@Adriano.63
- 2001
- Mc Louis Mc 73 g Semintegrale
- 2014
- Integraal
Een ramp, verlaten en bovendien slecht ontworpen. Wat een fiasco voor Asiago.
Een rustige plek, maar helaas niet erg populair bij kampeerders. Dit is de tweede keer in korte tijd dat we hier alleen de nacht doorbrengen. De goed verlichte omgeving en de videobewaking zorgen echter wel voor wat rust. Het is jammer dat de servicezone buiten is en dat sommige kampeerders er gebruik van maken en vervolgens op de parkeerplaats parkeren zonder een cent te betalen.
Het gebied is prachtig, het enige probleem zijn de enorme bomen. Hoewel ze in de zomer heerlijke schaduw bieden, vormen ze een gevaar bij slecht weer en harde wind. Er zijn veel dode takken die kunnen afbreken en schade kunnen veroorzaken.
Eindelijk, na diverse pogingen, heb ik een plekje gevonden. Alleen voor campers, geen busjes. De lokale politie komt er regelmatig langs en deelt maar al te graag boetes uit. Betalen is verplicht tussen 8.00 en 22.00 uur. 's Nachts is het stil, wielblokken worden aanbevolen. De toiletten op de parkeerplaats zijn gratis te gebruiken.

Ik kwam aan en terwijl ik parkeerde op de absurde plek die voor campers gereserveerd was, reden er twee busjes voorbij die een enorme hoeveelheid stof opwierpen. Ik zette ze in de versnelling en reed weg. Er waren veel donkergekleurde auto's die van kleur waren veranderd.

Het gebied is zichtbaar half verlaten, maar nog steeds functioneel. Kosten: € 3,50 inclusief alles. De staanplaatsen zijn erg smal, dus afhankelijk van het seizoen kunnen ze bezet of leeg zijn. Rustig, ideaal voor doorreis. Een supermarkt en diverse winkels, waaronder een medisch centrum, bevinden zich vlakbij.

Uitstekende locatie voor een bijzonder dorp. Tussen de kerken springt San Filippo eruit. Op zaterdagochtend is er een kleine markt, met een Pro Loco-toeristenkantoor onder de hoofdingang. De staanplaatsen hellen schuin af, dus je hebt wiggen nodig. Zoals al eerder gezegd, is het 's nachts helaas niet erg rustig. Afgezien van de honden in de naburige huizen, zijn de ergste overlast de vandalen op opgevoerde bromfietsen met open uitlaten die tot in de vroege ochtend doorrijden – ideaal voor doven.
We kwamen op 29 december 2025 om 20:30 uur aan en troffen vijf politieagenten in guerrillastrijdersuitrusting aan. Toen ik om informatie vroeg, zeiden ze dat het geen probleem was. De volgende dag vroeg ik een Fransman om uitleg, en hij vertelde me dat er veel zigeunerkampeerders tussen de toeristen stonden. Er was waarschijnlijk een vete tussen hen. De volgende ochtend zag ik inderdaad verschillende campers die er al lange tijd stonden. Wat triest. We zijn vertrokken zonder de stad te bezoeken of geld uit te geven.
Eindelijk, na talloze mislukte pogingen om de afgelopen zomers een kampeerplek te vinden, is het me gelukt. Op kerstdag 25 was de camping voor ongeveer 25% bezet, de plaatsen zijn smal en de prijs is 8,90 euro. De camping is hellend, dus wielkeggen zijn nodig. Er zijn twee kampeerplaatsen. Twee gratis toiletten en wasmachines. Om 8:30 uur komt de bakker langs. De kassier komt 's avonds om de betaling te innen.
Grote parkeerplaats van het enorme winkelcentrum, met veel campers. Licht hellend.
Gezien de ligging vlakbij zowel de weg als de tram, is dat zeker het geval. We vonden een plekje op de tweede parkeerplaats ernaast, omdat de eerste vol was. Het is het beste om er niet te zijn tijdens wedstrijden.
Ik heb hier op kerstavond 2025 alleen geslapen. Rustige locatie, het enige probleem was het constante verkeer op de weg ervoor, zelfs midden in de nacht, wat behoorlijk lawaaiig was.
Een ramp, alweer een historische camping gesloten. Arm Frankrijk, wat een teleurstelling na al die jaren dat we er regelmatig kwamen.
De parkeerplaats ligt op een helling, dus wielblokken zijn nodig. Er is veel lawaai van de nabijgelegen snelweg. De politie komt 's ochtends langs om kentekens te noteren. Deze zijn maximaal 5 dagen geldig. Het is gratis, maar de Liguriërs hadden het veel beter kunnen doen.
