@D.--D.-

9m
Fiat
Liner
Bezit

Dit is geen parkeerplaats. Wie zijn camper waardeert, blijft hier zeker niet. Vrachtwagens stormen de parkeerplaatsen op en rijden je bijna de trap af. De koelunits zijn booming. Nee, dank u!

Zeer mooie en rustige plaats met ruime percelen. De afzonderlijke percelen worden gescheiden door hagen. Goed onderhouden dubbele sanering. Helaas hebt u een speciale adapter nodig voor de zoetwaterreferentie. Leuke wandelingen gemaakt. Goed onderhouden faciliteit met goed onderhouden afvalverwerking. De stroomaansluitingen kunnen beter worden geplaatst. We komen terug

Eigenlijk een mooi en royaal ontworpen veld met voldoende stroomaansluitingen en goed onderhouden sanitaire voorzieningen. Helaas weer een plek waar kampeerders met honden niet de eenvoudige regel volgen dat honden aan de lijn zijn. Verdwaalde vierbenige vrienden van Mitcampern zijn ook vervelend voor ons hondenbezitters.

Het veld ligt direct aan een goed begaanbare weg. De zoetwaterdruk bij de slecht onderhouden Sanistation is slecht. Het plein wordt verlicht door de straat. Helaas is dit veld slecht onderhouden. Voor de doorreis is hij OK, maar zeker niet voor een langer verblijf. De afvalcontainers moeten dringend worden schoongemaakt.

Een mooi veld, zonder speciale charme. Betonnen hof met grind percelen en hoge muur rondom. Goede aan- en afvoer opties. Goede afvalverwerking. Elektriciteit OK. De nabijheid van het prachtige strand is geweldig. We houden van deze plek, maar veel beter buiten het seizoen. In de zomer is het 's nachts erg luidruchtig. Natuurlijk zijn de restaurants en winkels open.

Leuke parkeerplaats vlakbij het strand. Sanistation is een beetje ouder en kan beter worden onderhouden. Helaas houden niet alle pitch-bezoekers zich aan de ruimtevaartregels. Een beetje meer netheid zou leuk zijn. Honden waren aangelijnd aan de riem en hun legaten worden opgeruimd. We reizen ook met honden. Dit zou vanzelfsprekend moeten zijn. Afvalcontainers kunnen worden gebruikt.

Tijdens ons bezoek, op 27.08.2019, was dit veld nieuw en zeer goed onderhouden. We waren de enige bezoekers en genoten erg van het verblijf, vlakbij het dorp. De rivier de Varenne nodigt u ook uit voor een wandeling. Nieuw, modern Sanianlage met goede zoetwaterdruk. Openbare afvalcontainer bij de ingang. TOP - waar voor uw geld. We zijn erg blij om terug te komen!

Eigenlijk, jaren geleden, was dit nog steeds een droomplaats van ons, die 10 sterren kreeg. Ondertussen wordt het veld helaas oud en moet het voorzichtig zijn. Er zijn te weinig elektriciteitskolommen. Volg de cursusregels. Honden zijn aangelijnd (we reizen ook met honden) en netheid op de baan. Greywater hoort niet in de wei. De afvalcontainers liepen over.

Zeer smalle dubbele pakketten. Voor campers langer dan 7 meter soms nauwelijks bruikbaar. Zeer luid door de hoofdweg. Dumpster op ons bezoek op 25.08.2019 druk. Sanistation was erg verwaarloosd. Geen wandelingen.

Echt mooie en rustige parkeerplaats. Percelen gescheiden door hagen. Top sanitaire voorzieningen. Elektriciteit OK Jammer dat de voertuigen (auto, motor, quad) van de camping op de paden van het veld rijden, ondanks de slagboom Aire Camping-Car Park. We zijn erg blij om terug te komen.

Leuke plek. EUR 7,00 incl. Elektriciteit en levering / afvoer is meer dan een goede prijs. Barrière met creditcardbetaling incl. Code voor in- en uitstappen. Sanistation een beetje ouder maar volledig functioneel. Ondanks de straat stil in de nacht. Helaas een beetje uit de weg maar helemaal ok voor de doorvoer.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Bosparking met relatief hellende plaatsen. De afvalcontainers moeten dringend worden geleegd, zelfs buiten het seizoen. De sanistatie was tijdens ons bezoek, op 15/04/2019, niet in orde. Volgens de homepage kan het "niet-drinkwater" nog steeds als drinkwater worden gebruikt.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Nieuw gecreëerde parkeerplaats met elektriciteitskolommen. De kosten worden betaald in de kiosk, in het restaurant of 's avonds bij de groundskeeper. Zeer vriendelijke ontvangst. Zelfs als het water niet werkte tijdens ons bezoek, is er een Esso benzinestation met goede sanistation op straat. We komen terug!

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooi gelegen voor een rust-stop. Hier is de overnachting gratis. Er is een speciale latrine in Sanigebäude. De waterdruk is een beetje laag, maar oké. Het afval kan worden weggegooid. Ondanks de nabijheid van de weg is het 's nachts stil.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Harde vloer parkeerplaats direct aan zee. De vergoeding wordt betaald in het achterhuis met een creditcard, maar is vrij duur met NOK 250,00. De sanitaire voorzieningen zijn verouderd, maar oké. De verhoogde straat achter het veld en de gemengde parkeerplaats kan lawaai veroorzaken. Elektriciteit is bij de prijs inbegrepen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Naar onze mening is dit een verlichte parkeerplaats met vuilophaal. Vervolgens kan deze plaats niets bieden. Voor een overnachting is hij in orde.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

