Camping del Mar

2.8

• Douche

2.8

leuke camping vriendelijk personeel en Nederlandse uitbater in restaurant toiletten waren welke dag schoon mag ik niks van zeggen. waren hier wel begin oktober 2025 dus zo druk was het niet meer. stadje 2,5 km fietsen/lopen.

wat een fijne plek om te zijn!! heel schoon er wordt de hele dag schoongemaakt . sanitaire voorzieningen zijn prima!! fijne douches en toiletten. rustige camping met vele vaste plaatsen door spanjaarden . en huisjes . vriendelijk en behulpzaam personeel. zowel malgrat als blanes is goed te doen met de fiets. veilig fietsgebied. camping ligt aan t strand ! je kunt over t strand naar malgrat lopen.. deze camping is een aanrader !! fijn gehad!!

Phyl

aug 2024

Leuke camping als de omstandigheden goed waren! Wat wij persoonlijk vooral vervelend vonden: Er staan verspreid over het terrein een aantal kampeerders die al enkele weken hun “kamp” opzetten en zich niet echt aan de “spelregels” houden. Over de kavels slenteren, naar de televisie luisteren of aluminium honkbalknuppels rondslingeren is normaal. Voor mij is het een wapen en hoort niet op een camping!!

Camí de la Pomereda

08380, Malgrat de Mar, Spanje