@Chillyconny
We maakten reserveringen op zeer korte termijn en hadden een heerlijke overnachting. Routebeschrijving maakte het gemakkelijk, iedereen was erg vriendelijk. We hadden het geluk om deel te kunnen nemen aan een wijnproeverij. Zowel de wijnproeverij als de snacks waren geweldig! We konden heerlijke en redelijk geprijsde wijnen kopen. In de omgeving liggen het mooie dorp en het kasteel van Hambach op loopafstand. Sommige parkeerplaatsen zijn een beetje krap, maar prima voor het doel.
Standplaatsen vrij te kiezen, 's nachts zeer rustig, 's avonds niet afgesloten door een slagboom, sanitair is klein, ouder maar schoon en praktisch in gebruik: grote douches en kleren worden niet meteen nat. Bakker in de stad, deze is echter op de berg, beter brood bij je hebben.
Rustige locatie voor de grootte van de stad. De helft van de zitplaatsen direct aan de gracht. Een korte wandeling naar het centrum. Selecteer toegang via Varienghienlaan bij Loing, anders vreselijk hobbelige kasseien vanaf Rue du Port au Sable.
Mooi aangelegde ruimte met persoonlijke ruimte voor tafel en stoelen. Door de grote en zeer agressieve muggen door niemand gebruikt. Zelfs het vastmaken van de stroom leverde de eerste hechtingen op. Jammer.
Parkeerplaats kost momenteel € 10 met een waardebon van € 2 voor de thermale baden. In de sauna waren er heel bijzondere ceremonies en zeer betrokken saunameesters. Dat vond ik erg leuk. Als u alleen naar de sauna gaat, is er een aparte ingang.
Vriendelijk, rustig, mooie grote plaatsen, nieuw sanitair, schoon, café, restaurant, broodjesservice. Alles is hier heel relaxed. Precies het juiste voor een paar ontspannende dagen. We komen graag nog een keer.
Sitecode: 20491
Check voor je bezoek of er vaste kampeerders in de buurt zijn. We werden meteen op een onbeschofte manier aangevallen en kregen parkeerregels. Er zijn goed aangelegde plaatsen, die niet groter zijn dan op een smalle camperplaats, maar ook zeer ongunstige plaatsen. Het restaurant is van donderdag t/m zondag tot 22.00 uur geopend, maar na 20.00 uur is er geen eten meer. We waren teleurgesteld.
Gunstig gelegen bij de thermale baden. Elektriciteit alleen voor zeer weinig stacaravans. (Vandaag 7, want iedereen heeft zich heel erg verspreid). Aangrenzende parkeerplaats als een normale parkeerplaats. Zonder enige zorg. WLAN-wachtwoord werkt niet. Daarvoor is € 10 veel geld. Dit kan beter