We staan op de opgegeven coördinaten aan het meertje. Maar dit is zeker geen camperplaats. Wij houden van wild camperen. En het is droog weer. Er zijn rij sporen met gravel en parkeren doe je naast het pad in het gras. Bij regen kans moeilijk weg te komen doordat je dan iets omhoog moet rijden. Daarmee dus rekening houden als je een plekje kiest.
lees meerwij hebben hier een nacht gestaan en was er mooi plekje. midden in de natuur en iets verderop een schoorsteen met een nest ooievaars. helaas stond het gras ruim over de knieën dus buiten zitten was lastig. en het waaide over het meer maar ons toe en het stonk met vlagen enorm naar vis afval maar daar was niets van te zien. misschien hadden we iets verderop moeten gaan staan want er is veel ruimte.
lees meerDroomplaats voor camperaars die natuur zonder voorzieningen appreciëren (vandaar onze hoge score). Gebruik de coördinaten, want er is langs de weg en op de plek zelf geen enkele aanduiding.