@CamperD&D

2021

Een locatie beoordeeld3 dagen geleden

Wij waren hier 2 nachten en bevestigen wat anderen ook hebben geschreven. prima camperplaats, heerlijk rustig, goede ontvangst, prettige en schone sanitaire voorzieningen en verder alles wat je nodig hebt. Korte fietsafstand naar het dorp Geesteren voor boodschappen. kortom, mooi ! we komen hier weer terug

Mooie CP, gastvrij en no-nonsens. Stroom en water is er, meer hebben wij niet nodig. Wij waren er 1 nacht. zeker aan te bevelen deze plek, we komen vast nog eens terug hier. We kregen zelfs 2 verse eitjes voor ons ontbijtje. Leuk om te fietsen naar Ieper. Kortom, met deze leuke eigenaar, een aanrader

Sitecode: 62087

Verrassend leuke plek om te overnachten. Voorzieningen goed. Automaat werkt perfect. Dit zou op meedere CP zo moeten zijn.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Camping met mooie grote plaatsen, fantastisch zwembad en mooie sanitaire voorzieningen. We wilden 3 nachten blijven, het werden er 6. Mooi gebied om te fietsen langs boulevards winkels, restaurants. Heel prettig om hier een tijd te zijn. De vliegtuigen die vlak boven je hoofd een mooie show maken, vonden wij totaal geen probleem. Juist leuk om te horen en te zien.

Een locatie beoordeeldbijna 3 jaar geleden

Prettige CP om Valentia te bezoeken. Prima voorzieningen. Wij waren hier 3 nachten, je moet wel reserveren. Naar Valencia kan heel goed met de fiets, mooi fietspad. Ook in de stad kun je prima fietsen.

Wij hebben genoten van deze mooie locatie aan het water.. Naar verwachting zal het sanitair gebouw klaar zijn in april '23. Dan is dit een perfecte super plaats om Ommen te bezoeken en te fietsen in de omgeving. Wij komen zeker weer terug .

Een locatie beoordeeldbijna 4 jaar geleden

superfijne CP, mooie verharde plaatsen, prachtige sanitaire voorzieningen. Echt top!