Er bestaat nog steeds ruimte. Alles zoals altijd. Aan- en afvoer slecht, net als het sanitair. De Toegang is een ramp. kost 8,50 per dag. Behalve de zwembaai vind ik de plek niet acceptabel. Maar hij is goed geboekt.
Twee jaar geleden was dit nog een paradijselijke plek en ten strengste verboden om hier te overnachten . Werd ook streng op gehandhaafd. Wie bedacht heeft om er nu zo’n massale CP van te maken is duidelijk van zijn padje geweest. Zo zonden, zo massaal, zo niks aan . Wij na één nacht weer door maar heel veel vinden het hier fantastisch gezien de bezetting in oktober!
lees meerecht een uitstekende vondst, betaal bij de. barrière, strand is prachtig. Ongeveer 40/50 busjes U kunt ter plaatse water krijgen, maar u kunt het beste zelfvoorzienend zijn voor uw verblijf