@Ducatopilote

Betrouwbare reviewer

Lid van Campercontact sinds 2020

Leuke gratis parkeerplaats direct aan de rivier. Geen apparatuur behalve vuilnisbakken, maar je staat hier toch mooi. Ondanks de weg die direct langs de parkeerplaats loopt, relatief rustig .. Het gras / riet zou weer gemaaid moeten worden, dan kun je beter naar het water kijken. :-)

We waren hier in juli. We voelden ons heel comfortabel. Het is erg rustig, de omgeving is mooi (niet ver van het water), er is alles wat je nodig hebt in het dorp, maar de plaats is niet bijzonder spannend. Elektriciteit is inbegrepen, toiletten zijn aanwezig. De douches waren gesloten vanwege corona. De terreinbeheerder is erg vriendelijk en komt rond 18:00 uur om de vergoeding te innen. Over de percelen moet gezegd worden: alles is gescheiden, sommige plaatsen die al op de camping staan (privacyscherm, luifel kan uitgeschoven worden) andere zijn vrij smal gehouden en je bent "open". Baker komt stipt om 8:00 uur aan :-)

Sitecode: 12036

Mooie, rustige plek, nodigt uit tot wandelen. Bakkers, slagers en restaurants zijn te voet bereikbaar in ongeveer 10 minuten vanaf het veld. De parkeerplaats is vrij groot, niet verkaveld. Er passen dus veel voertuigen op. Elektriciteit is echter maar voor enkelen beschikbaar. Toiletten aanwezig, ook ent / aanbod. We hebben dit echter niet allemaal gebruikt.

Een echte topplek. Zeer mooi aangelegd. Plots geweldig ontworpen. Grote weide kan ook gebruikt worden. Levering / verwijdering goed opgelost. Naar de bakkerij; ongeveer 600 meter ... Operator: 1 a Altijd blij

Alleen voor de prijs kunt u tevreden zijn. Elektriciteit, levering / verwijdering incl. Zeer dicht bij de stad, ook winkelmogelijkheden. Ongeveer 800 meter van de Rijn

Een locatie beoordeeldbijna 6 jaar geleden

We hebben hier met Pinksteren. Gerechtskosten 10 € inclusief elektriciteit. Als de aangrenzende weide ook wordt gebruikt, zijn de elektriciteitskolommen een beetje krap, anders is alles goed. Levering / verwijdering op de camping. Er is ook een restaurant en broodservice. De omgeving leent zich uitstekend voor wandelen en fietsen.

Prachtig gelegen veld met zeer grote recreatieve mogelijkheden in de omgeving zoals wandelpaden, fietspaden, Mietpaddellboote, excursies per boot, avonturenklimpark, etc. Naar het veld: zeer mooie grote percelen op gras, veel plaatsen met uitzicht op het meer is mogelijk, elektriciteit tegen betaling, Broodjesservice beschikbaar, rustige locatie nu tenminste in het naseizoen. Nadeel: de verwijdering leek me niet attent! Daarom hebben we de cassette alleen bij ons vertrek geleegd.

Eerste indruk: zeer goed. Grote percelen, rustige omgeving. De elektriciteit is voor een vergoeding. Water en afvalverwerking wordt geregeld door middel van een kaart die moet worden opgeladen. Eigenlijk best handig. Prijs € 12,00 plus toeristenbelasting. Registratie in de spa

Prachtige plek in de directe omgeving van de spa. Toiletten gratis, gratis ter beschikking, maar al het andere moet worden betaald. De percelen zijn groot genoeg zodat u buiten kunt zitten. 'S Nachts stil. De startprijs is € 14,00. Het is rustig, de spa ongeveer 300 meter. Een shuttlebus vertrekt bijna elk uur in de stad. Daar hebben we € 2,10 voor betaald.

Als je op de eerste rij staat, heb je een geweldig uitzicht op de Main en de stad. De plaats is erg rustig. Helaas is er geen "reizende bakker" of elektriciteit, maar de prijs (€ 10,00) is een beetje hoog. Daarom niet de volledige score.

Eenvoudige camping, maar oké voor een nacht, denken we. Het juiste pakje vinden ... niet zo eenvoudig omdat je helemaal fout zit, dus je zou zelfs meerdere blokken moeten gebruiken, of er is geen televisie-ontvangst door de bomen. Om te kopen (brood en dagelijkse benodigdheden) is er niets op de camping. Sanitaire voorzieningen ok.

