Chinchon

Kirsjexxx

aug 2024

Goeie plek voor een nachtje! Snel geregeld via WhatsApp en de eigenaar kwam me verwelkomen en heeft alles uitgelegd. Voldoende schaduw en egale plekken. Wifi werkte ook perfect!

GerardT

apr 2024

voor Camperstop erg goed! Alles regelen via WhatsApp, maar dat functioneert goed. Zeer hulpvaardige eigenaar. Wifi heel goed, sanitair schoon. Direct naast Chinchón centrum, wat erg gezellig is. Verjeerslawaai aanwezig, maar stoorde ons niet. Goede plek voor wat kleinere camper.

bimobil-230

apr 2024

telefonisch ons gemeld. we zouden hem nog zien en spreken ( dus niet) Voor alles moet je het regelen via de app. de plekken zijn(4stuks) zeer smal. je kunt niet naast je camper zitten. dus vol in de zon.rustige nacht(was vrijdag) kun je vergeten naast de weg. bij kwam er om 2300 nog een camper bij!!. en die maakte ook nog tot 12 uur veel geluid.

Calle del Barranco Bajo 6

28370, Chinchón, Spanje

40° 8' 25" N 3° 25' 39" W

40.14035 -3.4274

locatie op privé-terrein - bushalte (100m) naar Madrid vertrek elk uur - de Plaza Mayor in Chinchón is de oudste van Spanje - de zaterdag vóór Pasen is er de beroemde Paasprocessie op dit plein.