@AndKev50
- 2017
Mooie, grote, afgesloten plaatsen met water en elektriciteit. Genoeg ruimte. Niet bepaald een warm welkom bij de receptie, maar het werd wat beleefder. De toiletten waren schoon en functioneel, ik heb de douches niet gebruikt omdat ik die liever zelf had. De buitenwijken van Doornik zijn wat ruiger, maar de wandeling langs de rivier is veel aangenamer. 3 km lopen / ongeveer 30 minuten. Het centrale plein is erg mooi met historische gebouwen. Veel restaurants en drukke bars. Rustige nachtrust.
Een prachtige plek aan de rivier, waar we zonder reservering terecht konden. Zeer vriendelijke ontvangst. Schone douches en toiletten, elektriciteit en water inbegrepen. Aangename wandeling naar Durbuy, een erg mooie plek.
Eenvoudig te betalen met de Easy Pay-app. € 15. We hadden geen elektriciteit nodig. We hebben rustig geslapen, er was genoeg plek toen we om 16.00 uur aankwamen. De honden vonden het leuk. Gelukkig hebben we het centrum van Fulda bekeken, want het is een mooie historische plek om te eten en drinken, maar vanaf de rand kun je er gemakkelijk doorheen rijden. Schone toiletten (2) en douche in een prefab blok.