Deze plek moet je in het weekend absoluut vermijden, want het is een verzamelplaats voor de zwervers uit de 7 gemeenten. Luid geschreeuw en gelach vergezelden ons de hele nacht, waardoor de vier aanwezige ploegen niet de rust konden krijgen die ze verdienden. De parkeerkosten van € 10 waren goed besteed.
Een prachtige, beschutte plek onder grote bomen, grenzend aan de Loire, maar afgeschermd van het pad door een metalen hek. De ingang is steil en moet met een creditcard worden betaald. Elektriciteit is wat ver weg, maar werkt. Er is geen rioolnet, maar het is goed voor een waterreservoir en een kraan voor vers water.
13,80 Euro 8/25. De routebeschrijving klopt niet, volg de borden naar de camping en loop, zodra u voor de ingang staat, een paar meter verder over het kleine weggetje links. Uitstekend gebied.
Voorheen een weiland met verschillende hoogteverschillen, zanderige grond gemengd met gras, wat veel stof doet opwaaien als onbeschofte mensen binnenkomen. WAARSCHUWING: Het telefoonsignaal uit Engeland bereikt deze locatie, waardoor je beltegoed wordt opgebruikt als je roaming hebt ingeschakeld. Verder is het een goede plek om aan de hitte te ontsnappen en een wandeling te maken. Geen bereik, behalve de vuilnisbelt. Wifi is er niet, tenzij je verbinding maakt met de buren.
Uh, huh? Op 15 augustus was alles open, geen campers, diensten gesloten. Misschien waren ze op vakantie.
Het verwaarloosde terrein, in de volle zon, met aan de ene kant de drukke weg, aan de andere kant de tennisbanen waar tot laat in de avond gespeeld wordt, en last but not least de recyclingplaats waar ze op 15 augustus om 7 uur 's ochtends langskomen om het glas te legen. Voor een schamele 15 euro, wat wil je nog meer?
Uitstekende gratis plek met uitzicht op zee. Het grasveld ervoor verandert, net als op 9 en 10 augustus, in een grote parkeerplaats, die veel stof veroorzaakt bij elke auto die voorbijrijdt. Veel kampeerders parkeren, vanwege de kleine oppervlakte, zijwaarts, waardoor andere kampeerders moeten manoeuvreren. Er is een winkelcentrum op ongeveer 5 km afstand. Kampeerplaatsen met uitzicht op zee hebben een prachtig uitzicht. Geen voorzieningen; je moet naar het nabijgelegen plein voor afval.
Gratis camperparkeerplaats zonder schaduw, watervoorziening beschikbaar met creditcard, zeer handig via een klein weggetje naar het kasteel en de stad. Geen elektriciteit.
Zeer ruime plek op grasveld, parkeren is mogelijk op willekeurige plaatsen, met 6-ampère laadstations op verschillende plekken. Zeer eenvoudig maar functioneel.
Goede buurt, licht aflopend naar één kant, gratis nutsvoorzieningen, behalve het ontbreken van elektriciteit. Gunstig gelegen ten opzichte van de stad en winkels via een pad.
De ligging is prachtig, grenzend aan een park met een meertje, maar helaas te dicht bij de weg en erg afgelegen; de eerste huizen liggen op ongeveer 500 meter afstand.
Een geweldige plek om te ontsnappen aan de zomerhitte, op 1550 meter hoogte. Tegen betaling van € 10,- kunt u terecht in de berghut, waar u heerlijk kunt eten, spelletjes voor kinderen kunt spelen, dieren kunt laten grazen en excursies voor iedereen kunt boeken, van vlak tot steil naar Forte Campolongo.

Prima plek voor een tussenstop, naast diverse grote camperdealers. Laden/lossen + elektriciteit tegen betaling. Gratis parkeren.
Nogal bekend, zelfs in december. Zoals reeds beschreven is elektriciteit per uur beschikbaar. Zijhelling, 's nachts rustig. Mogelijk nachtelijk geluid van tractoren die oesters halen. Mooi uitzicht.
Een beetje lastig te bereiken, maar het loont de moeite met gemoedsrust. Inbegrepen in de prijs is elektriciteit en laden/lossen, wat in de winter helaas niet werkt vanwege bevroren leidingen.
Goede omgeving met 7 plaatsen als je niet het gebruikelijke Luxemburg vindt met de megacamper die 3 plaatsen in beslag neemt. Elektriciteit 2 euro 4 uur. Gratis water en afvoer. Discreet rustig ondanks de aangrenzende weg. Prachtig land, geweldig om te bezoeken.
