Bonterra Park

• Lozen afvalwater

• Honden toegestaan

javiertxo

6 dagen geleden

De ingang van de camping is veranderd; nu is het bij de rotonde en de poort is aan het einde van de straat.

doddsbeverley

okt 2025

We verbleven er 3 nachten. Onze plek was waarschijnlijk de smalste op de camping, maar het was zo'n fijne plek om te verblijven. De volgende keer vragen we om een grotere plek. We kwamen op het laatste moment en waren erg onder de indruk van de plek. De plek is onberispelijk en er is een heel aardig en vriendelijk team dat de plek beheert. De 2 zwembaden waren geweldig, er werden veel lessen gegeven, danslessen, enz. De Mercadona was net aan de overkant van de weg en op slechts een korte loopafstand van het strand. Ik kan niet wachten om...

John1450

jun 2025

wat een prachtig park is Bonterra. maar bij aankomst was het schrikken bij het betalen van de overnachtings prijs. €28.40 die voor deze periode in Campercontact stond, en we moesten €70.00 per nacht afrekenen. gevraagd waarom zo’n groot verschil? kregen als antwoord een feestdag. De 21e en 22e juni geen speciale feestdag kunnen vinden. jopi

Avinguda Barcelona 47

12560, Benicasim, Spanje

locatie op grote camping - in het laagseizoen stroom inclusief - strand 1km - centrum 1,5km

1 jan t/m 12 apr

13 apr t/m 17 apr

18 apr t/m 30 jun

Toon alle tijden en prijzen

NKC - NKC/CCI Card

CCI - Camping Card International