@Dick-J.Koster
Sinds 2008 zijn wij lid van de NKC.
En sinds 2009 zijn wij camperaars.
Eeerst hebben we twee keer een camper gehuurd en daarna vanuit Duitsland een Bürstner camper gekocht.
We hebben daarna nog een Hobby en een Forster camper gehad.
- 2009

Mooie Bos camping. Het is niet geheel stil, maar van het verkeer heb je weinig last. sanitair is prima. Echter de douche ruimten zijn te klein. Een prettige manier van douchen is wel de handdouche.

mooie stille en gratis cp. bezoek aan berenpark aan te bevelen...
Ligging is mooi aan de Mohnesee. Veel wandel en fietsroutes. vriendelijke ontvangst.

Prima cp. Wij waren op doorreis naar Valkenburg.

We hebben hier heerlijk gegeten. Hoofdgerecht en bijgerecht voor 2 personen incl. 2 glazen wijn en flesje water voor € 41,50. De nacht mogen wij gratis doorbrengen op de grote parkeerplaats naast het restaurant. Alleen jammer dat de wifi niet aan gasten wordt aangeboden.
camping is definitief opgeheven!!
Gewoon een mooie boscamping, midden tussen de naaldbomen. Zwembad aanwezig. Evenals bijna uitgestorven wilde orchideeën. ( wondklaver, aardorchidee, witte bosvogels... Zeer vriendelijke ontvangst van ten charmante dame. Prijs: € 15,60 zonder stroom.

Kleine camping. Vriendelijk personeel. Schoon sanitair. Strand in 5 minuten bereikbaar. De prijs komt echter niet overeen met de app campercontact. Wij betaalden geen € 25 maar € 35 voor een nacht met stroom. Heel jammer dat men net op zondagmorgen rond 8:00 uur het gras moet gaan maaien. Het is dus geen stille camping...

Gewoon een mooie terrassen camping. Prima vertoeven en incl. zwembad. Stroom € 5,00 extra.
De camping is in 2 delen opgesplitst. Wij zijn omdat we langer waren dan 6 meter naar de overzijde van de weg gestuurd. De weg, welke zeer druk wordt bereden door auto's en vrachtverkeer is een storende factor in het geheel. Een andere storende factor is de prijs: € 31,44 per nacht!! Positief: de ontvangst was vriendelijk was door een goed Engels sprekende jongedame. En dat je in 10 minuten in het hart van Bonifacio bent.

Zeer vriendelijke ontvangst en prijs. We betaalden incl. stroom €21,00 p.n. Dit is een mooie plek om te verblijven. met camper, caravan of tent, het maakt niet uit. Achter de camping een mooie wandelroute.

Gewoon een mooie in vakken verdeelde kleine camping. Schoon sanitair. Vriendelijke ontvangst. Maar er wordt €32,50 berekend per nacht, terwijl de app aangeeft dat de prijs vanaf €22,00 is. Dat is best een groot verschil,, zeker als je 2 nachten boekt.
in tegenstelling met de CC app van de NKC wordt er wel korting van €5,00 p/n gegeven op de ACSI kaart. Prima te vertoeven.
Toen wij er waren was men in de vis plas viswedstrijden een het houden. De bedrading hangt idd wat laag maar met goed opletten totaal geen gevaar. Heerlijk rustig en stil en dus prima als je op doorreis bent.
Vriendelijke ontvangst met twee eitjes als welkomst gebaar. Mooi uitzicht over de velden. Tip: er is een camper accesoires winkel op de cp. Altijd handig.

Deze CP biedt een aantal mooie plekjes aan het water. De prijs incl. stroom is prima.