Zeer populaire plek op ongeveer 400 meter van het strand. De grond is stoffig en deels erg ongelijk. Elektriciteitskolommen zijn er, maar niet voor iedereen.

zeer goede, rustige parkeerplaats. Voetafdruk op gras, goed opgelost. Royale Ver / verwijdering, WC beschikbaar, ook een koude douche, elektriciteit kost extra. Kan deze plek alleen maar aanraden.

De plaats is gemakkelijk te vinden maar doet denken aan een parkeerplaats, zij het met ent / aanbod en een barrière. Maar je bent ook direct op straat. Daar hou ik niet van.

Geen sterrenstoel. Maar hij scoort met prijs, vriendelijk personeel, goed restaurant en geweldig uitzicht op de zee. We hebben een prima verblijf gehad

Kampeerplaats die wordt gerund door een zeer vriendelijke familie. Zeezicht mogelijk. Er is alles wat je nodig hebt, toilet, douche, broodjesservice, Ver / verwijdering alles inclusief. Elektriciteit en wasgelegenheid tegen betaling. Plots groot genoeg zodat u buiten kunt zitten.

Sitecode: 19613

Op de eerste rij heb je zelfs uitzicht op zee, maar je bent als in een doos, dus erg krap, buiten dus liever niet mogelijk, als alle parkeerplaatsen bezet zijn ... maar de ruimte is vrij !!

Prachtige plek voor 1 of 2 dagen. Geen Ver / verwijdering mogelijk, maar wel heerlijke rust en op korte afstand van het strand. Vanaf de plek waar we stonden staan op ongeveer 300 meter een paar kraampjes waar u drankjes en snacks kunt krijgen.

Zeer goede parkeerplaats, alles was aanwezig. Gratis, als u de tank aan de andere kant van het tankstation vult. Klasse !!! De sanitaire voorzieningen waren met het beste dat we op een veld hebben gezien.

Het veld grenst aan het sportcomplex van de plaats, mooi en rustig en groot genoeg. Geen elektriciteit, water voor een vergoeding. Bakkers en andere kleine winkels op ongeveer 500 meter afstand. Goed als podiumplaats

Alles ok voor ons. Relatief rustige plek, enkele elektriciteitskolommen, dat is het. Staat op gazon

Goederen in het weekend weer op het veld en bevestigen hierbij de indruk. Alles oké voor ons

De ruimte is verdeeld in 2 gebieden (boven) en een klein gedeelte met uitzicht op de zee (onder). Voor alle percelen geldt: deze is relatief smal. Als u in het onderste gedeelte bent, maar geniet van het uitzicht op de zee ... en dat is geweldig. Sanitaire voorzieningen zijn oké. Het restaurant met uitzicht op de zee biedt goed en goedkoop eten. Prijzen in het voorseizoen ok.

Geweldige parkeerplaats met alles wat je nodig hebt. Afhankelijk van het perceel ook met uitzicht op de meren. Elektriciteit incl. Pakjes vrij groot. De plaats ligt niet ver van de Moezel en niet ver van een camping. Er is ook een restaurant. Prijs op dit moment: 12,00 € incl. Verwijdering en toilet, douche extra. We waren zeer tevreden.

We waren hier heel tevreden. Rustige locatie, pakketten groot genoeg. Sanitaire voorzieningen iO personeel erg vriendelijk. Toen een back-up mislukte, werd de bug binnen 30 minuten opgelost, ook al was de receptie al gesloten.

We stonden hier een paar dagen in juni. Apparatuur / inrichting absoluut ok, ook leuk restaurant met goede en redelijke prijzen. Storend, we voelden de heel veel bomen. Dus je komt van de zon maar minder met, tenminste op de percelen (ongeveer 60) die we hebben bekeken en in de buurt van de rivier zijn.

Locatie en voorzieningen waren het daar niet mee eens

Coördinaten zijn niet helemaal correct, maar de foto van het hotel kan de plaats vinden. Niet weergegeven als officieel veld, dus geen faciliteiten. Maar heel rustig, mooi uitzicht en niet ver van de snelweg. In het dorp een bakker en kleine winkeltjes. Openbaar toilet grenzend aan het hotel.

