naast het Parc Natural del Montseny - centrum 500m
Camí del Molí
17401, Arbúcies, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenDe hele nacht is het geluid .TV-ontvangst slecht. Plaats erg vies. We voelden ons niet veilig. Rijd, slaap en dan is niets meer weg!
Zeer matig, sani werkte wel. Er staan veel auto's op gereserveerde camperplaatsen. Is op industrieterrein . Snel doorgereden naar Viladrau.
Bezocht op 22-6-2016. Rommelige mix-parking. Geen WiFi. TV ontvangst lastig i.v.m bomen en berg in het zuiden. Wel op plaatsen voor de auto's. Beek naast camperplaats. Sanistation is beschadigd, maar werkt nog wel! Alles gratis. Rustige plek waar we ons wel veilig voelden. Beetje achteraf. Dorpscentrum te voet bereikbaar.
lees meerCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Vuilnisbak
lees meerCamí del Molí
17401, Arbúcies, Spanje41° 48' 53" N
2.52049
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan