plaatsen op een recreatieterrein met twee grote zwembaden
431 11, Jirkov, Tsjechië
CZK 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
Kortingskaartenprijs per nacht 2 pers + camper is verhoogd naar 14.00 euro sanitair oud, geen warm water voor afwas dd 15 aug.2020
Dit jaar wederom hier geweest op weg naar huis. Mooie campinggeweldige zwembaden en zeer vriendelijke eigenaren. Restaurant kun je lekker eten en drinken en de uitbater is zeer vriendelijk. Alleen het sanitair had al jaren terug vernieuwd moeten worden. Dit kan niet meer.
Wij waren hier in september 2019. Het was heel rustig. De camping lag er netjes bij, zwembad schoon ( niet verwarmd) en de campingeigenaren waren heel vriendelijk en behulpzaam. Goede restaurant. Wij gaven aan liefhebbers te zijn van Praagse uiensoep en dat werd direct voor ons vers bereid...heerlijk. 's Ochtends konden wij zelfs ontbijten in het restaurant..gebakken eieren met ham, vers gebakken broodjes enz. Dat maak je zelden mee op een Tsjechische camping. Deze camping is een aanrader.
lees meerLozen cassettetoilet
Lozen afvalwater
Stroom
Vuilnisbak
lees meer431 11, Jirkov, Tsjechië
50° 30' 42" N
autocamp.hradek@centrum.cz
+420731846818
CZK 12,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
N/A
KortingskaartenLozen cassettetoilet