Ben er weer geweest. Altijd alles oké

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

We kunnen alleen maar zeggen: TOP Mooie grote percelen, ook verlicht. BBQ-hut, zithoek en een speeltuin beschikbaar. WC in het buurthuis, op ongeveer 100 meter afstand. U hebt echter een code nodig die u van de groundskeeper krijgt. Elektriciteit voor een vergoeding, Ver / verwijdering beschikbaar. Baker op ongeveer 600 meter afstand.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Zeer mooie rustige plek, ook groot genoeg percelen omringd door wijngaarden. De helaas nul apparatuur, geen toilet, geen vuilnisbak, geen Ent / aanbod, etc. Registratie in de herberg op ongeveer 500 meter afstand elektriciteit met € 3,00 duur, elektriciteit betaald betaald is niet correct. Niettemin, vanwege de positieve conclusie van het milieu, als u slechts 1 of 2 dagen wilt blijven

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Een mooie parkeerplaats omringd door de natuur. Treinverkeer is beperkt. Opruiming beschikbaar, elektriciteit op aanvraag voor een vergoeding. Registratie bij het Tenniscentrum, leuk en ongecompliceerd. Alles oké voor ons. Gelukkig weer

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Leuke plek, direct naast het zwembad. Naar de prachtige oude stad ongeveer 1 km. Elektriciteit incl. Toiletten in het zwembad kunnen worden gebruikt. Negatief: je hoort het straatlawaai duidelijk. Ver en verwijdering slecht opgelost.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Dit is een erg mooie en rustige parkeerplaats, met een erg royale voetafdruk. Elektriciteit is incl. Ligt direct aan een meer. De enige kritiek is de Ver / verwijdering. Je kunt dat veel beter oplossen.

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Plaats direct grenzend aan een park. Vloeren op beton niet verkaveld. Wc en douche kunnen gratis worden gebruikt, elektriciteit tegen een vergoeding. We brachten een stille nacht door. Naar het stadion ongeveer 15 minuten

Een locatie beoordeeldbijna 7 jaar geleden

Je staat hier goed ... op gras, zonder pakjes. We waren er 1 nacht op de WE, omdat het stil was. We hebben niets gehoord over treinverkeer. De plek zelf is geweldig

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Makkelijk plaats te vinden en gemakkelijk te besturen, royale pakketten. Gratis transfer naar La Rochelle.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

Nogmaals goede recensies ... echt deze plek aanbevolen. Alles is goed hier. Op het veld is er een barrièresysteem dat we al kenden. Maar vandaag was het niet in orde ... betekent ticket zonder ticket ... exit zonder ticket. De plaats is daarom vandaag gratis ... hoe meer we houden van de plek 😊 altijd blij.

Een locatie beoordeeldongeveer 7 jaar geleden

We waren erg blij om hier te zijn. Vriendelijk personeel, mooie grote staanplaatsen en .... rust. In het dorp bakkerij, restaurant, supermarkt, tankstation. Niet ver van de snelweg.

Plaats ligt direct achter de duin, vaak vrij goed bezet. Veel surfers die hier superomstandigheden vinden. De plaatsen zijn vrij ongelijk en relatief strak zolang je je houdt aan de markeringen op het veld, wat helaas niet iedereen doet. Elektriciteit is incl. 'S Avonds komt een aardige dame en het parkeert het parkeertarief, ook per kaart. 'S Morgens komt de bakker naar het veld, ongeveer 8:30 uur.

Sitecode: 20118

Vlakbij de vuurtoren, direct aan het water en op een weide met ruimte voor ongeveer 100 voertuigen. Gratis zicht voor ons op het water, zoals voor ongeveer 30 andere mobiele staan ​​in de 1e rij. Dat is wat ik TOP noem !! Winkels in het dorp (op ongeveer 500 meter van het veld) beschikbaar. Nog steeds gratis :-)

Smalle kavels, steile oprijlaan, veel schaduw. Sanitaire voorzieningen verouderd, ent / bevoorradingsstation avontuurlijk. Bovendien is de ruimte voor het aangeboden te duur, maar het personeel is aardig en meegaand. Voordeel: de oude stad van hier gemakkelijk te bereiken.