Als u niet over de Pass etapes-kaart beschikt, komt u niet binnen. Hoe verdrietig.
Wat een teleurstelling, ik hoopte eindelijk de stad Reims te zien, maar dit gebied was volgeboekt (6 campers) en sommigen waren zichtbaar dagenlang gestopt in afwachting van de kerstmarkten. Geen controle over de parkeertijd. Het is jammer dat zo'n grote gemeente niet intelligent genoeg is om het campertoerisme te exploiteren. Degenen die ons niet willen, verdienen ons niet.
Als oude toerist was ik bedroefd toen ik de rotzooi zag die door de gemeente Fécamp werd gedaan; zij hebben het campergedeelte definitief afgeschaft in ruil voor een smerig casino. Zij verkiezen de economische ondergang van veel mensen boven goed internationaal toerisme. Jammer dat ik er elk jaar ook kwam voor een paar flessen Benedictine. Maakt niet uit, als ze ons niet willen, gaan we ergens anders heen. Franse teleurstelling.

Uitstekende plek om rustig uit te rusten, helaas is het kasteel privé, maar je kunt altijd een wandeling naar de rivier maken. Badkamers gesloten en toilet doorspoelen verboden. Lichte helling.

Sitecode: 19758
Omdat er te veel kampeerders zijn en sommige bewoners die al maanden stilstaan, hebben het overnachten verboden.
€34 voor 1 nacht camper en 2 personen zonder stroom. Hij zette ons meteen op een plek vlakbij de ingang waar elke passerende auto enorme ophef veroorzaakt en alles kwam naar ons toe, en vroeg toen om te veranderen. Veel lege plaatsen hadden ons in het ergste geval gebracht. 's Avonds luide muziek tot na 23.30 uur. Gemengde badkamergroep. Zwembad alleen geschikt voor kinderen. Weinig mogelijkheden om te wandelen. Ik begrijp gewoon niet hoe het 4 sterren heeft gekregen.
De plaats is mooi en waarschijnlijk rustig, maar door de aanwezigheid van de kajakverhuur is er in de zomer een constant komen en gaan van auto's die ook parkeren op de plaatsen die gereserveerd zijn voor campers. Ook hier zijn de platanen helaas iets moois, maar er zijn veel insecten die je overal binnendringen.
Uitstekende locatie en deels zeer schaduwrijk. Dicht bij het centrum en met uitzicht op een grote gracht. Misschien te dicht bij de weg waar je auto's kunt horen. 1 zichtbaar stilstaande camper. Zeer dubieuze CP ongeveer 100m aan de overkant. Het enige grote probleem in de zomer zijn de vele insecten in de platanen die je overal binnendringen en zelfs bijten. Wij zijn dus niet lang gebleven.
Sitecode: 20306
Gratis park waar veel campers worden gedeeld met auto's. Sommige geparkeerde busjes wekten de indruk dat het zigeuners waren. Voor uitgang Een gratis pendeldienst naar het centrum. De stad is erg mooi. Woensdag markt. VVV-kantoor tegenover de shuttlehalte in het centrum.
Zeer schaduwrijke plek, daarom erg populair in de zomer, helaas slechts 3 plaatsen waarvan 1 waarschijnlijk bezet door een bewoner. Serieus, andere kampeerders komen vaak aan en kamperen op straat, waardoor mensen de kraampjes niet kunnen verlaten, dus in geval van nood wordt het een probleem. Gratis laden en lossen ouderwets. Ga anders naar de nabijgelegen parkeerplaats op ongeveer 200 meter afstand.
Zelfs als het lastig is om er te komen, betaalt de plaats je terug. Ik had het geluk de enige vrije plek met uitzicht op zee te vinden en de plaats is benijdenswaardig. De kerk is prachtig ondanks de schade die de zee heeft geleden. Km 0 startpunt voor de Camino de Santiago. Nabijgelegen stad en goede wandelmogelijkheden.
Na jarenlang dit gebied en degene die er eerder was te bezoeken moet ik zeggen dat ik erg teleurgesteld ben, na het betalen krijg ik het woord park compleet en de QR-code ontbreekt op de bon. Vanaf mijn telefoon kan ik geen contact opnemen met de hulp, gelukkig lukt het een Fransman wel en dus komen we via de uitgang binnen terwijl de slagboom open staat. 's Morgens arriveert de monteur maar de arme man weet niet wat hij moet doen. Na de bestuurswisseling in juni is het gebied in rep en roer.
