@Arjendh
Lid van Campercontact sinds 2020
Nette terrassencamping aan de titisee. Plekken wel kort op elkaar, maar mooie, nette en schone toiletten en heerlijke douches! In het hoogseizoen kan het ook echt propvol staan, maar dat kun je wel verwachten op een locatie als dit.
Camperplaats vlak en schoon. Openbaar toilet aanwezig en evt een koude douche te pakken. (in gebouwtje achter het restaurantje) In nabijheid van een strandje en meertje. Heerlijk om lekker verkoeling te zoeken met kinderen. Ook nog speelgelegenheid aanwezig bij het strandje.
Prima kleine en zeer rustige camping. Zeer vriendelijke eigenaren, basisfaciliteiten zijn op orde. Middenin het D-day gebied van Normandië. Pointe du Hoc binnen fietsafstand.
Fijne, rustige camping. Zeer geschikt voor en met kinderen omdat ze het boerderijleven kunnen beleven! Koeien melken, cavia's knuffelen, konijntjes aaien. Speelplaats en spannende hut onderaan de heuvel! Schone douches en toiletten.
Heerlijke fijne plek voor een overnachting! Openbaar toilet netjes en schoon, electra inbegrepen bij de prijs. Ideaal met kinderen vanwege de speelplaats en de zwemplaats in het meertje. Leuk wandelrondje om het meer.