De rustruimte is goed voor een overnachting, dankzij de nabijheid van de E6. Levering en verwijdering werkte niet tijdens ons bezoek. Vrachtwagens met gekoelde aanhangwagens, die 's nachts lawaai veroorzaken, houden ervan om de nacht door te brengen op de zijstrook. Maar de nacht is gratis.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Harde vloer parkeerplaats direct aan de haven. Eigen toilet gebouw voor campers incl. Douche. Creditcardbetaling bij de automaat, elektriciteit inbegrepen in de prijs. Veel vissers gedurende de dag. Vroeg in de ochtend worden de afvalcontainers geleegd . Winkels naast het terrain. Het havenwerk kan wat lawaai veroorzaken, maar is interessant om te zien.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Mooie parkeerplaats op een privéterrein. Zelfs als elektriciteit niet overal beschikbaar is en het toevoer- / afvoerstation zelfgemaakt is, kunnen we deze vrije ruimte aanbevelen. De eigenaren zijn erg vriendelijk. De vergoeding voor elektriciteit en levering / verwijdering wordt rechtstreeks of per envelop betaald. Let op: afvalverwerking is niet mogelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Het veld ligt precies bij de uitgang van het pekelbad en is 's nachts niet erg stil. De centrale voeding is mogelijk voor de buitenste parkeerplaatsen alleen met zeer lange kabels. De sanistatie is in goede staat. De prijs / prestatie-verhouding is goed.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Een prachtige plek waar velen een voorbeeld moeten nemen. Alles gewoon super goed opgelost. Elektriciteits- en watervoorziening met toegangscode mogelijk (ook in de winter). Prijs / prestatie perfect en zeer stil. Met 146'000 Euro werd de parkeerplaats gebouwd. Bravo! Er zouden nog veel meer plaatsen zoals deze moeten zijn. We zijn erg blij om terug te komen !!!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Het veld ligt naast het sportveld en aan de Loire. Zoals gebruikelijk bij de Camping Car-ketting, werkt het aan- en afvoerstation perfect en is er ook een afvalcontainer. 'S Nachts is het erg stil maar ook donker, omdat er geen ruimteverlichting is.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Een beetje luidruchtiger per trein en verkeerslawaai ('s nachts maar vrij rustig). Maar de plaats biedt alles wat je nodig hebt. In het kleine sanitaire gebouw kan het toilet worden geleegd, evenals bij de sanitaire voorzieningen. Water op de plaats en elektriciteit werkt perfect. De aangrenzende "Schlossanlage" en het park zijn een bezoek waard (wandeling).

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Eenvoudige oplossing met toegang via creditcard. De plaats kan tijdelijk worden verlaten. De toegangscode staat dit via-ingangskanaal toe. Stembegeleiding is ook mogelijk in het Duits. Afval buiten de plaats. Levering en verwijdering bij Sanistation binnen. Elektriciteit beschikbaar in voldoende aantallen. De plaats is erg rustig in de buurt van het meer.

Sitecode: 20093

Goede plek om te verblijven zonder veel charme. De aanpak is een beetje steil. De plaatsen liggen op de parkeerplaats van de arena. De toevoer en afvoer werken perfect en zijn schoon. Geen elektriciteit beschikbaar en met vrijlopende honden (lopen) wordt verwacht.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Ruime camperplaatsen op een gemengde parkeerplaats. Geen stroomaansluiting beschikbaar. Het sanitair "merk zelfgemaakt" is helemaal ok en zo goed onderhouden. Afvalverwijdering is ook OK. Vanwege de locatie kun je het verkeer horen maar 's nachts is het stil. Goede oplossing voor transit, maar niet voor een langer verblijf. Geweldig dat er zulke plaatsen zijn voor WoMo's.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We waren van 23.-25.12.2018 op de camping Rio Mar in Oliva. Zeer vriendelijke en hoffelijke ontvangst. De camping wordt zeer door een familie gerund, inclusief kleine evenementen voor de gasten. We kregen meer ruimte voor onze 7.5 meter lange WoMo. De sanistation was een beetje oud maar goed onderhouden. De prijs-prestatie verhouding is goed. Geweldige locatie aan de zee. Weer blij!

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

In de winter is de klei modderig en het pad naar de bovenloop heeft dikke vaargeulen. De sanitaire voorzieningen zijn ok, maar kunnen beter onderhouden worden. Voor late aankomst heb je geen mogelijkheid om jetons voor Stombezug en afvalverwerking te laten komen. Er kan echter een container op de sanitaire voorzieningen worden gebruikt. De verlichting is goed. Voor de passage is de plaats zeker OK.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Een goede parkeerplaats voor doorvoer. Toegang is alleen mogelijk met de lidmaatschapskaart van de Aire Camping Car Park-keten. Wij zijn fans van deze parkeerruimteketen. Het veld kan iets beter onderhouden zijn, maar heeft alles wat je nodig hebt. Afhankelijk van het parkeergedrag van 'dikke schepen', is de sanitatie een beetje moeilijk te benaderen. We stoppen hier graag nog een keer.

Sitecode: 51955

Super parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Sani station met water in stappen van 10-100 liter, goede afvoer, elektriciteit op 16A, winkelen in de directe omgeving, bakkerij verkoop auto's, die ook open is op zondag, prachtige wandelingen naar bijvoorbeeld de wilde zwijnen en een bezoek aan het Crystal Museum mag niet worden gemist. Voor ons een topplaats, die we zeker nog een keer zullen bezoeken.

Leuk als steden gratis WoMo-plaatsen aanbieden op openbare parkeerplaatsen en zelfs met elektriciteit! Hier kunt u max. Blijf 3 nachten. Voor ons is de plaats alleen beschikbaar voor doorvoer. De bakker ligt in de directe omgeving. Helaas is het sanistation kapot en was het nachtelijke geluidsniveau vrij groot tijdens ons bezoek.

Rustige standplaats op een mooie vijver. Levering en verwijdering goed opgelost. De betaling van de vergoeding van € 5 werkt via een envelop. Voor € 1,00 krijg je 8 uur elektriciteit. Bij de vijver geldt voor alle honden Leinenzwang, die helaas niet van toepassing is op de grote gastheide. Deze stream rond alleen rond de WoMo's en verwelkomt alle nieuwe gasten, zelfs indien niet gewenst.

Al met al een mooie en rustige cp in een rustig dorp. Helaas werkte het Sanistation met jetons. Spoelwater voor chemische toiletten zonder jeton. Er zijn ook geen elektriciteitszuilen en er zijn alleen openbare vuilnisbakken (geen container voor de cp). Parkeerplaats is wel gratis. Voor op doorreis helemaal oké.

