zeer aangename omgeving vriendelijke beheerder attent op de klant onberispelijke gezondheid alle zaken binnen handbereik 🤚 geen overlast we moesten 1 nacht blijven we bleven een week ik bewaar het adres en ik raad deze omgeving aan
We hebben hier 3 weken gestaan. Prima plek. Geen klachten. prima douche. Aardige beheerder. Wij komen zeker terug. Alles op fietsafstand. Dikke pluim👍👍Piet en Kitty Korevaar
vriendelijk ontvangst, veel dingen op loopafstand. ruime plaatsen.
vriendelijk ontvangst, veel dingen op loopafstand. ruime plaatsen.