Sitecode: 19333

Grote parkeerplaats voor bussen, overnachting mogelijk. Zeer gemakkelijk te vinden, maar afhankelijk van waar je relatief luid staat, door het verkeer. Om de stad goed te zien, want slechts ongeveer 2 km afstand.

Zeker geen hoogtepunt van de plaats, de straten zijn smal. de tribunes ook. Maar de Sani-faciliteiten zijn absoluut ok en een kleine kiosk heeft het. Dus voor 1-2 nachten ok

Fatsoenlijke camping met een zeer aardige exploitant. De plaats wordt gekenmerkt door permanente campers, maar er zijn nog voldoende parkeerplaatsen. Pakketten groot genoeg met gazon en verharde ruimte. Sanitaire voorzieningen absoluut prima. Weer blij.

Parkeerplaats die ook 's nachts door RV's kan worden gebruikt. Hier is niet meer en niet minder te vinden. Erg druk tijdens ons bezoek. Dit heeft minder te maken met vakantie-flair. 2 punten waarom ik deze aangewezen plaats niet wil aanbevelen. 1. De toegang is erg glad als gevolg van het wegdek, als het regent wordt het nog moeilijker om terug de helling op te gaan. 2e prijs voor kampeerders is trots € 10,00

We waren hier in september. Pitch was zeer goed bezocht. Als u de stad wilt bezoeken, is deze in goede handen, maar de kavels zijn vrij smal, dus ontspanning buiten de mobiel is bijna onmogelijk. Voor een parkeerplaats in een grote stad, Ver / verwijdering, bovendien nog steeds gratis ... is het "kreunen" op een hoog niveau.

Rustige plaats niet ver van het dorp. Sommige percelen met elektriciteit, Ver / verwijdering beschikbaar, maar niet super opgelost. Toiletten zijn beschikbaar en waren schoon. De groundskeeper is erg vriendelijk en behulpzaam, ook al begrijpt hij alleen Spaans. Hij draagt ​​ook graag informatiemateriaal over. We waren in goede handen en voelden ons heel veilig.

Sitecode: 19957

De camping ligt aan een van de grootste meren van Frankrijk en heeft eigenlijk enkele plaatsen direct aan het meer. Niet elke plaats op het meer is goed geschikt voor campers, omdat de grond met hen van fijn zand is en er een risico is om hier vast te zitten. Anders waren we zeer tevreden. Kleine supermarkt op ongeveer 200 meter van de camping.

Gratis parkeerplaats op een historische plaats. Zeer stil 's nachts. De toiletten die we niet als Ent / supply gebruikten, maar beide beschikbaar. Baker op ongeveer 500 meter afstand. De plaats is ideaal als podiumplek als je naar de Atlantische Oceaan wilt. Wielblokken maar absoluut noodzakelijk

We kwamen terug :-) ... en opnieuw TOP! Klasse plaats

Gemengde parkeergelegenheid, niet zelden ook de plaatsen voor campers worden bezet door auto's. Tot ongeveer 22.00 uur relatief luid, bij het parkeerverkeer en honden in de buurt. 'S Nachts dan relatief rustig. Een openbaar toilet in het aangrenzende park kan worden gebruikt tot 21.00 uur.

Klasseplaats ... heel rustig in een prachtige omgeving. Het meer ligt op ongeveer 500 meter afstand. De plaats is beveiligd door slagbomen. In- en uitrijden heel eenvoudig. Toeristische informatie, restaurants, cafés op loopafstand. We brachten hier een mooie dag door. We komen graag terug

Zeer mooi gelegen en aangelegde parkeerplaats. Royale planken omdat niet verkaveld. Dicht bij de rivier en dicht bij winkels. Elektriciteit mogelijk. De tarieven zijn voorbeeldig gunstig. Niets mist een paar dagen. We komen graag terug.

Zeer mooi veld zonder extra's, maar rustig in ongeveer 5 minuten van het historische dorp. Een en exit gereguleerd door ticket en barrière. Altijd weer kosten blijven 4.00 €

We waren nu de tweede keer op deze plek. Zeer ruime plaatsen (luifel geen probleem), zeer rustig. Wi-Fi inbegrepen in de prijs, Ver / verwijdering ook. Toegang via slagboom. Vrij duur de elektriciteit (maar we hebben het niet nodig) De operator erg leuk. Altijd weer gelukkig.

