@Derover
Lid van Campercontact sinds 2020
Een zeer enge ervaring die ik te duur betaalde. Een wereldstad die zoiets durft aan te bieden en 25€ vraagt is geen bezoek waard.
heel gevaarlijk, elke nacht diefstal, camera's alleen aan pomp, politie niet aanwezig, ik heb het samen met andere kampeerders meegemaakt. dieven gingen door terwijl we al uit onze auto's waren. geen camera's...
tijdens het weekend electro beats van een naburige site. lawaai van de snelweg is extreem luid. Nederlands (Nederlands) sprekende receptioniste is niet vrouwvriendelijk en zijn ongevraagde opmerkingen zijn grotesk (voormalig bezoek). afval wordt niet gerecycled. je wordt verondersteld
Saniblock gemengd, vies, slechts twee toiletten en 3 douches beschikbaar, grond is niet vlak en niet stabiel, luide muziek in het weekend en feesten 's nachts in het weekend, geen veiligheid, camping is 's nachts niet beveiligd, toegangscodes werken niet, eigenaar niet beschikbaar , geen hygiëne op afvalpunt, overal stof en vuil. prijs is niet afgestemd op diensten. Dit is geen ster waard. Als je betaalt voor een onbeveiligde camping, kun je maar beter op straat slapen.
kwam hier meerdere keren achter elkaar. het is jammer dat alle elekpalen dagelijks worden ingenomen door mensen die in hun stacaravankastelen wonen en de camperplek als tweede huis gebruiken, hun huis verhuren. kan nooit een elektrische paal gebruiken. de campers zijn continu aangesloten, zelfs als ze er niet zijn en naar hun werk of huis zijn gegaan.
ik ben hier meerdere keren geweest. soms wat lawaai in de ochtend, maar de gastheren en het ijs zijn geweldig. geen voorzieningen. parkeerplaats in de velden. veel dingen om te ontdekken!
Eigenaren zijn zelf camperaar en op vakantie maar stonden stand-by via deurbelsysteem. Twee zonen verwelkomden me oprecht en hielpen me door me water en elektriciteit te geven. Vrije vlakke ruimte in een doodlopende straat, heel rustig en omgeven door bomen en planten. Helaas was de winkel wegens vakantie gesloten. Ik had graag een glimp van binnen opgevangen. Grote dank aan de eigenaren voor de gastvrijheid!
Sitecode: 20053
slecht eten. onsympathieke eigenaar en personeel. slechte service. chaotische en vuile omgeving, maar baddest was muggen (honderden) tijdens de nacht. dieren van de agriturismo lijken niet erg blij met deze hitte. telefoonnummer is fout.
Sitecode: 20137
het water werkt niet. het gebied wordt verlaten als ik om twaalf uur aankom. ik kon de sanitaire ruimte niet schoonmaken nadat ik mijn zwarte water had achtergelaten omdat er geen water was. Sorry.
Heel mooie plek met buiten expo op dit moment in het dorp
Slecht. zei dat er douches waren, maar niet waar. Alleen afvoer voor porta pot mogelijk. Erg duur voor geen service. Let op dat je niet vast komt te zitten in het gras met uw wielen. Vermijden
Heel slecht. Geen veiligheid 's nachts. Poort altijd geopend. Stads- parking, maar elektriciteit werkt niet overal en douche + toiletten koud en vies. Erg duur voor wat het is. Bushalte op parking naar de stad is positief.
Eigenaar niet vriendelijk. Spreekt alleen Italiaans. Nachtwacht wel vriendelijk en behulpzaam (ENG). Er gaat de hele tijd een alarm af wanneer iemand de site oprijdt of komt. Dus wachten tot het laat is om te kunnen slapen. Is veilig. Geen douche, wel camperfaciliteiten. Enkel goed als veilige overnachtingsplaats. 5€ nacht + 5€ faciliteiten.
Sitecode: 12078
Ik logeerde hier eind september. Geen warme douches beschikbaar en toch al flink koud op de heuvel. Prachtige natuur. Eigenaar P. vriendelijk. Verkochte producten wel duur. Busje reed enkel 's morgens en 's avonds. Tuin met fruitbomen en kruiden. Zalige plek. Ik sluit me aan bij de overige recensies.
Het personeel was allesbehalve vriendelijk. Wegrijden voor 13u of je moet bijbetalen. Er was alleen internet aan de receptie, en niet echt veel ontvangst. Sanitair was schoon, maar toiletput lag op slechte plaats. Bomen ook erg laag, dus risico op beschadiging. Er is een bus van de camping naar t stadje. De straat van de camping is een eenrichtingstraat. Wij kwamen aan eind augustus.