Zeer vriendelijke ontvangst. Je staat op een weiland, dus bij regen erg drassig. Verder een mooie plek naast een pony weiland. Op de achtergrond enig verkeersgeluid, maar niet hinderlijk. De prijs is inclusief. stroom uitstekend te noemen.
Tja, wat moet je hier nog van zeggen? Geen persoonlijke ontvangst, maar gezien de uitstraling van deze C P lijkt dat voldoende gecompenseerd. Frisdrank, ijs, thee, koffie het staat allemaal - tegen betaling - voor de camper gasten klaar. Fietsroutes en omgevings info liggen met een aantal boeken klaar. Gezien de prijs / kwaliteits verhouding zijn 5 sterren eigenlijk nog te weinig.

CP / Parking bij begraafplaats. Prachtig uitzicht over vallei. Heerlijk stil. Af en toe luidt de kerkklok. Prima plek om wandelingen te maken. Blokken gebruiken op hoogste stand.

Heel hartelijke ontvangst bij woonhuis/receptie. Zeer vriendelijke dame die als onderpand een rijbewijs of bankpasjes wil. Tegen inlevering van een bordje met nummer krijg je die bij vertrek weer terug. Mooie plaatsen bij snelstromende rivier.

Een eenvoudige camping. Vriendelijke ontvangst. Net, maar enigszins gedateerd sanitair. Staplaatsen voor camper en caravan. LET OP: ondanks vermelding GEEN korting via Acsi kaart! Prijs nu €26,00 stroom €5,00

het is een mooie en rustige plek. Alleen jammer dat je hier niet je vuil water kunt lossen en je toilet kunt legen.
het kan best een mooie cp zijn, maar als je niet van te voren boekt, kom je er niet in... en sta je met je camper voor het hek.

een prima plek voor €15 excl stroom. Code opent het hek. Kijken naar voorbijvarende plezierjachten.

Een ruime camping, waar alle voorzieningen bij de prijs zijn inbegrepen. Schoon maar gedateerd sanitair. Warme douches, maar geen haakjes of plankjes voor kleding. Vriendelijke gastvrouw.

Een mooi kasteel / ruïne met 107 treden welke beklommen kunnen worden. Er kunnen hier max 4 campers overnachten. Aangezien wij de eerste waren rond 15:30 uur kunnen wij hier een nachtje verblijven....
Gewoon een parkeerplaats met een mooi uitzicht. Prima voor een nacht.

8 camperplekken, waarvan er door boottrailers en bestelauto 2 in beslag waren genomen. Kom dus op tijd want vol is vol.. Je mag trouwens ook aan de rechterzijde op de pier staan zo als wij dat hebben gedaan....

een camping met veel stacaravans met redelijk sanitair. Sfeervolle oude gebouwen. Maar als je incl. alle voorzieningen daar voor € 20,00 per nacht kan staan dan is dat zeker 4 sterren waard!

Een gezellige pup en restaurant, waar het eten prima is, met vriendelijke barman. Maar als CP is het af te raden. Op de naast gelegen weg gaat het verkeers geluid de hele nacht door en vertrekken de diverse truckers al rond 5:30 uur. Weg nachtrust...

wij zijn hier om de boot vanuit Holyhead naar Dublin te nemen. we betaalden 20 pond !! per persoon. Terwijl er 24 pond in cc vermeld stond. Het uitzicht is geweldig, maar de prijs is veel te hoog!

een mooie CP met veel voorzieningen en een zeer goede wifi. Aardige eigenaar komt een praatje maken.
We hadden geluk dat er nog 1 plaatsje over was. een prima plek om een weekend te vertoeven of voor doorreis. Zeer aardige eigenaren. Verder een mooi natuurgebied, uitzicht en landelijke stilte.

eenvoudige CP met stroom voor € 10,00. Nadeel is dat een drukke weg er vlak naast ligt en dat van 6:00 t/m 20:00 uur, ook op de zaterdag. Ook het spoor is met de voorbij razende trein goed te horen.

een omzoomd stuk grasland. prima om te staan met de camper. Wij waren er op 30-8 en stonden helemaal alleen... oorverdovende stilte....totaal geen problemen mee...:) en dat voor €7,00

gewoon heel veel ruimte om je camper neer te zetten. Heel aardige man die je alles duidelijk maakt. Alle voorzieningen aanwezig! Uitstekende wifi ontvangst.

