Autocamp Dana Troja

mandyjoffSG

sep 2025

Een pareltje van een stadscamping! 2 comfortabele nachten, alles wat je nodig hebt is aanwezig, was- en kookfaciliteiten, een winkeltje bij de receptie, zitplekken, een kleine speeltuin, een zeer vriendelijke eigenaar, superschoon sanitair. Tram naar de stad om de hoek. Perfect, bedankt.

Dupantalon

jul 2025

Zeker voor een stadscamping helemaal in orde! Kleine plaatsen, maar rustig, goede en schone voorzieningen, voordelig en naast een snelle tramverbinding met centrum.

PESO_

jul 2025

Een dag voordat we naar Praag kwamen, belde ik de eigenaar en boekte de accommodatie voor twee nachten. De eigenaar was supervriendelijk toen we aankwamen. De faciliteiten zijn mooi en erg schoon. Er is zelfs een klein winkeltje bij de receptie (bier, water, snacks,...). Er is een verbinding met het centrum van Praag, letterlijk om de hoek van de camping. Het duurt 20 minuten om er te komen. Het ligt vlakbij de dierentuin van Praag (7 minuten met de bus). Toplocatie, topservice.

Trojská 129

171 00, Praag, Tsjechië

gelegen in een tuin in een rustige woonwijk - op loopafstand: botanische tuinen Praag - dierentuin, Troja kasteel - park Stromovka - bij de receptie kunt u drankjes en basisvoedsel kopen - met openbaar vervoer 20min naar centrum

€ 25,00 - € 35,00

(CZK 740,00)