Mooie parkeerplaats met ingang via de slagboom en betaling via creditcard. Let op: na ontvangst wordt een bon afgedrukt met de toegangscode. Relatief kleine kavels met als ondergrond grind. Afvalverwijdering bij de ingang van het Sani-station (voor de slagboom). Gebruik van toilet en douche is ook mogelijk. Het treinstation op de achtergrond stoorde ons niet. We komen terug!

Bezoek op 18.09.2018 TOP PITCH! We waren hier voor de derde keer en altijd blij om terug te komen. Vriendelijk onthaal, geweldige toevoer- en afvoeropties inclusief camping extra's. Het verblijf is altijd zeer aangenaam en de tijd vliegt voorbij. Bedankt!

Bezoek op 19.09.2018 De naam "Quick-Camp" op de parkeerplaats van de camping is een programma. Betaling aan de machine super! Voeding ok. Anders een pure weide parkeerplaats. Geen verwijdering van grijs of zwart water. Nauwelijks afvalophaling. Voor Euro 12,00 is te duur. Hoewel er geen parkeerplaats is voor caravans, worden deze geaccepteerd op het veld.

Bezoek 17.09.2018 We hebben deze plaats in 2016 een topwaardering gegeven. Toen we dit jaar arriveerden en onze kosten betaalden, kregen we vervolgens te horen dat deze plek niet langer veilig was voor WoMo's. In de afgelopen weken zijn er meerdere vermeend gebroken. Om beschadiging te voorkomen, wordt het aanbevolen om, zelfs met goede zekerheid, deze plaats te vermijden.

Bezoek op 16.09.2018 Top, dat een dorp zo'n mogelijkheid biedt voor campers! 4 camperplaatsen in het midden van het dorp. Zeer goede levering en verwijdering. Betaling geschiedt via envelop / formulier, te verkrijgen bij het sanitairgebouw. Supermarkt direct tegenover. Helaas door het centrum een ​​beetje luider, zelfs 's nachts. Het zou leuk zijn als meer dorpen zo campervriendelijk zouden zijn!

Bezoek op 15.09.2018 Let op: Houd er rekening mee dat hier slechts een kort verblijf is toegestaan. Of het is toegestaan ​​om de nacht door te brengen is waarschijnlijk een kwestie van interpretatie. Zeer mooie parkeerplaats met goede toevoer- en afvoeropties. Water alleen mogelijk met kan, geen slangdraad. Afvalverwerking OK. Mooi en gunstig gelegen. De prachtige stroom is erg luid. De vrachtwagenparking ernaast stoort niet.

Bezoek op 14.09.2018 Puur parkeren met openbaar toilet en vuilophaal. Geen aanbod. Mooi gelegen, zonder doorgaand verkeer 's nachts. Goede locatie voor een tussenstop, zo dicht bij de Finse grens. We hebben genoten van het verblijf, maar het is naar onze mening geen parkeerplaats, maar een puur rustgebied, dus score neutraal.

Bezoek op 13.09.2018 Receptie tijdens openingstijden niet bezet. Operator kwam toen maar na een korte tijd. Pure harde vloer PP met elektriciteit. Aanvoer en afvoer in de bijlage helemaal goed. Locatie voor Nordkapp één keer. Geen camping - deze plaats zou geclassificeerd moeten worden als een veld. Douches en toilet beschikbaar, maar buiten het seizoen gesloten.

Bezoek op 12.09.2018 Ook laat inchecken inclusief elektriciteit via automatische betaling mogelijk. Grindveld voor Polar Park. Cassette legen is niet mogelijk. Water kan worden verkregen van het gebouw. De aansluiting zou echter moeten worden vernieuwd. Grijze waterafvoer bij uitgang, maar niet in bedrijf.

Bezoek op 11.09.2018 camping met een vriendelijk welkom. Weide plaatsen met Plattenbahn voor parkeren. 'S Nachts is het behoorlijk lawaaierig, omdat de staalfabrieken' s nachts naast elkaar werken. Water en elektriciteit op de plaats. Grijswaterafvoer zou dringend moeten worden gehandhaafd.

Bezoek 09.09.2018 Weide camping tussen kreek en hoofdweg, naast de ingang van de Laerdalstunnel. Receptie was nogal gereserveerd, maar vriendelijk. Aanvoer- en afvoeropties zijn goed. Helaas werd een auto-rondleidingsbedrijf in de late avond in de hutten gevierd. De motor van de reisauto was extreem lang in gebruik, zodat het geluid al aanzienlijk was.

Bezoek 08.09.2018 Mooie nieuwe kleine parkeerplaats bij een camperdealer in het industriegebied. Gratis inclusief elektriciteit. Watervoorziening bevindt zich in het hoofdgebouw! Super sanistation. In het weekend is het echt stil. Het kan zijn dat er tijdens de week meer aan de hand is. We genoten erg van het verblijf en zouden graag weer komen!

Bezoek op 07.09.2018 Mooie grindplaats direct aan zee, met uitzicht op de brug. Camperplaatsvergoeding kan goed worden betaald bij de automaat bij het havenkantoor. Elektriciteit beschikbaar, watervoorziening OK, cassetteafvoer OK, verwijdering van grijs water kan beter worden opgelost. Het is goed dat het campergebied gesloten is en daarom niet door auto's wordt gebruikt.

