Vanaf de cp beginnen 2 wandelroutes. De Ruta Santa Lucia vonden wij prachtig.
aan de rand van het dorp
Calle Bordón
31513, Arguedas, Spanje€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenVanaf de cp beginnen 2 wandelroutes. De Ruta Santa Lucia vonden wij prachtig.
wij sliepen twee nachten op het frote parkeer terrein naast de officiële camperplaats en daar was meer plaats en ruimte want geen belijning. echt super locatie voor Bardenas Reales. goede rustige nacht ondanks tientallen campers. voorzieningen beperkt. afval legen water lozen en chemisch toilet reinigen met water. drink water is buiten werking. stroom ook niet beschikbaar maar met een zonnepaneel hier ook niet nodig
lees meerrustig 's nachts met mooie verlichting. De mensen van de stad zijn heel erg vriendelijk. De diensten zijn schoon en correct. Er zijn wandelingen rond en heel dicht bij de koninklijke bardenas.
Campinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vanaf de cp beginnen 2 wandelroutes. De Ruta Santa Lucia vonden wij prachtig.
31513, Arguedas, Spanje42° 10' 22" N
1° 35' 29" W
-1.5913
€ 0,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Lozen cassettetoilet