Camping Totana Park

• Stroom

Donlingust

sep 2025

8/09/25 Volgens CC advies prijs 19€ per nacht Wij betaalden 30€ voor camper en 2 personen (laag seizoen) .Zwembad en restaurant niet open.Nieuw sanitair gesloten,oud sanitair 2 wc en 2 douches open voor al de campeerders.In de beoordelingen stond iemand betaalde 13€ een ander in de maand mei 20€.Bepaald men hier de prijs volgens intuïtie?Ik kan me maar alleen opgelicht voelen.Kom hier zeker nooit meer terug.Men weze verwittigd !!

Hexx

aug 2025

Ideaal voor een tussenstop. Lekker in het zwembad, fijne douche. Het was lastig om iemand te bereiken bij de receptie. Blijf maar bellen.

Wij waren op doorreis. €20 voor overnachting. Zeer grote plaatsen. Vriendelijk geholpen bij de receptie. Sanitair simpel maar schoon. Heerlijk geslapen. Terrein afgesloten met hekwerk te openen met code. We voelden ons veilig. Het was warm, met de deur open geslapen! Restaurant heeft een kleine kaart met betaalbare gerechten. Vriendelijk personeel. Deze camping staat in mijn favorieten!

Carretera Nacional 340 Km 614

30850, Totana, Spanje

37° 44' 54" N 1° 31' 2" W

37.74825 -1.51715

aan rand Parque Natural de Sierrra Espuña - 500m van autoweg - schaduwrijk - historische stad Totana 2km.