@Biggi2016
Volgens de kassier willen ze eigenlijk geen campers, en al helemaal geen die langer zijn dan 8 meter 😔 maar ze willen wel die €30 🖕, dus de ingang moet zo ontworpen zijn dat je er zonder problemen in kunt rijden 🤮 Planning en gezond verstand: nul, nooit meer 🤮😡 Gelukkig komt er binnenkort een nieuwe parkeerplaats 👍😂
Normaal schrijf ik nooit recensies, maar deze eigenaren zijn zulke fantastische mensen dat ik heb besloten deze plek tot een van mijn favorieten te rekenen. Omdat Palamos ook in de winter bruist en geweldige restaurants heeft, en de camping op een zeer goede en rustige locatie ligt 👍, zou ik het een verborgen pareltje noemen. Viktor en zijn lieve familie met hun grote harten maken het verblijf tot een ware weldaad voor de ziel 😘🫶🏻
Hallo, ik was erg onder de indruk van deze camping. Ik ga zelden naar campings, maar deze is echt geweldig. 👍🏻 Echt een geweldig welkom, ook al had ik niet gereserveerd. Ze rijden met je mee in een golfcaddy om een mooi plekje voor je uit te zoeken. 👍🏻 Alles is superschoon en ze maken tot laat in de avond schoon. 🙄 De massage is superprofessioneel en de kapper is ook geweldig, het personeel ter plaatse is geweldig en er is elke avond wel iets te doen. 🍺 Het restaurant is geweldig en de bar boven is ook geweldig.
Zo'n arrogante zwerver wilde mij vandaag niet op de plek laten 😡 mijn camper van 8,65 meter zou te groot zijn 😉 Ik heb er helemaal voor omgereden 🤮 terwijl er zogenaamd geen limiet is aan de lengte 🤷🏻♂️ dus vermijd zulke idioten en volgens zijn huidige prijslijst kloppen de prijzen in de app ook niet meer.
Eigenlijk zou ik deze plek niet moeten aanraden 😞 want anders is het overvol en binnenkort niet meer beschikbaar. Maar aangezien ik zelden zulke aardige operators heb ontmoet, wil ik het toch doen 🤷♂️als je het centrum van Benidorm en de omgeving wilt zien, is dit iets van de juiste plek 👍iedereen kan hier op de site zelfs een auto huren zonder problemen of met de bus of met de tram naar Alicante 🤘
Super mooie, ruime, zeer schone parkeerplaats midden in de natuur nabij de Maas. De toiletten en douches erg schoon. De afwasbakken met grote bergruimte en zeer warm water zijn super👍🏻Zeer goede fietsverbindingen 🚲 naar Kessel / Baarlo of Roermond. Ben er meerdere keren geweest en zal snel terugkomen. We kijken er naar uit om het super aardige en behulpzame stel en de twee geweldige kinderen binnenkort weer te zien.