@ChrisIsa972

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Minimalistisch welkom. De eigenaren waren druk bezig met de voorbereidingen voor een bruiloft. De gebruikelijke voorzieningen waren niet beschikbaar (brood, slager). Beperkte keuze aan locaties, waardoor gebruik van trailerhellingen noodzakelijk was. Landelijke omgeving vlakbij een mooie hoeve. Kortrijk is gemakkelijk bereikbaar via fietspaden.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Zeer aangename camping. De plaatsen zijn zeer ruim en goed afgebakend. De faciliteiten zijn uitstekend. Let op, fietsers: de weg naar La Roche-en-Ardenne is niet prettig vanwege het slechte asfalt (geen fietspad).

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Zeer aangename camping. Kamperen is gratis op een grote weide. De zoektocht naar vlakke plaatsen leidt ertoe dat sommige gebruikers zich opeenhopen, wat absoluut onnodig is gezien de beschikbare ruimte. Zeer gastvrij personeel, toegewijd aan het dagelijkse onderhoud van de camping. Zeer functionele en moderne apparatuur. Let op: het fietspad naar Brussel is momenteel afgesloten vanwege werkzaamheden, waardoor omleidingen noodzakelijk zijn.

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

Basisvoorzieningen met defecte kranen (alleen warm water in de douches). Geen wifi op de staanplaatsen. Veel sigarettenpeuken op de grond; houd rekening met het volgende. Nabijheid van de stad, met name via de Santa Anna-tunnel (fiets- en voetgangersgebied).

Een locatie beoordeeld7 maanden geleden

De prijs is te hoog voor basisvoorzieningen (bijvoorbeeld geen wifi op de staanplaatsen, die snel modderig worden door het gebrek aan gras). Daardoor worden de toiletgebouwen snel vies. Twee gebouwen worden momenteel gerenoveerd. De rest zal naar verwachting volgen. De plaatsen zijn ruim en goed afgebakend. Uw plaats wordt bij aankomst bij de receptie toegewezen. Het personeel is behulpzaam. Goede toegang tot het stadscentrum (buslijn 11 en fietspaden).

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zeer aangenaam ingerichte camperplaats. Zeer goed onderhouden toiletten. In tegenstelling tot wat de app aangeeft, zijn er geen wasmachines. Zoals al vermeld, zijn er slechts enkele plaatsen (aan de noordkant) van de camping met gras, wat niet echt een probleem is. De plaatsen zijn ruim. Ongeveer 25 minuten fietsen van Brugge over de fietspaden (voldoende rondom de camping) en 10 km van Zeebrugge met de fiets.

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Zeer goed uitgeruste en rustige omgeving. Talrijke activiteiten zijn gemakkelijk te voet of met de fiets te bereiken (talrijke fietspaden). Goed onderhouden toiletten en functionele douches (5 minuten watertoevoer met drukknop).

Een locatie beoordeeld8 maanden geleden

Functionele, rustige en aangename camperplaats. Zoals al vermeld, zijn de plaatsen niet allemaal vlak. De douches zijn krap. De toiletten zijn schoon. We hebben ze online gereserveerd en betaald. We hebben de beheerders tijdens ons verblijf van één dag niet gezien.