Gebied gereserveerd voor campers op de foto's gesloten misschien vanwege aardverschuivingen, nu moeten we in het bovenste gedeelte op een steile helling verblijven en delen met de vele auto's. De plek trekt echter veel mensen, en in veel gevallen zijn wiggen noodzakelijk. Pas op voor de illegale parkeerwachter die je op absurde plekken laat parkeren of auto's op een paar centimeter afstand van je zet om wat kleingeld te krijgen. Vuilnisbakken beschikbaar en dat is alles.
parkeerplaats grotendeels bezet door de festivaltent van augustus. stalletjes op steile hellingen en in ieder geval allemaal bezet door auto's.
Slecht idee om hier te komen, de camping was helemaal vol, het was avond en de manager stuurde me grof weg zonder me te waarschuwen dat de weg waarop hij me bracht alleen voor terreinwagens was. Onbeleefd en onbeschaafd persoon, hij geeft niets om kampeerders, absoluut te vermijden. Gezien de tijd en de grote camper had hij mij makkelijk in de grote entree kunnen laten overnachten, hij wilde niet naar rede luisteren, verder spreekt hij alleen Portugees.
Uitstekend gebied dicht bij het centrum, tegenover een school waarvoor sommige mensen illegaal camperplaatsen bezetten. Om er te komen is er een kleine, zeer steile helling. Elektriciteitszuilen op sommige plaatsen zijn gratis, net als water. Een tip om "La Bottiglieria" te bezoeken via Bramante 31. Uitstekende wijnen en drankjes tegen uitstekende prijzen. De eigenaren zijn kampeerders. Historisch centrum dichtbij maar allemaal bergopwaarts. Interessant is de voormalige molen onder de brug.

Tijdens lange weekenden of vakanties zit het ongelooflijk vol, 3 campers per staanplaats, zeer beperkte plaatsen max. 1 m. Natuurlijk moeten kampeerders respectvol zijn zonder onnodig lawaai te maken, kinderen niet in de buurt van de kampeerders laten spelen enz. Douches en wastafels met warm water inbegrepen. Sleutelloze badkamers. Bij binnenkomst wacht u op de beheerder die u laat parkeren.
Gebied
Doorgegeven op 26/04. Vol met campers en auto's. Jammer dat de regio waar de meeste campers van Italië geproduceerd worden, ook de minst gastvrije is.
Altijd vol met auto's, om te vermijden.
Het zou een ramp zijn voor een stad als Pienza, die vooral van het toerisme leeft, om kampeerders te degraderen naar een soort getto voor pestslachtoffers, grenzend aan een zeer drukke rotonde en op een steile helling. Om absoluut vermeden te worden, waarom zou u ons geld naar hen brengen als ze ons niet willen?
Uitstekende omgeving, met gratis laden/lossen en elektriciteit. Niet erg groot, maar handig voor de stad die helaas, zwaar beschadigd door de aardbeving, weinig plaatsen heeft die binnen bezocht kunnen worden. Winkels zijn ook zeldzaam. Het uitzicht vanaf het terrasplein is adembenemend. Zeker een bezoek waard.
Sitecode: 19502
Uitstekend zoals altijd, de prijs is gestegen naar 17 euro, op 200 meter afstand is er een uitstekende pizzeria en een winkel met typische producten. Geweldige wandelmogelijkheden. Zeer gastvrij in het centrum van Abbadia.
Klein en slecht gemaakt gebied, weinig plaatsen om te delen met sportwagens, heel ver van het historische centrum.
Het enige geluk in de kerstperiode is dat ik het open heb gevonden, verder erg luidruchtig, veel gasten zonder rekening te houden met stilte, te veel blaffende honden, uiteindelijk 20 euro op weekdagen en 22 op feestdagen voor vrijwel niets, 4 amp. Elektriciteit is belachelijk, douches moeten allemaal betaald worden, badkamers waar je nauwelijks in past. Ik denk echt niet dat ik terugkom.
Het navigatiesysteem gaf me het oude gedeelte, het mooie vlakbij de woonboten. Nu hebben ze het echter verplaatst naar de hoofdweg, die erg luidruchtig is. Krankzinnige keuzes van beheerders.
Rustige omgeving en geldig voor één nacht, uitstekende ligging aan de Seine, ook al ruik je als het waait de 'geuren' van de raffinaderij. In de buurt is er een miniveerboot voor de doorgang van de rivier. Sommige foto's zijn niet relevant voor de plaats. Sani kost 3 euro aan tokens, af te halen in de winkel. Halfverlaten land met de aanwezigheid van verschillende nationaliteiten, waarschijnlijk arbeiders van de raffinaderij. Gedifferentieerde mini-stortplaats.
