the place to be. Rustig en zeer attentvol. Warme sfeer.
***Let op! minimaal verblijf 72 uur *** ruime camperplaatsen tussen palm en fruitbomen bij Vlaams echtpaar - ontbijt/diner service op afspraak - zwembad - petanque - tafeltennis en darten - autoverhuur - flamingo plassen - winkels en pleintjes in de directe omgeving - strand 5km
Partida Hoya 3073B
03294, Santa Fe, Spanje€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
Kortingskaartenthe place to be. Rustig en zeer attentvol. Warme sfeer.
Mooie en rustige CP, alleen voelde wij er ons een beetje opgesloten zitten. Heerlijk groot zwembad. Casita te huur voor als men iemand wil laat overkomen tijdens het overwinteren! Ligging is een groots opgezette rustige woonwijk. Leuke fietsuitstapjes te doen naar bijv. N.P. El Fondo, La Hoya en Elche zijn niet zo speciaal maar omgeving wel. Rudi en Dorien zijn uiterst vriendelijk en behulpzaam.
lees meerSuper plek rust, pravicy eten zen!!!!!! 😎😎😎😎😎😎😎
Wasmachine
Lozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
the place to be. Rustig en zeer attentvol. Warme sfeer.
lees meerSuper plek rust, pravicy eten zen!!!!!! 😎😎😎😎😎😎😎
Partida Hoya 3073B
03294, Santa Fe, Spanje38° 10' 53" N
0° 40' 35" W
-0.67649
rudy19641@live.be
+34671939682
€ 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenWasmachine
Lozen cassettetoilet