Camping Port Massaluca

• Stroom

In druk paasweekend, als heel Spanje gaat kamperen, hier nog een laatste plek gevonden. Eigenlijk te klein voor onze camper 6,4m maar met hulp van de eigenaar en welwillendheid buurman prima opgelost. Prachtige ligging, veel burgeroorloghistorie in directe omgeving, midden in vrijwel onbewoond gebied. Restaurant verkoopt brood. Daar ook heerlijk gegeten voor zeer redelijke prijs en met goede locale Massaluca wijn. We betaalden 35 euro per nacht.

cämperli3/

okt 2023

Gelukkig gingen we naar deze vriendelijke, kleine camping. Midden in de natuur en heel rustig. Geliefd bij vissers. Het personeel is erg vriendelijk. De sanitaire voorzieningen zijn niet bepaald talrijk, maar zeer schoon. Het restaurant met een mooi terras en een zeer goed, goedkoop aanbod en warme bediening overtuigde ons om een heerlijke paella te eten.

Barneys

mei 2023

Hier twee nachten gestaan. Perfecte camping als je van vissen houdt. Maar ook wandelen kan hier prima. En als je een vogelliefhebber bent dan is helemaal the place to be, de Vale Gieren hebben in de bergwand waar je recht tegenaan kijkt hun nesten en slaapplaatsen. Heel gaaf als ze vertrekken of aankomen rond 17.00u. Receptie personeel vriendelijk. Sanitair verouderd maar voldeed. En idd grote campers moeten maar doorrijden.Er is ook vers brood

TV-7231 Km 29

43783, la Pobla de Massaluca, Spanje

camping op de grens Catalonie-Aragon - gebruik GPS-coordinaten - gelegen bij samenkomst Matarraña en Ebro-rivieren - betaalbaar restaurant - mooie omgeving met fraai uitzicht - ruime vismogelijkheden - boot- en kajakverhuur - centrum 8km

1 mrt t/m 31 dec

ACSI - Campingcard