Uitstekende plek met uitzicht op zee, een beetje lawaaierig gedurende de dag, vooral als zoals wij een jong Duits stel bij je in de buurt komt zonder respect voor rust en de grenzen van het veld niet respecteert, vanwege een Fransman die de veranda niet wilde sluiten ze drongen onze ruimte binnen, slecht afgebakende plaatsen waarvoor het gezond verstand van de mensen aanwezig moet zijn. Veel restaurants langs de weg met uitzicht op zee, een kiosk die frites verkoopt met een rij mensen
Sitecode: 19259
Gebied in een prachtig gebied, maar omdat het vrij is, wordt het bezocht door zigeuners die voor niemand respect hebben, bijvoorbeeld door de radio op volle sterkte te houden.
2 keer probeer ik binnen te komen en hoewel er vrije plaatsen zijn, vertelt de terminal me dat alles is geboekt.Dit is niet eerlijk tegenover zoveel buitenlanders die, niet wetend hoe ze moeten boeken, moeten vertrekken.
Hier teruggekomen op 18-08-2023, verbod op campers gevonden.
Jammer zo'n mooie plek met zo'n klein gebied, max 6 zitplaatsen. Ik moest stoppen op de plaats die gereserveerd was voor auto's, wat absurd is gezien alle parkeergarages in de buurt. Er is een K+K-supermarkt in de buurt. Een beetje duur in prijzen.
Drie keer kom ik hier in korte tijd voorbij en de waterkolom is altijd buiten gebruik. Omdat de plaats ook een parkeerplaats voor auto's is, kan het bij bepaalde gelegenheden luidruchtig zijn, vooral wanneer ze uit de skatehal komen.
Uitstekend gebied, een beetje ingewikkeld om binnen te komen, eerst betaal je, dan krijg je 3 bonnetjes, je moet degene met de QR-code laten lezen in het venster linksonder en vervolgens op het display bevestigen (meerdere talen) dat je bent binnenkomen. Hetzelfde geldt voor de uitgang. Erg stil.
Goed gebied, helaas een beetje klein op bepaalde dagen, waardoor het gemakkelijk vol raakt, waardoor sommige voertuigen in de wacht staan. Handig naar het centrum. Compleet met alles behalve elektra. Erg stil.
Zonder elektriciteit is het een mooie plek en zijn de plaatsen ruim, maar op dit moment zou ik voor ongeveer 5 euro meer naar de naastgelegen camping gaan.
Geweldige plek om Mirepoix te bezoeken, vergeleken toen de parkeerplaats aan het einde van de straat open was, gratis laden en lossen, geen elektriciteit. Ruimte voor zo'n dertig campers, asfalt, geen schaduw. Ook voor maxicampers.
Zeker een toeristisch land als dit zou een betere plek kunnen vinden voor degenen die hen geld brengen.. Midden tussen een weg en het spoor, en je hebt ook geluk als je een plek vindt. Beschamend
Het zal ook handig zijn voor de Citadel, maar een slechtere plek kon niet worden gevonden. We staan op het punt om het op de middenberm te zetten.
Volgens de andere beschrijvingen, 7 euro, 's nachts stil, afgezien van de trein wanneer deze aankomt en vertrekt.
In deze periode van het jaar is parkeren vrij gratis, sneeuwbanken blokkeren veel plaatsen, c. s. Buiten gebruik voor ijs, hoewel sommigen hetzelfde dumpen en veel vuil achterlaten. Bewoond door een vaste camper in het centrum maar niet storend. Vrij rustig 's nachts.
Absurde binnenkomst, moeilijk voor grote middelen, c. s. Gedeeltelijk begaanbaar, asfalt met veel kuilen, de politie kwam af en toe langs gezien de afgelegen plek. 1 half verlaten camper met kat erin. Alleen op deze plek slapen als je geen alternatieven hebt. Vrij.
Prachtig nieuw gebied maar, met veel problemen, heel dicht bij de n88 en daarom te veel lawaai 's nachts, heel dicht bij de veemarkt met continu loeien tijdens de nacht versterkt door de vorm van het gebouw, geen lichten 's nachts, slechts 2 munten - bediende elektriciteitszuilen beschikbaar op sommige plaatsen van de plaats dat als iemand 's nachts aankomt, ze ze niet kunnen vinden, geen boom dus in de zomer denk ik dat het een oven is. Ik weet niet of dat genoeg is....
