nieuw aangelegde parking - water nabij ingang - plaats op gras en gravel
Plaça de les Fonts
17811, Santa Pau, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenWe hebben een hele rustige nacht doorgebracht en heel dicht bij de stad die spectaculair is. Er zijn geen voorzieningen maar er is veel ruimte en we hebben een geweldige dag gehad. We komen terug!
Només una esplanada. Geen hi ha cap tipus de servei dels que menciona la app !! Alleen een parkeerplaats. Helemaal geen diensten.
Zeer rustige nachtrust. Het is alleen een parkeerplaats, dus breng wat je nodig hebt. Het dorp en wandelingen in de omgeving zijn geweldig. Vier dagen doorgebracht genieten van de plaats. Toeristische informatie bij de parkeerplaats heeft veel info over wandelingen etc.
Campinggedrag toegestaan
Vuilnisbak
Toilet
Water
Plaça de les Fonts
17811, Santa Pau, Spanje42° 8' 47" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag toegestaan