El Mástil Camper Park

• Lozen afvalwater

E

Elia4955

Vandaag

wat een ontzettende leuke plek, heel vriendelijk ontvangen, je kan kiezen tussen verschillende oppervlakten qua plek en stroom, ziet er keurig uit, mooi sanitair, prachtig zwembad en vanmiddag is er bij de BBQ plek een heerlijke paella gemaakt waar we met een grote groep gegeten hebben. heerlijk! wij blijven 3 nachten maar komen zeker nog eens terug 👌🏻

Keurige camperplaats die wel plek had. Erg vriendelijke medewerkers. Keurige ruimtes voor wasmachine, sanitair en zelfs een koffie/eetruimte. Mooi zwembad erbij en lekker wandelen met de hond tussen de groentenvelden. Op de fiets prima te doen naar Cartagena. Grote plaatsen zelfs 18 amp stroom.

Henkvd

3 dagen geleden

we zijn hier 2/2/2026 geweest.Wat werden wij door de eigenaar hartelijk ontvangen.We hebben de was gedaan. En heerlijk gedoucht. Mooi zwembad erbij. Was nu wat te koud. Door het slechte weer zijn we verder gereden de vogende dag. Maar hier komen we zeker terug. En dat allemaal voor 12 Euro. Oja de was moet je betalen maar kost maar 3 euro.

Calle Nueva Aljorra

30390, Cartagena, Spanje

37° 41' 25" N 1° 4' 53" W

37.69032603 -1.08144633

Historisch centrum - zie website voor exacte prijzen: afhankelijk van formaat plaats en verblijfsduur - centrum Cartagena: 16km.