Torre La Sal Maria

3.4

K

Karma1

nov 2025

eigenlijk geen ster waardig , wat een onvriendelijke dame aan de receptie ! 1 "deur" ingang verderop : camping Torre La Sal, echt een aanrader !

J

Jan-en-Manny

nov 2025

slechte ervaring gisteren. De stroomaansluiting kwam niet ondanks 2x beloven. Sanitair zeer oud, gelukkig wel schoon. Zwembad gesloten ondanks dat er staat dat het open is. En de oude mevrouw werkt met allerlei notities op papiertjes en die zijn dan zoek. Daarnaast betaal ik € 25.00 senioren tarief zonder stroom. Bij het 5***** luxe resort Bravo Playa, (er naast) waar wij na 1 dag naar toe zijn gegaan betalen we € 24,00 incl stroom en alle luxe.

willemsen1955

nov 2025

wij wilden eerst de camping lopend bekijken om te zien of het ons zou bevallen. Op eens rijd er iemand in een witte BMW naast mij en sommeert direct dat ik de camping moet verlaten En dat niet op een vriendelijke manier. Zeer dwingend en dreigend. De auto is mij gevolgd tot ik buiten de ingang stond. Wellicht had deze meneer ook kunnen vragen of hij mij van dienst kon zijn. Maar nee. Geen service. Dus eigenlijk geen ster.

Partida Torre la Sal 70

12595, Cabanes, Spanje