heel grote goed geoutilleerde camping - goed beveiligd - centrum 5km
Unnamed Road
28200, El Escorial, Spanje€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
asci
Kortingskaartenerg Grote, in dit seizoen nagenoeg verlaten camping. vriendelijke receptie en prima sanitair. verbleven 1 nacht op weg naar el escorial,
lees meerWe bezochten deze plek in januari 2019. De plaats ligt ver buiten El Escorial en ook de bushalte is een beetje ver. We gebruikten daarom taxi. Vanaf hier namen we de trein naar Avila en de bus naar Segovia. Het personeel was zeer behulpzaam (bedankt Miriam!) Bij het zoeken naar bus- / treinverbindingen. Sanitaire voorzieningen in orde.
lees meerWasmachine
28200, El Escorial, Spanje40° 37' 35" N
4° 5' 59" W
-4.09973
escorial@capfun.com
€ 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
asci
KortingskaartenWasmachine