Helaas was het op 1/1/23 niet mogelijk om naar veel velden te verhuizen vanwege vallende takken. Jammer dat het een van mijn favorieten is.
We konden niet stoppen maar goed gezien, prima plek aan de oever van de Lot. Super stil, ik denk dat het in de zomer fantastisch is gezien de bomen.
Met veel problemen aangekomen door totaal verlies van Garmin navigatorsignaal midden in het stadscentrum, een enkele vrije plek gevonden, als het regent sta je midden in het moeras, heel weinig plaatsen, geen elektriciteit. Helemaal in het donker. Zonde voor een stad als Rodez.

discrete gebied ongeveer 1 km van de stad. recht tegenover het privégedeelte van de wijnmaker. verminderde capaciteit Tot april bij 25 Campers max. zie foto's. alle zuilen hebben pluggen afgesloten met niet functionerend plakband. 's nachts rustig. mooie markt op woensdag en zaterdag. de Citadel is geweldig voor gratis bezoeken. mogelijkheid van de pont om ook met Camper naar de overkant te gaan.
Sitecode: 19063
Uitstekende rustruimte, zeer rustige, goed afgebakende plaatsen, uitstekende c. s., erg handig voor het historische centrum door het park, de kathedraal is geweldig. Het enige nadeel: de procedure voor het toegangsbewijs is enigszins moeilijk.
Het is meer dan een rustruimte, het is een losplaats, niet eens compleet, in feite is er geen lossing voor toiletreservoirs. Er is alleen een grill langs de weg en een kraan. In ruil daarvoor nog nooit zoveel borden gezien die de plaats aangeven.
Gebied te dicht bij andere parkeergarages, dus waarschijnlijk lawaaierig,, ik weet niet hoe ze besloten om via app te betalen,, ze realiseren zich waarschijnlijk niet dat de meeste (oudere) camperbezitters mij leuk vinden of de app niet kunnen downloaden en uiteraard nog minder om een creditcard te combineren. Daarom parkeren de meeste van hen op de bovenste parkeerplaats (op verdiepingen). Mooi en historisch dorp, weinig winkels.
Op de foto's lijkt het een enorme parkeerplaats, in werkelijkheid staan er zo'n 10 campers, onder andere iets bergafwaarts dus de meest delicate wiggen nodig. Bezoek 15 euro volwassene, teleurstelling in vergelijking met tien jaar geleden. Te veel luidruchtige mensen en de helft van de wolven. Al zou het leuker zijn als ze gratis waren. Ze maken tenminste duidelijk dat ze niet zo gevaarlijk zijn als de pers ons wil doen geloven.
Alles zoals al beschreven, zelfs campers van 8 meter passen met een beetje manoeuvreren binnen die scheidingsmuren. Voedingsspanning een beetje hoog 238 volt.
Zoals al beschreven is de plek prachtig, vlakbij is er de rivier die onder de oude molen door stroomt. Gelukkig was er in het naastgelegen veld een scoutsgroep anders waren we de enige gasten zonder nog een levende ziel in de buurt aangezien de eigenaren ook 's avonds vertrekken. Allemaal heel basaal.

Als we het feit negeren dat er geen winkelcentra in de buurt zijn, geen steden, nada de nada, is de plek prachtig. Er kunnen 8/10 campers passen, met 7,5 meter kwam ik er goed uit. Smalle maar verharde weg. De zee ligt op 20 meter afstand. Geweldig voor wie van natuur en rust houdt.
Aangekomen op 11 22 augustus, waren er 3 vrije stoelen en ondanks dit zei de kolom in de display dat ze allemaal bezet waren. Beter op die manier, vonden we een betere en gratis plek.
Ik zou zeggen dat wanneer men de kampeerders niet wil hij een portier maakt zoals deze.. Heel smal kun je er amper door en dan sluit je je aan bij de andere kampeerders zo strak als sardines, in ruil daarvoor is er het fietspad ,,, zo breed als een "snelweg. Dit is een vreemde houding. van de Fransen, ik zou meer hebben begrepen in ons absurde Italië.
Augustus 2022, een goede plek voor een pauze met een wandeling langs het meer. Geïsoleerd, niet geschikt voor de nacht. Heel rustig.
Verlaten gebied, rustig, laden en lossen ok.
Goed gebied, maar smalle plaatsen die de locker niet openen als de buren in de tegenovergestelde richting gaan. Gebrek aan stilzwijgende uitnodigingstafels voor de alomtegenwoordige onbeschofte mensen. Moeilijke losplaats voor sommige campers. Uitstekende pendeldienst naar het centrum. Geen betaling met kaarten.
