Camping de Regenboog

Geclaimd door eigenaar

Locatie host

Camping de Regenboog is een Nederlandse camping gelegen in het mooie Tsjechië. Alle camperplaatsen zijn zeer ruim opgezet, zodat iedereen de rust en ruimte heeft om te genieten van zijn vakantie. In de zomer is er een recreatieprogramma voor jong en oud. Alle basics zijn op loopafstand zoals de supermarkt (400m), restaurantjes en koffietentjes, het openbaarvervoer en het centrum. Toch zit je op de camping midden in de natuur en kun je er goed wandelen en fietsen (Elektrische fiets, wielrenfiets). We zien je graag verschijnen op onze natuurcamping!

Lees verder

Waaltje

aug 2025

Een mooie rustige camping plaats. Zeer vriendelijk ontvangst. Mooie ruime plaatsen. De eigenaren zijn erg vriendelijk en staan voor iedereen klaar voor tips. Ze hebben een app waar je veel informatie op vindt. ook krijg je dan meldingen over de activiteiten die ze organiseren. Zo organiseren ze o.a BBQ avonden, wij hebben daar erg van genoten, alles was prima geregeld. Wij komen hier zeker nog terug mochten wij die kant op gaan.

BeGu

aug 2025

Prima camping met grote plaatsen. Het sanitair is oke, maar wel kleine doucheruimtes. Er is veel te doen voor kinderen en een meertje waar je kunt zwemmen. Je kunt er goed fietsen en dan is de Mapy app aan te bevelen. De comfort app die de camping gebruikt voor o.a broodjes bestellen en activiteiten is heel handig. Bij de camping bistro kun je prima terecht. De voorinformatie na de boeking vonden wij zeer prettig. Het personeel was vriendelijk.

mooi terrein grote plekken, fijn dat personeel NL spreekt maar daardoor zijn de gasten voor 99 % NL ers. voelt dan niet als Tsjechië…. mooie omgeving veel wild gezien. met kinderen prima plek, maar wij zouden toch meer de rust nog opzoeken.

Rumburská

407 77, Šluknov, Tsjechië

Locatie host

Lees verder

kleine camping met Nederlandse leiding - bakker 50m - supermarkt 400m - Duitse grens 5km - buiten het seizoen wel overnachtingsmogelijkheid, maar geen sanitair beschikbaar - centrum 1km

25 aug t/m 15 sep

CZK 640,00