Bezoek 06.09.2018 Tijdens ons bezoek hebben we alleen een grindplaats ontmoet. Behalve een parkeerplaats met elektriciteit was er niets beschikbaar. Nachtelijke bezoeken aan Oost-Europese voertuigen veroorzaakten nogal opschudding. Ook in de ochtend was er veel lawaai van het verkeer en het busstation naast de deur.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooi, nieuw veld met weilanden en harde grondpercelen. Super Sanistation en afvalverwerking. Privé barbecue op het terrein. Bakkerij direct aan de overkant. Leuke wandelingen en een kleine rivier direct achter het terrein. Een droomplek, we gaan zeker nog een keer terug!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer mooie, nieuw aangelegde en verkavelde standplaats. Aansluiting van elektriciteit, water en riolering op elke plaats. Inchecken met creditcard en toegangscode bij ontvangst. Mooie rustige locatie, ongeveer 150 meter hemelsbreed naar de zee. Tijdens ons verblijf waren we slechts drie WoMo's op het plein. Top plaats - we zullen zeker terugkomen!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie en rustige bosrijke parkeerplaats zonder pakjes. Elektriciteit, sanitaire voorzieningen en afval absoluut prima. Satellietontvangst is zeker niet overal mogelijk. Mobiele antenne op het parkeerterrein. We komen terug!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Leuke camping aan de Middellandse Zee. Goede toevoer- en verwijderingsopties inclusief elektriciteit op de niet-verkavelde plaats. Directe toegang tot het strand. Zonder korting op campingkaarten eerder te duur. De openingstijden van de receptie zijn niet zo nauwkeurig, maar op vakantie niet echt tragisch.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Inchecken via automaat. Goede toevoer- en afvoeropties (alleen voor gasten). Betonnen baan, liggend direct aan de haven en op de goed bezochte feeder road. In het weekend 's nachts te hard. Campinggedrag is niet echt mogelijk. OK voor één nacht maar niet meer.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Standplaats met kampeeruitrusting standaard. Op een goed bereisde weg maar toch rustig. Prachtig ingericht en met een aangename en vriendelijke ontvangst. Met 13,00 EUR (inclusief elektriciteit per dag) erg goedkoop. Liefdevol planten, wifi inbegrepen in de prijs. We komen terug!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Zeer mooie en rustige camping met een vriendelijk welkom. Directe privétoegang tot het strand. Goede toevoer- en afvoeropties. Royale plots. Mooie wandelingen in en uit de omgeving. We komen terug!

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Een enigszins onverzorgde parkeerplaats in de lente. Voor motorhomes met een behoefte aan tv, is het aan te raden om vroeg aan te komen omdat anders de beste plaatsen weg zijn. Verschillende "bosplaatsen" beschikbaar. Camperservice goed. Cp voor passage oké.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Vrij eenvoudig verkaveld terrein, liggend op het meer. Toiletcontainer beschikbaar. De sanitaire voorzieningen waren helaas defect tijdens ons bezoek (technicus geadviseerd), maar geen alternatief aangeboden. Elektriciteit en verlichting zijn goed. Nivelleren met wiggen is niet mogelijk op alle vierkanten, als het zicht naar het meer moet worden gegeven.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

De plaats is zeker mooi, direct aan het meer. De stoelen zijn enigszins kort en het toegangspunt of de uitvoer van machines niet up-to-date. Met ons vertrek eerste was niet de chip aanvaard en verhinderde ons vertrek. Hulp via het telefoonnummer was niet mogelijk tijdens het weekend. De levering / verkoop faciliteiten zijn zeer goed, maar buiten het plein.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Kleine, zeer mooie parkeerplaats direct achter de Zwitserse grens. 10 verkavelde plaatsen, een goede aan-en afvoer station, evenals goede verlichting en het toezicht ronden het veld. Winkels zijn in de buurt. Ondanks sportcomplex is het erg rustig. Het is echter mogelijk honden wandelaars voor sommige gasten vervelend zijn.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Pretty pek met individuele percelen. Goed aan-en afvoer voorzieningen. In de winter, een iets bredere het monteren van de plot wahre wenselijk. Goede mogelijkheden voor wandelingen in de natuur. Betaling in de winkel of via envelop / mailbox mogelijk.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Mooie, grote parkeerplaats MTI uitzicht over het meer. Tijdens ons verblijf hadden we de plaats voor onszelf. Met Kerstmis liefdevol ingericht. Vriendelijke ontvangst door de Platzwärtin. Goed aan-en afvoer voorzieningen. We komen graag terug!

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Grote, verharde parkeerplaats direct aan het water. Helaas, bijna geen schepen te observeren. Matig vriendelijke tuinman. Voor honden totaal ongeschikt. Aan-en afvoer faciliteiten zijn ok

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Leuk parkeerplaats voor doorreis. Ligt direct aan het slot en ideaal voor het kijken naar de grote schepen. Omdat de camperplaats in het industriële gebied ligt, moet men met geluidsoverlast rekening houden. Loze en waterinname mogelijkheden kunnen beter. We komen zeker een keer terug.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Super vriendelijke ontvangst. Hoewel we na de kantooruren aankwamen, werd de receptie nogmaals voor ons geopend. Mooie en rustig plaatsen buiten de camping. Zeer goede loos- en waterfaciliteiten met directe wateraansluiting op de staanplaats. Honden welkom. We komen graag terug!

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Zeer mooie en goed onderhouden camperplaats in de stad. Een beetje lawaaierig 's nachts, maar dit was te verwachten. Zeer goede loos- en watervoorzieningen. Vriendelijke beheerder. We komen graag terug!

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Een mooie plek in het industriële gebied, dat is zeer goed voor een overnachting. Een beter alarmsysteem voor het parkeren zou goed zijn, omdat het ligt buiten het gebied van de stacaravan dealer. 'S nachts erg rustig. Ideaal voor doorvoer, met een goed aanbod opties

Goede parkeerplaats aan de naar de stad Espalion ontdekken. Helaas, de parkeerplaats is zeer schuin, dus gebruik maken van alle wedges iets. Goede Serviceplaats. Sanitatie is niet mogelijk voor elke RV lengte zonder slang. Helaas konden we geen recycling station of dumpster vinden. Er was slechts één openbare prullenbak. OK voor doorvoer.

Mooie, nieuw aangelegde veld met super nut voorzieningen. Super afvalverwerking. Gelegen tussen weg en spoor. Ideaal voor transit. We zullen terugkomen!

Goede plek om de Aire Camping Car Park keten blijven. De standaard van deze keten standaard, maar ver beneden hier. Geen stroom. En afvoer mogelijkheid alleen de slagboom (check-out). Bovendien is de scheiding van afval geheel ontbreekt. Prachtige locatie direct aan het strand, achter het duin.

