@Buddy

Een locatie beoordeeld9 maanden geleden

Leuke camping met zeer vriendelijke beheerders. Spreken engels en zijn zeer behulpzaam. Verschillende fietsroutes in de omgeving. Amboise is een leuk plaatsje met winkeltjes, terrasjes en een prachtig chateau. Fietsroutes door de druivenvelden. Veel wijncaves, proeverijen.

Heerlijke camperplaats bij de fruitbomen. Zeer vriendelijke ontvangst. Kano-, boot- en fietsverhuur. Schitterende omgeving om heerlijk te fietsen. Eetcafé op loopafstand. Mooie regio met veel bezienswaardigheden, leuke activiteiten en musea. Helemaal top. Wij komen zeker hier terug.

Zeer mooie camperplaats. Mooi aangelegde velden. Lekker rustig in een schitterende omgeving. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Helemaal top.

Zeer nette camperplaats, helemaal zoals het moet zijn. Vriendelijke beheerders, keurig onderhouden terrein. Gezellige Duitse avond georganiseerd met catering/barbeque. Leuke mensen ontmoet, zorgden voor een prima sfeer. 5 Sterren dubbel en dwars verdiend.

We zijn hier al verschillende keren geweest. Het blijft een fantastische plek.

Perfecte camping. Zeer verzorgd, zowel terrein als sanitair. Vriendelijke beheerders, die ook Engels spreken wanneer je Frans niet volstaat. Voor ons een dikke 10 waard.

Sitecode: 22015

Leuke, rustige camping met vriendelijke uitbaters. Fijn zwembad. Goed restaurant met lekker eten. Goede, schone douches, inderdaad gedateerd. Forelvijvers op 200 m. afstand. Dorpsplein met bakker, restaurant, postkantoor, geldautomaat, tabak/lectuurwinkel, kruidenier op ongeveer 600 m. Weinig fiets/wandelpaden in directe omgeving.

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

Heerlijk rustige camping dicht bij Joure. Gastvrije ontvangst. Mooie wandel- en fietsomgeving.