Spaanse enclave in Marokko - schuin tegen over de Lidl - bewaking middels camera
Avenida Cañonero Dato s/n
51001, Ceuta, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenop parkeerplaats bij Ferry vertrekhal heerlijk rustig geslapen en de volgende morgen de ferry genomen terug naar Spanje
Vannacht 20/01/23 met de boot aangekomen en op deze plek geslapen met een 4x4 adventure truck. Officieel gesloten tussen 02.00-05.00 maar dit gaf geen problemen. parkeren is achterin geschikt voor campers of trucks. De hond was ook mee. Wij hebben geen problemen gehad met mensen of geluid, geen water of elektriciteit aanwezig.
lees meer31/10/13, heb ik mijn Camper geparkeerd bij de ingang van deze wijk. In mijn afwezigheid van 30 mn zijn 5 illegale immigranten in mijn camper gegaan en hebben zich verborgen. Ze werden ontdekt net voor de afvaart. Ik werd veroordeeld op 2406/14: 2-jaar voorwaardelijke gevangenisstraf en in beslagname van mijn camper. De camera's zijn er alleen ter bevordering van "werk" van de autoriteiten met de illegalen.
lees meerHonden toegestaan
lees meerAvenida Cañonero Dato s/n
51001, Ceuta, Spanje35° 53' 34" N
5° 19' 19" W
-5.3219
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenHonden toegestaan
Bewaakt terrein