Mooie parkeerplaats direct achter de duinen door de zee. Fair parkeerplaats prijs van 6 euro (19:00-10:00, anders gratis). Trash regelmatig worden geleegd. Controle door de rechtbank bewaakt de gemeenschap, of vergoedingen zijn betaald en alles is OK. Feilbaar gedrag van kampeerders (illegale riolering) worden gestraft onmiddellijk - geweldig!

Mooie plek direct aan de rand. Goed aan-en afvoer voorzieningen. Winkels ook op loopafstand (ongeveer 10 minuten). Vervoeren Rustige ligging in een doodlopende straat.

Mooie en rustige parkeerplaats in de buurt van de zee. Goed aan-en afvoer voorzieningen. Super afvalverwijdering geval. Helaas zijn honden niet toegestaan ​​op het strand. Nieuwe serviceplaats tijdens ons bezoek in september 2017

Rustige, verharde parkeerplaats, direct bij het natuurreservaat. Prachtig gelegen om te wandelen. Helaas, de betaling is alleen mogelijk in de spa. Uitchecken en teruggave sleutel voor elektriciteitskast en vuilcontainer kan alleen vanaf 10:00u. Winkels relatief ver weg.

Super vriendelijk welkom bij de receptie. Zeer nette winkel bij de ingang. Super uitzicht op zee. Ook komen later krijgen we nog een stoel, hoewel alle andere campings accepteren alleen vooraf reserveren gasten. We zullen terugkomen!

Voor een nacht, deze plek is zeker goed geschikt. De aan-en afvoer faciliteiten zijn goed. De korte openingstijden van de receptie te maken van de controle is niet echt eenvoudig. De sanitaire voorzieningen zijn nogal gedateerd.

Mooie camping met zeer vriendelijke ontvangst. Helaas, was er zeer weinig beschikbaarheid. Zeer grote mooie hond de weide. sani zeer schoon en goed. We zullen terugkomen.

Grote Weide parkeerplaats in het midden van een racebaan. Zeer vriendelijke ontvangst. Goed aan-en afvoer voorzieningen. ongeveer 10 minuten lopen van de zee. Goede sanitaire voorzieningen. Geen verkaveld plaatsen.

Prachtig gelegen camping in de buurt van Londen. Mooie receptie en leuke verkaveld plaatsen. Helaas, geen zelf-check-in. De prijs van 22:20 pond (als lid van de camping clubs) is relatief hoog, maar normaal voor het Verenigd Koninkrijk. Daarom het is allemaal bij de prijs inbegrepen. We zouden de plek aanraden!

Ideaal als een plek voor de nacht voordat we door de Euro tunnel gaan. Helaas is er slechts een grote weide. De overnachting kost 6 euro, werd opgehaald door de beheerder om 21.30 uur. Geen water en/of loosfaciliteiten op de plaats.

Rustig maar afgelegen parkeerplaats. Ideaal voor tussenstop en een comfortabele nacht. Elektriciteit en camperservice zijn inbegrepen in de prijs en dus echt goedkoop. Vriendelijke ontvangst bij aankomst. Momenteel is men bezig een slagboom voor de toegang te maken.

Prachtige plek, in het dorp, in de buurt van diverse winkels. Goede vraag en verwijdering, maar zonder afval. De elektriciteit voor Euro 1,00 loopt 8 uur. De rechtbank zal waarschijnlijk minder neiging voor kampeerders. Rustig en aangenaam vertoeven.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Super-vriendelijke ontvangst door de directeur. Echter, de rechter hoopt en word de camping in plaats van parkeerplaats. Hetgeen tot uiting komt in de nieuwe douches, toiletten en sauna's. Er zijn mooie plekken langs de rivier, maar waar je niet hoeft satellietontvangst. Op de site het heeft veel van hoge bomen. Aan-en afvoer kan beter worden opgelost.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Als schone overnachtingsplaats, zeker niet slecht en rustig gelegen. Jammer is dat als je te laat aankomt om het stageld te betalen. De elektriciteitsaansluitingen liggen aan de andere kant, waar je alleen in kunt rijden als je lager dan 2m bent. Camperservice met creditcard mogelijk.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Nogmaals, een mooie en rustige plek van Aire Camping-Car Park. Ideaal om te wandelen. Ligt naast het plaatselijke voetbalstadion. De camperservice is goed onderhouden. De hoge bomen kunnen de satellietontvangst enigszins verstoren, afhankelijk van de plaats. Wie van rustig houdt, is hier op de juiste plaats. We komen hier graag weer terug. Het Aire Camping-Car Park System is geweldig!

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Voor een tussenstop is deze parkeerplaats is goed gelegen, hoewel een beetje prijzig. Wanneer je gevoelig bent voor geluidsoverlast, moet je hier niet zijn. Wegen, vliegtuiglawaai en de luidspreker aankondigingen voor de tentoonstelling voor bezoekers en exposanten kan storend zijn. Helaas was de container voor afval tijdens ons bezoek volledig overvol. Er stonden ook caravans permanent geparkeerd, waarin luid gewerkt werd.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Voor ons weer een top site met alle comfort. Heel schoon gehouden sanistation. Vergoeding wordt betaald via envelop in de brievenbus. Watervoorziening ook op de plaats mogelijk (zonder slang schroefdraad). Afval in het centrale deel van het plein. Prachtige omgeving, direct aan het kanaal met zeer weinig bootverkeer. 'S nachts erg rustig. We zullen terugkomen!

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Ons bezoek op 2016/12/30 was niet merkbaar. De site is gelegen in de buurt van de zee, de voeding is OK. Voor het passeren van de ruimte kan worden gebruikt, maar niet meer. De toonhoogte is niet verlicht en levering / verwijdering station tussentijd onbestaande.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Ook op onze tweede bezoek, buiten het seizoen, moeten we toegeven dat deze plek voldoet aan alle voorzieningen van een camperplaats. Iedereen die op zoek is naar een camping wordt aangeraden een paar meter verder te gaan. Nabijheid van de zee is onovertroffen, het uitzicht een droom. Wie sanitaire voorzieningen wil, moeten hun eigen gebruiken in de camper. Helaas worden veel wilde katten gevoerd.

