@Cafage
kwartier rond gereden , breedte 2 meter. dus dat gaan we niet doen. wordt ook heel slecht aangegeven. Camperpark park dit is voor ons de slechtste.
prima cp zeer tevreden over
Je mag er wel overnachten, een gedoog plek.
met 2 op een plek, stoel kan je niet buiten zetten . dit is een van de slechtste van camper park, jammer . voor een paar euro meer hadden we beter naar de camping kunnen gaan .
kan je beter naar een camping gaan , veel te duur.
in nov gestaan was plaats genoeg en een prima cp , maar in Januari helaas geen plaats . jammer
Heel mooie cp, en super vriendelijke ontvangst alleen jammer dat de inrit zo slecht is ,(veel te schuin)heel veel campers komen niet zonder schade binnen, aan de achterbumper. De eigenaar weet ervan , ze zouden het oplossen. Hopelijk
slagboom staat open , weet niet of ze geld op komen halen 7 euro , afwachten. Mooie cp maar geen water pakken , ook je wc niet spoelen , vuil Afval geen bak te bekennen . dus jammer het is anders een heel mooie stek.
leek groter dan dat het is . en de trein , NIET ELKE 30 MINUTEN , maar elke 3 minuten. wel voor geochaching een geweldige omgeving.
Zeer kleine plaatsen , skatebaan naast je, ook niet prettig , je kunt je luifel niet uitdraaien, en eigenlijk niets om je stoeltje buiten te zetten. dus veel te duur voor Frankrijk
plaatsen erg klein , zeer geschikt voor busjes. campers achter laag , raken de grond. en langer als 7,50 mtr ??? plus punt de Lidl naast de cp
Mooie en goedverzorgde camping voor op doorreis naar het zuiden
Ze schrijven zelf incl stroom ,( je moet wel het volle pond betalen ) niet netjes van PE, maar geen stroom te bekennen. In het voorjaar (Mei) moet je ook het volle pond betalen, is een maand vervroegd.
Verschrikkelijke camping 12 euro inclusief stroom. maar er was helemaal geen stroom. en echt alles oud en vies. Maar helaas we hadden geen keus, dus toch maar overnachten. maar nooit meer. De oplichters.
Mooie aangelegde Camperplaats ,allee veel te duur. Is geen 9.60 euro maar 13,66 euro tot eind oktober, vandaar dat er ook niets te doen is.
Prima rustige camperplaats met alles erop en eraan voor 9,60 in seizoen .