overnachtingsplaats op een betaalde parking met bewaking - 100 meter van de prachtige Blauwe Moskee, in de buurt van de Hagia Sophia - in het centrum
Atmeydanı Caddesi No:7
34122, Istanboel, TurkijeTRY 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenTwee nachten met plezier hier overnacht, geen voorzieningen op deze bewaakte parking. Wij kregen twee koele plekjes bij de ene boom achterin de parking, zicht op zee en fooi vooraf. Van 10:00-19:00 een drukbezette parking.
Prima plek. Vlakbij de Blauwe Moskee. Verwacht geen voorzieningen maar gewoon een bewaakte parkeerplaats. Heeft ook zijn charme. Dit deel van Istanboel is erg gezellig en de moeite waard.
Campinggedrag niet toegestaan
34122, Istanboel, Turkije41° 0' 17" N
TRY 20,00 • 1 jan. t/m 31 dec.
KortingskaartenCampinggedrag niet toegestaan
Bewaakt terrein