Sitecode: 20924

Positief zijn de mooie receptie en de vele afvalstort mogelijkheden. Deze plek zou in het off-season niet geopend moeten omdat de voorzieningen van een kamp slecht zijn onderhouden. Helaas wordt je plek door de receptie toegewezen. In ons geval naast een vaste staander met en totaal vervuilde plaats. Voor ons was het overnachten meer dan onaangenaam.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Een langdurige omheinde parkeerplaats met aparte ingang en uitgang. De toonhoogte is gelegen tussen bos en de lokale toegang tot het meer. 'S nachts de straat is weinig verkeer en zeer rustig. De serviceplaats en afvoer bevinden zich bij de ingang. Dankzij de straat waarin het plein tot middernacht is goed verlicht. Goed geschikt voor de doorvoer - binnenkort!

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Hiervoor 10 sterren geven is eenvoudig. Een super plaats van de Camping-Car-park keten. Rooster voor lozen, genoeg vuilnisbakken, serviceplaats is goed onderhouden en met voldoende waterdruk. De verharde plaatsen zijn ruim. De plaats is gelegen in het centrum van de stad en 's nachts is het erg rustig. Het strand ligt op loopafstand.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Een kleine aanvulling aansluitend op ons tweede bezoek hier: het zou mooi zijn als de plaats zou worden verlicht, in de winter is het erg donker. Tijdens de wintermaanden waren de plaatsen op gras in het midden afgesloten om het gras weer te laten groeien. We komen terug!

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Mooie en zeer 's nachts rustige plaats aan het kanaal. In het laagseizoen helaas slechts korte openingstijden van de receptie. Automatische betaling zou gunstig zijn. We konden alleen betalen via een envelop in de brievenbus (late aankomst / vroegtijdig vertrek).

Mooie gratis CP in Zwitserland - een zeldzaamheid! Zeer goede services. Het zou mooi zijn als je meer van dergelijke percelen in Zwitserland kon vinden. We komen graag terug.

Mooie locatie van Aire Camping-Car Park! Wij wilden hier graag verblijven als de plaats niet was verhuurd voor een jeugd feest. De beheerder heeft ons geadviseerd om te zoeken naar een andere plek, want het kon zeer luidruchtig worden.

Zeer mooie camperplaats van Aire Camping-Car Park! Verschillende plaatsen (gras of gravel). Zeer goede voorzieningen, zoals bij alle Aire Camping-Car Park plaatsen. Winkels en wandelpaden in de buurt. De verlichting wordt vrij laat ingeschakeld. De opstelling van de stroompalen kan beter. We komen terug!

Top Plaats van Aire Camping-Car Park! Vriendelijke beheerders. Goede loosmogelijkheden op de camping. De serviceplaats is up-to-date. Zeer ruime plaatsen. Honden zijn welkom. Pad naar het strand. We komen graag terug!

Rustige camperplaats, ondanks locatie net naast de hoofdweg. Na creditcardbetaling krijg je een ​​code voor de toegang tot en het verlaten van de plaats en camperservice. Zeer goede voorzieningen voor lozen (hoewel het sanistation zou moeten worden vernieuwd). Helaas zijn honden niet toegestaan ​​op het strand. Voor op doorreis zouden we deze plaats weer bezoeken.

Nogmaals, een zeer mooie camperplaats van Aire Camping-Car Park, net zoals alle andere plekken van deze 'keten'. Zeer goede camperservice voorzieningen. Ondanks de ligging bij de weg, was het rustig 's nachts. Je kunt echter vroeg in de ochtend de geluiden van de scheepswerf horen. Helaas is de plaats ialleen verlicht bij het sanistation. Maar we komen graag weer terug.

Een verdiende negen. Het lijkt erop dat de tekortkomingen die worden gerapporteerd zijn verholpen. Het water kon geen betere kwaliteit hebben en de plaats is droog en redelijk te berijden ondanks het weer. Kon nog klagen over het gebrek aan verlichting of gebrek aan afvalscheiding. Maar eerlijk gezegd, hebben we niet allemaal licht in de camper en zorgen we niet voor zo weinig mogelijk afval?

Op 09:10:16 benaderden we deze perfect functionerende camperplaats. Zoals gebruikelijk, kan men met de "Club" card direct binnenrijden. De plaats heeft alles wat een camperaar nodig heeft. Elektriciteit, water, lozen. Het afval kan je buiten het terrein kwijt. In beginfase, maar duidelijk aangelegd met een plan. We zijn absoluut blij met de keten Aire Camping Car Park.

Voor camperplaats liefhebbers is deze camping is een droom. Verharde plaatsen met grote aangrenzende stukken grasveld en een eigen wateraansluiting. Zeer vriendelijk welkom! Optimale camper voorzieningen. Rustige ligging, weg van de weg, terwijl je in een paar minuten op het prachtige strand bent. Iedere keer komen wij hier graag terug.

Hoewel de plaats een prachtig uitzicht heeft over de zee en de haven, hadden we waarschijnlijk pech. De ruimte die nu bedoeld is voor campers, werd weer bezet door zijn oude gebruikers tot in de vroege ochtenduren De hoofdweg en de onbewaakte overweg garanderen enorme geluidsoverlast. De serviceplaats, boekte het geld van de credit card, maar gaf geen water.

Een ideale plek voor op doorreis. Helaas zijn er geen gemarkeerde plaatsen, maar alles wat je nodig hebt is er (elektriciteit, water, riolering, afvalverwerking). Er wordt momenteel gebouwd in het gebied, dat kan je waarschijnlijk horen overdag. We komen terug!

Aardige camperplaats direct aan het water. Goede overnachtingsmogelijkheid voor op doorreis.

Goede loosvoorzieningen incl. Afval. Helaas, wordt deze plaats ook gebruikt door de lokale bevolking voor verwijdering. De slagboom bestaat meer niet. Betaling (munten) bij de ingang aan de automaat. Aangename wandelmogelijkheden. Ja, en het verkeer van de belangrijkste weg is duidelijk hoorbaar. De plaats wordt helaas gebruikt door automobilisten als rustplaats.