Goed gebied, zeer rustig met de mogelijkheid om alleen voor de nacht x 4 euro te betalen. De plaatsen zijn niet goed ontworpen, de eersten die aankomen, worden op de middenlijn geplaatst, waardoor de buurman veel minder ruimte krijgt, een kwestie van intelligentie van de eerste aankomsten ... Beperkte verbindingen, de verste moet de lange kabel hebben. Camper service ok.
Slecht gebied nabij een drukke weg, als de dag mooi is, is het casino verzekerd omdat hordes auto's naar de nabijgelegen parkeerplaats naast de beek gaan. Dagelijks gekke prijs van 20 euro zonder stroom, alleen laden en lossen. Belachelijk betalingssysteem, je moet eerst de bankbiljetten in munten veranderen en ze dan terug in de parkeermeter plaatsen, geen geldautomaat. Ideaal voor een korte stop.

Sitecode: 20824
Ik bevestig een uitstekend gebied alleen voor het bezoek, wees voorzichtig waar je parkeert dat jonge bewoners als een gek rennen en de stenen overal laten springen.
zeer zeldzaam gebied gereserveerd voor campers in Duitsland. hoewel erg ongemakkelijk vanaf de snelweg. klein dorp maar goed bediend leuk om te bezoeken, moeilijk te bereiken. veilig leidingwater en ok water, markt gesloten op zondag. open en sluit de ketting om te passeren. stroom alleen voor 4 voertuigen.
parkeren van het megapark gereserveerd voor campers, licht hellend, langs de gangtunnel van de mouw. rustig ondanks het komen en gaan van campers die uit de tunnel komen, geen camperservice gevonden, alleen parkeren.
gebied bij camperdealer. drie frontestrada-zitplaatsen onder de hoogspanningsmasten.
handig voor overdag bezoeken, maar 's nachts te lawaaierig gezien de nabijheid van een drukke weg
hellend gebied op asfalt, zoals altijd binnengevallen door auto's die camperstoelen stelen, water 2 euro
uitstekende parkeergelegenheid in de buurt van de zee, prachtige kliffen voor wandelingen of mogelijkheid van strand ongeveer 1 km. 's nachts stil. werknemer passeert 's avonds om de 4 euro te verzamelen. handig voor het centrum en de haven. unieke inzameling van afval.
uitstekend, ik stop hier vele jaren als eerste stop. zeer rustig, mogelijkheid tot wandelingen langs het meer. prachtige kerk met botanische tuin. supermarkt hierboven in de buurt van klein museum.
In december 2018 werd het gebied overgebracht naar de benedenverdieping. Het is echter absurd dat je veel betaalt voor een kleine parkeerplaats zonder enige service, ontoelaatbaar.
Uitstekend geschikt voor het bezoeken van Porretta en om te slapen. Weg en spoor, hoewel heel dichtbij, voelen heel weinig. Kerstperiode 2018 vond alles bevroren, onmogelijk laden en lossen, zelfs de bar was op slot.
alternatief voor het meer zo veel om de nacht door te brengen, vond dit ook goed. Sliep op de zijkanten van het zwembad.
altijd vol
wat een schande, een land als dit met een gebied zo klein dat het niet zo erg kon zijn dat ze als sardines werden geperst. alle Fransen,
de ingang was vol, ook al waren er voldoende gratis zitplaatsen. ook andere kampeerders moesten vertrekken. schande
uitstekend gebied langs het kanaal in contact met de woonboten. heel kalm, schaduwrijk. enige nadeel in bepaalde periodes overvloed aan insecten van de platanen. gratis, laden, lossen en badkamers. kleine handige bar voor afhaalmaaltijden.
klein gebied doorkruist door de weg die naburige huizen verbindt, slechts 2 plaatsen voor campers van meer dan 7 meter. allemaal op een helling, niet erg geschikt voor degenen die in vrede willen zijn.
groot hellend plein, we konden niet stoppen omdat vol met auto's dat er een feestje was in het gemeentehuis.
zoals al vermeld door andere waterkolom werkt nog niet, te dicht bij recycling met een continue stroom van machines met geluid, vooral wanneer ze het glas gooien.
heel dicht bij het centrum, lage bomen die je aanraakt, weg langs de weg 's nachts vervelend, grindbodem dat het gebruikelijke onbeleefde opwaaiende stof, hoe stil ook, inclusief water en elektriciteit. snelkoppeling wateraansluiting.