Een zeer mooie, goed verzorgde parkeerplaats, gratis. Bakkerij en winkels in 5 minuten te bereiken. Zeer stil. We zullen graag weer komen

Een leuk klein veld voor misschien 6 max 8 mobiel. Ver / verwijdering is ok. Niet ver van het dorp.

Sitecode: 20141

We waren hier heel tevreden. Alle voorzieningen van de CP kunnen worden gebruikt. Aangename grootte van de plaatsen met groene gebieden ... voorbeeldig.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We waren hier heel tevreden, maar konden ook direct op de Weser staan. Dit is niet voor iedereen, de sanitaire voorzieningen kunnen worden gebruikt, maar zijn heel eenvoudig. Ook anders, beetje modern maar 1-2 dagen zeker wel ok. Het stadscentrum is leuk.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Een topplaats met alles wat u maar kunt wensen: grote kavels, elektriciteit, goede ver / afvoer. Therme direct aangrenzend. Helaas werkte de wifi niet :-( De plaats is beheersbaar, maar opnieuw en opnieuw voor 1-2 dagen.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We waren hier heel tevreden, alles wat je nodig hebt. In de stad ongeveer 1 km, maar ze zijn niet zo veel. Dus je geniet van het mooie en rustige veld en de aardige exploitanten.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We waren nu voor de tweede keer en de eerste indruk is bevestigd. Locatie van de plaats: Geweldig, omdat uitzicht op de rivier of de stad. Hoe dichter bij de brug, des te luider, maar je kunt er tegen. Grond: grasveld / grind ... zeer goed Uitrusting: ok, wc-huis kan iets aantrekkelijker zijn, maar absoluut schoon. Afstand tot de stad: ongeveer 10 minuten lopen

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We vonden een goede, rustige, royaal verkavelde plaats. Standplaats op de stoep, naast een grasveld. Registratie bij het benzinestation 200m voor het plein, ook broodservice op afspraak. Sanitair huis erg schoon en modern! Elektriciteit mogelijk. Ver / verwijdering beschikbaar, maar niet door ons gebruikt. Dus ... alles wat je nodig hebt.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We waren hier heel tevreden. De plaats heeft alles wat je nodig hebt. Gemakkelijk te bereiken bakkers te voet, ook een supermarkt is in de buurt. Toilet kan worden gebruikt. Groundskeeper erg vriendelijk en behulpzaam

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We waren hier medio maart 2018. Zeer aardige exploitant, veel land, op gras aangelegd. Elektriciteit extra en vrij duur. Sanitaire voorzieningen schoon en oke, maar niets bijzonders. Kleine supermarkt, maar alleen van 8-12 uur open (tijdens ons verblijf) vanaf de camping is te voet in ongeveer 5-7 minuten bij het metrostation, van daar in ongeveer 15 minuten op het Centraal Station.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

Mooie plek op een rustige locatie, terrasvormig. Vlakbij het pretpark (geen geluidsoverlast) en ook enkele restaurants. In de ochtend komt een reizende bakker die alles heeft! We voelden ons hier heel comfortabel.

Een locatie beoordeeldbijna 8 jaar geleden

We waren medio maart 2018 hier. De plaats was niet druk. Staanplaatsen te lopen op het nabijgelegen meer, of bezoek genoeg en verkaveld, elektriciteit mogelijke opties prachtige oude binnenstad. Betaling helaas slechts ongeveer machines in een bar. Al met al, Ok

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Aan de positieve kant: De plaats is erg handig voor een bezoek aan het kasteel. het is ook relatief rustig. Nadelen: Veel te duur voor wat hier wordt aangeboden. De plaatsen zijn soms erg klein.

Een locatie beoordeeldongeveer 8 jaar geleden

Een uitstekende camping met alles wat je nodig hebt. Het restaurant is ook zeer aan te bevelen. Altijd weer gelukkig

- goede overnachtingsplaats ca. 15 km voorbij de grens (Verhard) - toiletten, douches, restaurant aanwezig - prijs elektriciteit incl. - goede verbinding met snelweg

- ruime plaatsen met power - Ver / verwijdering mogelijk - broodjesservice - Mooie plek met een aantal restaurants - Steinhuder zee, ongeveer 300 meter.