Zeer nette plaats met grote plaatsen. Goede camperservice. De erg aardige beheerder komt helaas op vaste tijden het stageld ophalen (automatische oplossing zou beter zijn). Je kunt zo echter wel goede tips om te winkelen en excursies maken krijgen. We zullen zeker terugkomen naar Blumberg.

Mooie, afgelegen camperrplaats. Blijkbaar is de plek is slecht bezocht. Dit kan te wijten zijn aan de camperservice. Deze moet gerenoveerd / opnieuw ingedeeld worden. Grijswater lozen is moeilijk, loospunt staat op verhoogde grasstrook, rechts in de zijstraat. Waterdruk voor waterinname is erg laag. Betaling perfect mogelijk per betaalautomaat. Mooie wandelmogelijkheden - ook ideaal met hond.

Enkele zeer fraai aangelegde plaatsen. Aan- en afvoer met sleutel, verkrijgbaar bij de informatiebalie van de Atta-grot. Betaling van de vergoeding bij vertrek ook op de info van de Atta-grot. Let op: vertrek pas na 10 uur mogelijk.

Mooie cp direct aan de Weser. Goed aanbod en voorzieningen voor de verwijdering (grijs water alleen via het afvalwater slang). De beheerder int de 4,-. Enig verkeerslawaai van de nabijgelegen brug.

Een top plek met alles wat uw hartje begeert. Vriendelijk onthaal - zelfs met honden. Schone aan-en afvoer afvalvoorzieningen met een directe water en elektriciteit op de plaats. Zeer goed onderhouden douches en toiletten, sauna mogelijk, broodjesservice, hondendouche. Zeer mooie locatie achter een dijk met veel wandelmogelijkheden.

Zeer vriendelijk welkom bij het inchecken. Mooie plaatsen op grasland. Helaas weinig mogelijkheden om afval te verwijderen. Grijs water kan worden afgevoerd alleen door de tank (geen emmer of direct drainage). WC mannen en vrouwen in dezelfde ruimte.

CP in onderhoud. De locatie is fantastisch. De kavels zijn royaal ontworpen. Op dit moment komt 's avonds de mijnheer van de worstel Club om de vergoeding van EUR 10 .-- op te halen. Het nabijgelegen café wordt volgend jaar geopend.

Prachtige gemarkeerde plaatsen aan de rand van de camping, ​​net achter de receptie. Helaas werkte geen van beide wasmachines. Grijswater lozen alleen mogelijk via slang. Van een camping verwacht je redelijkerwijs meer.

De parkeerplaats is helaas niet beoordeelbaar, maar het bezoek aan de Noordkaap was een enorme ervaring voor ons. NOK 260 .-- per persoon per 24 uur. Een eerlijke prijs voor een dergelijke zeldzame ervaring die lang niet iedereen in zijn leven ervaren mag.

Mooie plek met een prachtig uitzicht op de haven van Larvik. Goed, maar eenvoudig aan- en afvoervoorzieningen. Helaas 's nachts nogal luidruchtig. Het kan worden betaald in euro of NOK. Momenteel niet beschikbaar voor alle locaties. Ideaal op doorreis.

Rustige camperpllats in de stad met alles wat je nodig hebt. De verlichte en bewaakte plaats is schoon en zeer goed verkaveld voor een verhard camperplaats. De aanwezige banken en drietalige informatiebord getuigen van gastvrijheid. Het parkeertarief kan worden betaald via credit card of munten. De enige domper: sanitaire voorzieningen alleen via slang mogelijk.

We reizen zelf met twee kleine honden. Wat helemaal niet gaat, zijn de vele loslopende honden op de camperplaats. Bovendien lijkt er niet uit zijn hoe je reist, hetzij door camper, tent of caravan - alles kriskras, het belangrijkste wat je betaalt 10 euro. De aan- en afvoer beoordeeld nogal genoeg. Voorzichtig - leegloper lente vee een gelukkig wakker vroeg in de ochtend.

Een rustige plek voor op doorreis. Voorzien van alle gemakken. Voor ons was het LPG-tankstation een extra plus. De stroomzuilen moet meer op de camperplaats geplaatst worden dan op het aangrenzende bedrijfsterrein. Overnachting was gratis. We komen graag terug.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Goede parkeerplaats voor de doorreis. Nieuw is dat er niet betaald wordt op de automaten, maar bij de receptie van de camping. Voor Zwitserse begrippen zijn de CHF 22 .-- geschikt, als water en elektriciteit zijn inbegrepen in de prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Prachtige, rustige camperplaats. De sanitaire ruimte is nog in aanbouw. Er zijn ruime kavels beschikbaar. De vergoeding kan rechtstreeks betaald worden aan de automaat. Het pittoreske dorpje ligt op loopafstand. We hebben deze plaats toevallig ontdekt, maar we zullen zeker terugkomen.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Familiecamping met een vriendelijke ontvangst. Drie plaatsen met water en elektriciteit op de plaats, maar er is ook een servicezuil. Super schone toiletten en douches. Voor ons, fans van camperplaatsen is deze camping een echte aanrader. We komen graag terug.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Mooie, goed onderhouden camperplaats voor op doorreis. CP met restaurant in de buurt. Wandelmogelijkheden langs de Rijn. Goede voorzieningen.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

We waren maart 2016, op deze camperplaats. We stonden er slechts met drie campers. Zeer rustige locatie met goede winkels en wandelmogelijkheden. Zeer schone voorzieningen. We komen graag terug!

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

De wateraansluiting konden we niet vinden, maar we voelden ons comfortabel in het kleine dorp. 's ochtends verse broodjes bij de bakker op het plein. Helaas rijden auto's tussen campers door. Het gebied is ideaal om te wandelen. De camperplaats is zeker goed geschikt voor overnachting.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Er is geen camperplaats, maar een kamp voor kampeerders. Wie op zoek is naar camerplaatsen, moet deze plek te vermijden. Alle voorzieningen beschikbaar en zeer schoon. Meerdere keren per dag controle over het systeem door de operator. Waarschuwing: zeer veel honden (ook loslopend) - ook voor ons als hondenbezitters. We voelden ons niet op ons plaats.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Super mooi gelegen, rustige gratis cp. Winkels op loopafstand. Prima sani en stroom.

