@Dalton_family

verborgen parel voor wie fan is van een losse sfeer tussen kampeerders onderling, natuurlijke omgeving en zwemmen in een prachtige rivier. ondiep genoeg voor dammetjes bouwen en kikkers vangen. De receptie en bar is eerder wat chaotisch en soms gestresseerd en het sanitair kan wat vuil zijn na de piekmomenten. het dorpje goudargues is heel gezellig en pittoresk met leuke terrasjes en kleine winkels, bakker, ...

fijne camping voor een 2-tal nachten met ruime plekken in de schaduw. erg leuk voor de kinderen: speeltuin, zwembad, voetbalkooi en de cavia´s zijn een grappige extra troef. De bar is gezellig en verkoopt lekkere drankjes, ijsjes, ... vanaf de avond kan je er pizza´s en andere gerechten bestellen. sanitair is proper. vriendelijke uitbaters. uitstapje naar het dorp is leuk voor het kasteel + park. In de lokale bakkerij aten we de beste croissants.

heerlijke camping met mooie ruime plekken. verzorgd sanitair met voldoende voorzieningen voor de allerkleinsten. leuke speeltuin met trampoline en een fijn zwembad. Bar met kleine menukaart, broodjesservice. gedreven en behulpzame uitbaters

leuke camping aan het water met ruime plekken. rustig en omgeven door groen. zelfs de kleinste kindjes kunnen vrij spelen zonder zorgen. vriendelijke uitbaters. verouderd sanitair maar wel proper. geen poespas, gewoon rust.