Casa Huerta

• Honden toegestaan

• Stroom (unknownA)

casahuerta.lahoya

aug 2025

Een zomer om te koesteren, vol zonlicht, ontdekkingstochten in de omgeving en momenten die ons hart vulden. Tussen al dat genieten door vonden we ook tijd voor wat kleine aanpassingen bij Casa Huerta. Het voelde alsof we stukje bij beetje ons plekje hier nog meer eigen maakten. Het heeft ervoor gezorgd dat onze batterijen weer zijn volgeladen en we klaar zijn om onze poort weer open te gooien voor onze Campervrienden. Geef vooraf een seintje

casahuerta.lahoya

mei 2025

Wij drukken even op de pauzeknop en laten ons verwarmen door de Spaans zon. Bedankt aan alle vrienden van Casa Huerta voor het fijne gezelschap en de vele bijzondere gesprekken. Vanaf september zetten we de deuren weer open en heten we al onze campervrienden opnieuw van harte welkom. Indien je alvast een plekje wil reserveren kun je ons bereiken via email. Tot dan en geniet van jullie zomer. Groetjes Geert, Sandra, Lisa en onze Zita

Fam.Daman

apr 2025

Wij hadden de paasdagen geboekt, mochten ook eerder komen en zijn langer gebleven dan gepland😂 Wat een fijne dagen hebben wij bij Geert, Sandra en dochter Lisa gehad. 1e Paasdag was er een brunch georganiseerd voor de campergasten, heerlijk gegeten voor een klein bedrag. De camperplek heeft alles wat een camperaar nodig heeft, fijn de was kunnen doen. Je kunt in de omgeving van alles ondernemen op de fiets. Wij gaan hier zeker terugkomen👍

Poligono

03294, La Hoya, Spanje

38° 12' 45" N 0° 41' 2" W

38.21241 -0.68383

Particuliere camperplaats bij Belgisch echtpaar - ruime plaatsen - dichtbij de zoutmeren - Ideale fietsomgeving - centrum 1km