aan de rand van het dorp - restaurant en de supermarkt 200 m - station 1 km - centrum 1km
Carrer Acadèmia General Bàsica de Suboficiales
25620, Tremp, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenEr is geen elektriciteit. Het water werkte de eerste dag, daarna was er niets meer. Daarvoor wisselen we van gebied. Ongelijke vloer. Normaal. Ik geef het een drie
Prima, functioneel 👍, binnenstad 😄👍👍
Prima locatie met het gezellige stadje Tremp op 300m loopafstand waar je kunt kiezen uit meerdere eet en drink gelegenheden. Wij dachten er een simpele tostada met tonijn te krijgen maar het werd "een gebouw" zo groot maar wel heel lekker.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Prima, functioneel 👍, binnenstad 😄👍👍
Carrer Acadèmia General Bàsica de Suboficiales
25620, Tremp, Spanje42° 9' 48" N
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan