@1859cvmp@gmail.com

1993

Een locatie beoordeeldongeveer 1 maand geleden

dit is een prima camperplaats, we komen hier zeker en vast terug N36'42'59" W 4'14'17"

Een locatie beoordeeldongeveer 2 maanden geleden

goed om Portimao te bezoeken, dicht bij grootwarenhuizen en station, wel problemen met de stroom die regelmatig uitvalt, GEEN 10 ampere zoals vermeld

Een locatie beoordeeld3 maanden geleden

de camperplaats is prima, maar wel een ingewikkeld systeem om erop te raken, gelukkig werden we goed geholpen door een vriendelijke dame van de toeristische dienst

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

prima camperplaats, alles proper, goed om met de fiets of metro naar Valencia te gaan, zo moesten er meer zijn, wij komen zeker nog terug

Een locatie beoordeeldongeveer 1 jaar geleden

het is een prima plaats om te overnachten, alles is aanwezig, zeer vriendelijke ontvangst. Fietsen naar het gezellige centrum is prima te doen, hier komen we nog terug

rustige cp. op het eerste zicht wat sober en saai als je oprijdt, maar achter het poortje een klein paradijs. de coördinaten zijn: N 38 32' 45.3" W 9 00'31.8"

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

mooie overnachtings plaats. jammer dat water nemen en wc spoelen niet werkt . leuk fietsen naar plage Napolion

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

mooi aangelegde camperplaats, proper sanitair en veel mooie wandelingen in de buurt

Een locatie beoordeeldongeveer 2 jaar geleden

we komen hier zeker terug, sanitair is prima, de nederlandstalige vrouw aan de receptie is super vriendelijk. het is een ideale uitvalbasis voor prachtige wandelingen

Prachtige nieuwe camperplaats in een mooie omgeving om te fietsen en wandelen, vriendelijke ontvangst we komen nog terug.

Ideale camperplaats om prachtige wandelingen te maken en te fietsen in de buurt, zeer vriendelijke dame aan het onthaal, wij komen graag terug

Ideale camping dicht bij het centrum, jammer dat er geen verlichting is op de camping, wifi werkt niet naar behoren, sanitair gebouw heeft een grondige poetsbeurt nodig

Prima camping, jammer dat de wifi niet werkt, ideaal om de stad te bezoeken, spijtig dat het zwembad al gesloten is

Mooie camperplaats, jammer dat het systeem niet werkt, we werden doorverwezen naar het office de tourisme en zijn kunnen binnenrijden

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prima plaats voor een WK Oostende we komen zeker nog eens terug!! Mooi initiatief van Marc!! M&C

Deze camperplaats is momenteel gesloten tot eind dit jaar wegens werken,

Prima camperplaats er is service aanwezig, goed om Honfleur te bezoeken.

Prima camperplaats rustig, mooi dorpje, goed om van daaruit wandelen te maken, alleen spijtig dat er geen bakker in het dorp is.

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

Zijn er geweest in het paasweekend, SUPER plekje, zeer vriendelijke uitbaters, we komen zeker nog terug!!!

Super, een top plaats vriendelijke ontvangst, alles aanwezig, zeer proper sanitair, hier komen we nog terug!!!

Prima camperplaats, 5 nachten gereserveerd en uiteindelijk 9 nachten gebleven, super vriendelijke uitbater die intéressante tips geven over de omgeving en wat er te doen is, proper sanitair, broodjes op bestelling en kleine maaltijden verkrijgbaar, doe zo voort, jullie doen het goed!!!

Rustige en veilige plaats, super vriendelijke ontvangst, prima om Diest en omstreken te verkennen, komen zeker nog eens terug!!

Bij privé woning, vriendelijke eigenaar, info gekregen over fiets en wandelmogelijkheden,

Een locatie beoordeeldbijna 5 jaar geleden

Super camperplaats, zo zouden er meer mogen zijn, proficiat aan de eigenaar!!!

Prima plaats, zijn hier voor de tweede keer, alleen jammer dat de WiFi niet goed werkt

Begin september hier geweest, prima plaats, proper sanitair vriendelijke beheerder, doe zo voort!!

Prima camping, een plaats om nog eens terug te komen, sanitair goed. Dicht bij fietspaden.