Camping Alegria del Mar

• Stroom

L

Ligthart

3 dagen geleden

We mochten een plekje uitzoeken, kregen twee gratis consumpties er was een gratis bingo in de bar, je kon daar ook prima eten. Er zijn hier veel overwinteraars, elke dag wordt er wel wat georganiseerd in de bar. Sanitair gedateerd maar het werkt en is schoon. Wij zijn op doorreis dus voor ons persoonlijk geen camping waar we een week zouden verblijven, wij houden van wat rustig kamperen 😉 €25,00 voor 1 nacht met stroom ( 4 khw)

Bovenverwachting prettig hier 4 nachten gestaan in oktober voor totaal € 104 . Het toilet gebouw bij ons plek, 97, had warme douches met een deurtje, een bankje om je spullen op te zetten en 2 haken. Wc's met bril en wc papier. Fietsen naar Peniscola erg leuk. Strand zijn kiezels, maar bij Peniscola wel zand. Restaurant van de camping vonden wie niet geweldig, wel oké. Brood in het winkeltje €1 . Voldoende supermarkten vlakbij, Lidl en Mercadona.

MercedesH227

aug 2025

We zijn er op de bonnefooi naar toe gegaan. Heerlijk gestaan vlakbij het (bijna privé) strand. Badplaatsen Benicarló, Vinaròs én Peniscola zijn leuk. Twee goede eettentjes om de hoek. Mooie grote plek, sanitair is verouderd maar wel schoon. Bij het restaurant kun je goed eten en het was er druk. Er zijn ook veel vaste gasten. Er wordt soms hard gereden op de camping. Ze worden wel aangesproken hierop. Het was nog rustig eind juli, helemaal prima!

Vía Pista

12580, Benicarló, Spanje