Een locatie beoordeeldbijna 10 jaar geleden

Ideaal gelegen plek voor doorreis. Prachtig ontworpen en ingericht, rustig. Helaas werkt de credit card niet. Alleen EC-kaarten worden geaccepteerd. Naar onze mening zou er wel een grote container voor afval beschikbaar moeten zijn.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

De toegang is mogelijk via de Allée Prom. Des Bords du Lac. Comfortabele check-in met de leden Kaart van Camper Park keten. Helaas is de bodem van zwembaden winters vrij zacht. De douches zijn niet meer aanwezig. Vliegtuiglawaai door fly zone vliegveld Grenoble tot ongeveer 22.00 uur.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Zeer mooie plek met een goede locatie. Als u de eerste keer een bezoek aan een camperplek van deze keten, kan de aanmelding enige tijd in beslag nemen. Daarna is de check-in zeer comfortabel met de ledenkaart. Tijdens ons bezoek in februari, was de waterdruk van de Serviceplaats laag. We zullen graag terug gaan naar de plaatsen van CAMPING-CAR PARK.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

We hadden een prachtige plaats direct aan het strand / zee. Geweldige locatie voor een redelijke prijs. De sanitaire voorzieningen zijn oud, maar we gebruiken onze eigen in de camper. Helaas worden nog steeds de Schuco-stekkers gebruikt (niet CEE). Wees voorzichtig met vers water. Dit is enigszins met chloor bewerkt. Super vriendelijk en behulpzaam personeel. Tot ziens!

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Erg mooi. Deels voorzien van individuele plaatsen. Broodjesservice. Vriendelijke ontvangst. Mooie rustige locatie met een prachtig uitzicht. De camperservice is praktisch. Je voelde je meteen "thuis". Je wordt geïnformeerd over de activiteiten op de camperplaats (heerlijke grill gerechten). Afhankelijk van het weer kan het vrij winderig zijn (open vlakte).

Sitecode: 12029

De camperplaats moet via GPS-coördinaten worden benaderd. Aankomst is toegestaan ​​tot 19.00 uur. Positief is de op een aantal plaatsen beschikbare elektriciteit- / waterzuil incl. loosput. Onze elektriciteitsaansluiting was defect. Bij nat weer realiseer je je dat de smalle plaatsen slecht verhard zijn. Het grasveld ernaast was erg zacht. Voor een overnachting is € 15 duur.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Super laad- / verwijderingsmogelijkheden, zeer mooie omgeving, de levering van LPG / GPL / LPG mogelijk en supermarkt kiosk / benzine-City-Shop. Ongecompliceerde betaalmogelijkheid in CHF / EUR / credit card direct bij de machine. 2 uur = CHF 10,00, elke extra uur CHF 1,00 (tot 72 uur). Inkl.Water, elektriciteit en afvalverwerking. Onze mening: eerlijke prijs voor de geleverde services.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Aangename camperplaats met Sani-station en elektriciteit op de plaats. Het verkeer op de aangrenzende weg is goed hoorbaar. Maar de parkeerplaats is zeer toegankelijk - zelfs in de winter. Helaas is er geen mogelijk om afval weg te gooien.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Een echte "insider tip" voor een winter camping. We waren totaal verrast door de winter dienst die om 8.30 uur op de plaats verscheen. De sneeuwschuiver maakte de plaats sneeuwvrij en zorgde dat de camperservice schoon en bereikbaar was. Men werkte met enorme voorzichtigheid voor de elektriciteit / stroomkabels. Het Sani-station werkt ook met temperaturen onder nul. De plaats is rustig achter een sporthal.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

In de winter, zeer rustig. We werden zeer hartelijk verwelkomd door de eigenaar en kregen tijdens ons verblijf een voorbeeldige hulpvaardigheid en gastvrijheid. Optimale camperservice, incl. afvalscheiding. We zullen regelmatig een bezoek brengen aan deze "Alte Brennerei"!

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

De sanitaire voorzieningen zijn helaas gesloten in de winter. Toch ligt de camperplaats erg mooi aan de Main. Ondanks de Sylvesternacht was er weinig geluidsoverlast. Camperservice vindt plaats bij de ingang / uitgang. Verschillende afvalcontainers en zoet water innamepunten langs de camperplaats. We komen in de zomer graag weer.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

De cp is ideaal voor doorreis. Helaas direct aan de hoofdweg, maar 's nachts vrij rustig. Stroom niet duur. Mooi verlicht.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Registratie is eenvoudig bij de kassa van Erlebnisbad. Voor bezoekers van het zwembad ligt deze camperplaats ideaal. Helaas, de bus rijdt al vroeg in de ochtend Vlak langs de camperplaats,, waardoor er aanzienlijke geluidshinder is . Goede camperservice. Lager cijfer van ons, omdat de Sylvester rotjes al knalden op 2015/12/29

Sitecode: 19984

Vriendelijk onthaal door de havenmeester, je dient je eerst aan te melden. Tegen een borg van 10 euro krijgt u een toegangskaart voor de sanitaire voorzieningen, die zeer schoon zijn. Helaas is het niet mogelijk in de winter vers water te verkrijgen. Broodjes zijn verkrijgbaar bij de havenmeester.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Winters helaas niet gebruiken van het sanitair. Toch is het een zeer schone plaats met alle voorzieningen (Sani Station) en elektriciteit. Echter, het cassettetoilet lozen is niet gratis. Niettemin ligt de locatie rustig tussen de weg en de zee. Prachtig om te wandelen en te fietsen.

Een locatie beoordeeldongeveer 10 jaar geleden

Vriendelijk welkom. Zeer goede broodjesservice, ook als je later in de avond aankomt. Prima sani, mooi gelegen achter de dijk.