Een landelijk tegen de bosrand gelegen CP. Heerlijk stil.
Weer een minicamping die op de app en in campercontact aangegeven wordt als camperplaats. Boer Werner is een enthousiaste en vriendelijke uitbater, die je direct verwelkomt, als je de camper tot stilstand brengt. Hij laat je alle faciliteiten zien die er prima mee door kunnen. WC, douche, WIFI en stroom voor € 12,00 . Zonder stroom € 10,00
Zeker een unieke plek: Een mini camping achter een woonhuis. Het wordt op CC ten onrechte als een CP aangeduid. Heerlijk rustig. Met vijver waarin kooikarpers en een watervalletje. De bewegwijzering is zeer summier, velen reden er al aan voorbij. Wij vinden het jammer dat de gastheer/vrouw zich niet meldt na een paar uur. We stonden als enige camper en een kleine caravan. De volgende ochtend -op ons verzoek- wegwijs gemaakt. We bleven 48 uur.

Het is erg jammer, maar weer klopt de prijs niet! Hier een nachtje staan betekend € 28,00 aftikken met als enige voorziening stroom.

Een mooie, ruim opgezette camping waar je je eigen plekje mag uitzoeken. De ontvangst was meer dan vriendelijk. 's Avonds lekker gegeten in het restaurantje. Mooie waterval op 45 minuten klimmen en klauteren. Prima uitvalbasis om de Großglockner aan de Hochalpenstraße te bewonderen!! Prijs / kwaliteit is dik in orde!

Laten we vooropstellen dat het een mooie plek tussen de bergen is en heel rustig. Maar dat je, als je om 17:00 uur, na een prachtige bergroute op deze CP arriveert, voor de resterende uren tot 0.00 uur € 20 dient af te rekenen en de volgende morgen weer € 20 moet afrekenen, want men rekent staanplaatsen per dag, i.p.v. per nacht. Ook de prijs op campercontact was onjuist. Geen € 10,00 maar € 20,00 per DAG!!

overdag een drukke parkeerplaats voor zowel auto's als campers. campers staan er wel gescheiden van de auto's. s'avonds vanaf 1800 uur lekker rustig. prijs is in orde. inclusief stroom en water. De hangbrug, waar iedereen voor komt is lopend 2,5 km verder op.

rustige en mooie CP. Ontvangen door zeer vriendelijke broer van eigenaar. Stroom en water aanwezig.

gewoon een boerencamperplaats gewoon mooie vergezichten. gewoon vers water innemen. gewoon afvalwater lozen gewoon aan de stroom staan of niet. gewoon heerlijke land lucht. gewoon heel vriendelijke ontvangst. gewoon nog een keer terugkomen.

Sitecode: 92095
Een wat kleinere CP met voldoende voorzieningen. Twee toiletten en een prima douche! Geld ( € 15,00 p.n.) deponeren in enveloppe.

Een CP midden in de natuur. Prima voorzieningen ( met o.a. douche en toilet ) en een keurige onderhouden staanplaats. Een mooi wijds uitzicht op de landerijen. Tarief is helemaal in orde.

Prima CP. mooi gelegen. Geschikt voor meerdere nachten. Mooie wandelmogelijkheden.

mooie dan de Moezel gelegen ruimte voor veel campers. Wil je aan de stroom? Wees op tijd! er zijn maar 30 aansluitingen.

Een zeer rustige camperplaats nabij een dierenpark. in het weekend kan het druk zijn. Kosten in het weekend € 2,50, door de week gratis.
Een ruime parkeerplaats voor overnachting geschikt. Kosten: €7,50 wij waren hier tijdens een regenachtige periode helaas.

Als de receptie gesloten is moet je bellen om hulp. Zeer klantonvriendelijk!! Het sanitair is het enige wat eruit springt. Maar ook voor douchen en sauna moet betaald worden. En de prijs is geen 290 Nok maar 375 Nok!! Peperduur dus!

