@Alexfam
Hele fijne plek met super vriendelijke beheerder. Wij hadden ‘s middags even gebeld dat we heel laat zouden aankomen. Dat was geen enkel probleem. Oude caravan vonden wij wel charmant. Hij is van zijn moeder en dat type caravan wordt nog steeds in de buurt gemaakt.
We hebben hier 2 nachten gestaan. voorzieningen waren top! Wasmachine deed er 30 min over en in 30 min droger was een flinke was helemaal droog. Eenvoudige terrein met heel mooi uitzicht. We betaalde voor een plek met stroom 43,- (2 kids en 2 volwassen) en de tweede nacht zonder stroom 33,-. beheerders waren super vriendelijk en behulpzaam!
Mooie rustige plek met zeezicht. Als je iets verder doorrijdt kom je op een nog mooiere plek die 15 pond kost en je bij de farm moet betalen. Daar sta je op gras met nog mooier uitzicht. Pad langs de kust naar Fast Castle is de moeite waard, vooral het uitzicht bij Fast Castle vonden we verrassend mooi.
Fijne verzorgde plek met vriendelijke ontvangst. Perfect voor een nachtje op doorreis. Van de wandeling naar t kasteel hebben we genoten. Het strandje ernaast is ook een aanrader. Prachtige uitzichten en licht bij het vallen van de avond.