Locatie bij Finca met tuin en zwembad - rustig gelegen tussen Alicante en Murcia - gebruik GPS-coordinaten - onze 4 honden lopen en spelen in onze omheinde tuin [10.000m2] - San Isidro of Albatera met supermarkt 3 km - centrum 3km
Partida veintiuno 14
03349, San Isidro, Spanje€ 13,00 • 1 jan. t/m 30 jun.
€ 13,00 • 1 okt. t/m 30 nov.
€ 13,00 • 1 dec. t/m 31 dec.
KortingskaartenTessa en Tom hebben ons met open armen ontvangen! We waren er (helaas) maar voor één nacht, maar we voelden ons als familie toen we vertrokken. Het huis, de tuin, een absolute energieplek! Heel erg bedankt! We zullen snel terug zijn!
Wat een heerlijke camperplaats. Een geweldig mooie tuin waarin alle honden vrij mogen en kunnen struinen, zalig zwembad, mooi ruime, nieuwe en absoluut schoon toilet en douche (waar dus echt voldoende én voldoende warm water uitkomt) en dan waren daar Tessa, Tom en Timo (Tessa's broer) die alleen maar gezelligheid en gastvrijheid uitdragen en hun best doen jou een fijne tijd te bezorgen. Jammer dat ik niet langer kon blijven maar we komen terug!
lees meerOntzettend gastvrij ontvangst. Heel familiair 👍 Ontzettend leuk dat de honden vrij kunnen en mogen rondlopen. Toilet lozen alleen als je biologisch spul gebruikt! Dus hou daar even rekening mee voordat je er naar toe gaat. Mooi natuurgebied in de buurt. Neem antimuggen spul mee en best veel vliegen. Maar dat is inherent aan het gebied. Verder hartstikke schoon, dikke pluim 👌😊
lees meerWasmachine
0° 50' 6" W
38.19208
-0.83506
tessawever@live.nl
€ 13,00 • 1 jan. t/m 30 jun.
€ 13,00 • 1 okt. t/m 30 nov.
€ 13,00 • 1 dec. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen afvalwater