De CP zelf is basic. Maar de omgeving maakt veel goed. Een mooie klim- een klauterpartij eindigt in een mooie beloning: de Finsterfossen..

Prettige ontvangst op deze kleine camping. We waren de enige gasten op deze feestelijke Noorse Bevrijdingsdag. Prijs is nu (17 mei 2022) € 24,50 alle Inn behalve douchen: € 1.00 per 5 minuten.

Ondanks dat de camping wat rommelig aandeed, hebben we het maar onze zin gehad. Bij een zeer vriendelijke eigenaar kan je met alles terecht. Mooie camperplek direct aan het fjord. Prachtig uitzicht over het fjord. We mochten hier staan ondanks dat de camping nog niet officieel geopend was. ( 14 mei 2022 ).

een ingewikkelde procedure is nodig om een betaling te doen via een te downloaden app. daarbij is de prijs gestegen naar 270 nok € 27,00. De beheerder was beslist niet vriendelijk.

mooie locatie bij een jachthaven. De all-in prijs van € 25.00 valt wat hoog uit als je geen wasmachine of droger gebruikt of geen gebruik maakt van het sanitair. Verder een prima plek.

Sitecode: 19783
Germoedelijke en een Gezellige camperplaats. Bij betalen via automaat goed lezen! Eerst keuze maken dan betalen. Zeker de moeite waard om te overnachten. Hebben 2 nachten hier gestaan voor € 12.00
Ook in de zomermaanden een gezellige bijna 'Hollandse ' camping. Winterberg op loop afstand zeer vriendelijke ontvangst.
Toen wij hier na 2 uur in de file te hebben gestaan aankwamen, waren alle 7 plaatsen reeds bezet. We stonden hier uiteindelijk met 9 campers. Tijd voor een kleine uitbreiding?
Nette camperplaats gescheiden van de auto- parkeerplaats. Heel leuk dorpje. Geld wordt niet meer opgehaald. Bij parkeerpaal betalen met bankpas. Alles in het Frans, dus bepaald niet duidelijk hoe dat ding werkt. Mooi uitzicht over lavendel velden.
Een camperplaats met veel stilte en schaduw. Zo af en toe komt er verkeer langs. de vraag is echter: kan je je als je hier alleen staat wel veilig voelen?
Hoewel op de nkc app vermeld stond dat de camping niet open was, zijn we er toch heengereden. Het resultaat: een prachtige camping waar we helemaal alleen stonden. prima sanitair, bij de receptie een goede WiFi ontvangst en een zeer vriendelijke eigenaresse.
Hou je van het geluid van koebellen en stromend water? Dan is dit de place to be! Verder prachtig uitzicht en mogelijkheden tot het maken van wandelingen.
gastvrij, rust, mooie locatie. egaal kort gemaaid grasveld. WiFi dankzij versterker in camper te gebruiken. stroom, schoon water, en mogelijkheid voor dumpen vuil water. Een bijzondere plek. hier komen wij nog wel eens weer
Prima plek, ook om gewoon te staan zonder voorzieningen. Gratis Wifi dat zouden meer mensen moeten doen!! Een plek om terug te komen.
Te duur ( € 18,00) voor wat er geboden wordt. Verder wel een rustige mooie plek.
Mooie rustige camperplaats aan de rand van het dorp waar je voor weinig (€ 5,00) veel krijgt: stroom, lozing vuil en inname schoon water en toilet lozing. Sanitair gebouw is inderdaad op z'n Frans schoongehouden, maar je kunt er heerlijk douchen. helaas hebben we anders dan beloofd was geen bakker gezien... prijs / kwaliteitsverhouding is dik in orde......
Prachtige kleine boerderijcamping. Bijna geen camperplaats meer... Voor € 10,00 alleen staan geen extra's. Mooie landelijke omgeving.
