@AdSchoe
- 2016
Is nu verboden voor campers.
Hier moet iedere camperaar een keer gestaan hebben. wij hebben genoten van de heerlijke wijnen en de fantastische tapas van Audrey. En natuurlijk een doosje wijn mee voor thuis. Ook het natuurgebied naast de CP is prachtig om te wandelen. Absoluut 5 sterren waard.
mensen pas op hier, 2 uurtjes bij de camper weg geweest. bij terugkomt geprobeerd onze fietsen te stelen .allebei de banden van mijn fiets lek gestoken, gelukkig stonden ze goed vast met een ketting zodat het ze niet gelukt is om ze mee te nemen. bij onze buren ook een poging gedaan. wij gaan een andere plek zoeken.
Houd er rekening mee dat de toegangsweg het laatste stukje redelijk steil is. Voor een buscamper prima te doen, maar heb je een wat grotere camper dan zou ik het niet aanraden. De eigenaar is super aardig en behulpzaam en kwam ons halen in L' Ampolla. Zet anders voor de navigatie Google maps aan die stuurt je gelijk de juiste richting op, anders moeilijk te vinden.
Mooie schone plaats, met prachtig uitzicht op het dal. Poort is dicht maar niet op slot, zelf even open duwen. Je staat hier heerlijk rustig. Alle voorzieningen zijn er. En de weg er naar toe was fantastisch om te rijden. Een mooi wandelgebied.
Heerlijke rustige plek. Als je niet van de enorme drukte aan de kust houd dan moet je hier zijn. Op de fiets is het 8 km en dan ben je bij het strand. Verzorgen kan hier voor de ingang, dus ook als je hier niet gaat overnachten. Kees komt langs om af te rekenen, aardige meneer.
prachtige schone plaats! wij kwamen hier op de dag voor kerst aan en stonden alleen. Heerlijke zonnige plaats, een aanrader als je niet van de drukte aan de costa's houdt
Deze plaats is prima voor mensen die graag willen fietsen! Prachtige route gefietst langs het kanaal naar Nancy, 18 km. ga over het bruggetje rechts even een stukje over de weg ongeveer een km verder kun je rechts het fietspad op. Kleine plaatsen op CP, maar voor 1 nachtje prima.
We waren de enige camper hier, veel vuilnis overal! Toen we aankwamen waren er veel hangjongeren, we zijn gaan fietsen en na ons fietstochtje nog steeds veel jongeren die er rond hingen. Jammer van onze €10,00 maar we zijn weer vertrokken. Geen aanrader.