geweldige plek op de boerderij, mogelijkheid om te parkeren in de schaduw, op een paar meter van de pier van de Lot, beschikbare badkamers, als je elektriciteit en water gebruikt € 3. eigen producten winkel. erg rustig, er zijn veel dieren en labyrinten voor kinderen,
mooi gebied in de buurt van de zee, maar wat het strand betreft is de andere op ongeveer 1,5 km omdat dit zich in het binnenste gedeelte bevindt en daarom stilstaand water vol met onwelriekende algen. sommige plaatsen liggen 's middags in de schaduw van pijnbomen in de hoop ze niet te vinden op de veranda's. laden ontladen inbegrepen. nabijgelegen kleine bar waar u afhaalmaaltijden kunt kopen.
geweldige centrale gebied naar het eiland, zo ver van de stranden, schaduw alleen voor een beetje geluk. water tegen betaling, gemalen in grind dat met de onbeschofte mensen die veel stof oplopen, betaling per kaart, je de nacht betaalt van 23 tot 9.
prachtige plek met uitzicht op zee alleen voor 6/7 plaatsen. onbestaande strand alle graniet. watertoeslag, naast € 6,20 moet je € 1,10 per persoon toevoegen, alleen met kaarten betalen. verbonden aan het gebied is er een apart afvalinzamelingscentrum dat 's nachts kan irriteren. ideaal om te wandelen en te fietsen. ps in de buurt van de weg, maar rustig 's nachts.
Goede plek, zelfs als de plaatsen een beetje 'smal’ zijn, handig om naar het centrum te gaan. je betaalt alleen de nacht, zowel met munten als met een bankkaart. volledig in de zon en aangrenzende parking, water tegen betaling.
07/08/2018. Gunstig gelegen ten opzichte van het centrum, maar oncomfortabel naar de stranden, wandeling van ongeveer 1 uur naar de zee langs de zoutpannen. Dinsdag grote markt. je betaalt alleen de nacht van 23.00 tot 9.00 alleen met kaarten.
Uitstekende en rustige omgeving aan de voet van Tarquinia. Nog niet voltooid, maar met goede referenties voor het verkennen van de omgeving. Vriendelijkheid en beleefdheid van de eigenaren, de mogelijkheid om te eten of te kopen producten op de boerderij.
Gebied in het voormalige voetbalveld niet compleet. Gebrek aan adequate lading-afgeef-informatie en elektrische aansluiting. Helaas voor de betaling kan alleen worden gedeeld wanneer die open is of via een bankoverschrijving.
Sitecode: 19642
parkeren langs de doodlopende straat die leidt naar het treinstation, een paar lokale treinen. glooiende. sportcentrum in de buurt, maar relatief rustig. klein park met eeuwenoude pijnbomen in de buurt van informatie kantoor. Vrije ladingafgeefinformatie de omgeving. discreet
Verkeerslawaai, een paar meter van de weg.
Prima wandelgebied aan de Certosa, rustig voor de nacht. Sommige plaatsen met elektriciteit, interne gravelwegen zijn stoffig.
Sitecode: 20824
Kleine gemeenschappelijke parkeerplaats met auto's, makkelijk voor het centrum, maar ook dicht bij de weg slapen. Modern loosvoorziening met zeer lage uitlaat kleppen met 2 electriciteitsaansluitingen in de buurt. Gratis. op loopafstand van het centrum, bakkers en een goede pizza.
Ik bevestig, handig om het centrum te voet of met de shuttle bus te bezoeken. Donderdag in de ochtend gesloten voor de markt, maar je kunt het parkeerterrein hieronder te gebruiken, helaas in de ochtend rond 6 start van de bussen te beginnen met een veel lawaai en rook.
Rustige comfortabele plek om de nacht of een paar dagen in alle rust door te brengen. Hotel parking zonder enige service, gravel ondergrond. Je loopt zo het bos in. 6€ betalen bij de eigenaren, zonder ontvangst.
Goede locatie in de buurt van het centrum. Elektriciteit beperkt tot twaalf voertuigen. Ook erg populair bij Italianen en zoals altijd zijn een aantal van hen onbeleefd dat in de hele wereld bekend is.
Sliep op parking in de buurt van de vuurtoren. Verboden, maar de politie is tolerant. Zeer rustig.
Zeer lawaaierig zo dicht bij het station en aan de drukke weg.
Let op: het kan zijn, dat het een nachtelijke ontmoetingsplaats voor jonge criminelen is, met als gevolg geluiden van alle soorten. Onmogelijk om te slapen.