Camping Illa Mateua

• Stroom

CamperD21

jun 2024

aardige camping vlakbij heel leuke baai. plekken voor Spaanse begrippen ruim. wel zanderig. er zijn veel vaste Spaanse gasten, door de week is het rustig, in weekend is het levendig. sanitair wordt vaak schoongemaakt. vriendelijke mensen bij de receptie. mooi zwembad in bovenste deel, we hebben andere zwembad niet gebruikt. wij stonden 7 nachten met ACSI tarief voor €197 (2 personen). er zijn aantal aardige fietstochten in de omgeving te maken.

prima camping grote plaatsen voor 29 euro per nacht inclusief stroom, ( dit is nog zonder de acsi korting)alles perfect schoon 2 schitterende zwembaden, op loopafstand van het strand. we boekten 5 nachten maar boekten nog 3 nachten bij. in deze periode is in l escala de ruta d anjovis geweldig om mee te maken.

StreekAenD

sep 2023

Geweldige camping, we zouden eigenlijk 2 nachten blijven, maar zijn er 4 geworden. Super plekken, zelf uit te zoeken, vriendelijk personeel. Op loopafstand naar strandje, met gezellige restaurants. Leuk zwembad, wel jammer dat er bij het rotsstrand niet meer gezwommen mag worden. L'escala zelf op 3 km van de camping, wij vonden het prima te wandelen. Maar er rijdt ook een toeristen treintje naar het centrum vanaf de camping. Goed te fietsen

Avinguda de Montgó 260

17130, l'Escala, Spanje

schitterende camping aan de rand van natuurgebied El Montgri - grenzend aan het rotsstrand van de Illa Mateua - duikcentrum - verwarmd zwembad in voor- en naseizoen - restaurant, bar en supermarkt - strand 200m - centrum 4km

28 mrt t/m 14 okt

ACSI - Campingcard