Een mooie plek waar je ook nog een prachtig uitzicht hebt. Op het topje van de berg. Het is een bijzondere belevenis als je daar met 2 campers staat en er breekt een hevig onweer los met regen,en hagel... In het weekend wordt je zeer vroeg ( 5:30 uur) al gewekt door wielrenners en bergwandelaars. Bij helder weer is de Mont Blanc goed te zien....
Mooie nette ruime camperplaats met een magnifiek uitzicht....Stilte en rust op een bijzondere plek. Als je geluk hebt in het voorseizoen, kan je er, ondanks de stroomaansluiting zelfs gratis staan...
Mooie plek met een mooie rots als blikvanger. De camperplaatsen konden wel iets ruimer worden opgezet. Verder een prima plek om te overnachten.
Een leuke plek, maar vaak, vooral in de weekenden erg druk.
Een geweldig mooie camperplaats bij een origineel Zweeds cafe/huis met een zeer vriendelijke gastvrouw!! Heerlijke Zweedse lekkernijen....Neem daarbij nog de sluizen en de mooie wandelingen die je daar kunt maken en je komt dan uiteindelijk tot een hoge waardering.
Een mooie camperplaats. Een knusse winkelstraat op loopafstand. Mooi uitzicht op jachthaven en meer. Bezoek aan kasteel de moeite waard!
Wij hebben bij een zeer vriendelijke eigenaresse van een b&b kunnen overnachten. Achter het huis op het gras, of voor op het erf op grind, als het gras te nat is. Stroom en water aanwezig, geen vuil water lozing mogelijk. Wel gebruik gemaakt van een magnetron, wat we erg op prijs stelden. Heerlijke landelijke rust. De € 15,00 was best wel besteed.
Een mooie rustige CP. Alles prima in orde, vriendelijke ontvangst, mooie haan en kippen.
Een prima CP. Goed onderhouden door enthousiaste Duite camperaars. Zwemparadije en sauna op 50 mtr. Prima plek.
Moeilijk te vinden, je rijdt er snel aan voorbij. Een prima CP als het niet te veel heeft geregend. Een steil weggetje met kuilen leidt naar een mooie plek. Zeer vriendelijke ontvangst. De CP is matig onderhouden, evenals de midgetgolfbaan (waarschijnlijk in jaren niet gebruikt). Maar alles wordt goed gemaakt door de stilte en de geluiden van de natuur oom je heen.
De CP is iets naar achteren verhuisd. Niet meer bij de sluizen. Maar is ook groter geworden. Ligt mooi en rustig. Er zijn mooie wandelingen te maken langs het water en de vele sluizen.
Leuke CP. Mooi gebied om te wandelen/fietsen. Was erg rustig toen wij er waren op 24 mei.
De Sani werkte niet helemaal naar behoren. Bovendien moet je weten waar het winkeltje zich bevind om de muntjes voor schoon water te kunnen kopen. Verder een nette camperplaats met een heel mooi dorpje.
Sitecode: 19070
Bij aankomst in Zweden of vertrek een prima camperplaats om te beginnen, of te eindigen. Vooral bij een 'vroege' boot. (haven op 5 minuten rijden) Prachtig natuurgebied en heel veel vogels om te bekijken. Ook het vogel educatiecentrum is zeer de moeite waard.
Sitecode: 19124
Er kunnen op deze camperplaats maar 3 campers terecht. Wij waren laat, maar bleken de enige camperaars te zijn.... Alles voor de camper aanwezig, incl. een mooi uitzicht op een van de vele Zweedse meren. Prijs is bijna te laag voor wat je er voor kan krijgen.
Een mooie en gezellige camperplaats. Boeiend om te zien hoe schepen het 'verval' van 18 meter overbruggen door middel van alle sluizen!! Prijs / kwaliteitsverhouding is dik in orde.
Een redelijke camperplaats even buiten het stadscentrum. Wel verkeersrumoer. De kopermijn/ afgraving is mooi om te bekijken.
Een goede camperplek met uitzicht op jachthaven en het Vänermeer. Centrum 300 meter. We hebben hier twee dagen gestaan. Er werd niet om stageld gevraagd.