Camping Eucalyptus

Het sanitair is oud, maar netjes. Het ligt afgelegen, er is niet veel te doen in de omgeving. Het restaurant in prijzig. Op de camping is niet veel te doen. We werden 2 dagen achterelkaar voor 7 uur al gewekt door overvliegende vliegtuigen. Dit ging minstens een uur door.

Begie

jun 2025

Camping prima in orde. Prachtig natuurgebied dat je met de fiets kan doen. Mooie route genomen langs de meren waar de natuur gewoon zijn gang gaat. Verschillende soorten vogels gespot. O.a. flamingo's, zwarte ibis, diverse reiger soorten, visdiefjes, roofvogels, diverse steltlopers en plezieren. Grote vissen gezien, waarschijnlijk meerval.

popeye12

mei 2025

Zeer mooie camping midden in de rijstvelden, zeer goed onderhouden, zeer schone algemene ruimtes, warm water in de douches, er zijn zelfs douches voor honden, we werden zeer goed ontvangen, en voor 2 personen en een hond in een campervan, we bleven maar één nacht omdat het een tussenstop was betaalden we 37 euro.

Carrer Eucaliptus 135

43870, Amposta, Spanje

ideale uitvalbasis voor bezoek Delta del Ebre - strand 100m - prijzen afhankelijk van feestdagen en seizoen - vermeld is laag-seizoen prijs

4 apr t/m 22 sep

ACSI - Campingcard

Eigenaar van deze locatie?

Geef uw camperlocatie een boost!