- Plaats direct aan de Moezel (verharde of weide) - Gedeeltelijke macht - alles in .... te voet gemakkelijk te bereiken - Verwijdering mogelijk graag op elk moment weer

- mooie ruimte weiland direct aan de Moezel, kunt u de grote schepen te kijken. De plaats is een beetje beheersbaar, het plein met het uitzicht maakt veel goed, maar.

- Top Place !!! - Pitch (gravel) met de elektriciteitsvoorziening en beschikking .... en douche !!!! - Restaurants in het gebied, of op de rechter - Winkelcentrum in de buurt - Ideaal voor de inspectie van de voeten, en de sluizen en als een tussenstop - mogelijk WiFi - maar erg duur

Ook geschikt voor zeer grote voertuigen. Rustige omgeving, met gedeeltelijk vrij uitzicht op het platteland. Geen schaduw, verlicht. Garbage containers beschikbaar. Met de tram en bus of op hetzelfde fietspad naar rechts om het centrum van de stad te krijgen. Restaurants en winkels in de buurt. graag weer

Bijna perfect camping in het naseizoen, (hoogseizoen kunnen we niet beoordelen) Enkele zeer fraaie stoelen met uitzicht op het meer, goede supermarkt, klasse restaurant. We waren erg blij hier in oktober 2017 Enige kritiek Ver / verwijdering ruimte erg smal en niet erg gebruiksvriendelijk. Zou dit beter worden opgelost als er 10 van de 10 punten waren.

Great Place met douches en toiletten, elektriciteit vergoeding. Zelfs een pension ligt op het veld dat we niet te proberen. We hebben hier veilig gevoeld en goed geslapen

Parkeerplaatsen bij Jachthaven.. rustige en goed geprijsde parkeerplaats, een beetje krap, maar zeker ook voor 1-2 dagen oké, douches en toiletten tegen een vergoeding.

We waren hier in eind september voor een nacht. Het is rustig en dicht bij het meer. De plaats wordt afgesloten door een slagboom. Parkeerplaatsen zijn gemarkeerd. Betaling per creditcard. Serviceplaats niet .... in werking dat is een tekortkoming. Verder ok voor 1-2 dagen

Echt geweldige faciliteit met ruime plaatsen, naast de rivier. Helaas werden de toiletten gesloten, anders zou er een perfecte score geweest zijn..

Direct aan zee. Niet ver van de camperplaats is een supermarkt, snackbar en een bakkerij. Plaats is onderverdeeld in aparte plaatsen. Prijs ok, zelfs als er geen elektriciteit is.

Goed aangelegd, afgebakende plaatsen ... genoeg ruimte op een perceel dat behoort tot de berm. Ver / beschikking ... elektriciteit toeslag ... gratis Wi-Fi. Daarnaast wordt de ruimte beschermd door een barrière, mooi en rustig en de operator aardig en behulpzaam.

De percelen op turf (erg mooi) zijn voldoende groot is. De hele plaats is erg familie ... hier kunt u ontspannen echt goed, want het is erg rustig. Operators zijn aardig en vriendelijk. Voor de Frühstücksbaquette maar moet je het dorp ... maar ok..ca 300 meter.

De plaats is geschottert..bietet behalve Ver / verwijderen en trash niets anders dan de locatie. Maar ... je hebt veel ruimte, want er is geen plot, ligt aan het strand en het kan rustig worden gedaan. Prijs absoluut io We hebben in juni betaalde € 6,00 (machine met credit card)

De site is heel simpel ... erg krap ... soms bemoeilijk bomen het parkeren ... maar voor één nacht oke als je op doorreis bent. De stad hebben we niet gekeken.

Dit park wordt aangeprezen als een van de beste plaatsen in de Algarve ... Voor ons, ... .Plaats ok ... rustg..Personeel erg vriendelijk ... Voorzieningen ok .... bakkerij ongeveer 200 meter in stadje ... Voor de bodem heb je soms sterke haringen nodig. De sanitaire voorzieningen moeten je aan wennen, zelfs onrein. Deze stappen verminderen de algehele indruk. Daarom blijven we slechts één dag / nacht.

De plaats is eenvoudig maar beschikt over toilet, douche voor een vergoeding en een gratis Wi-Fi als je staat in de eerste rij. Vanaf het 2e rij staande wordt getolereerd, maar het niet meer is waarschijnlijk de officiële parkeerplaats, we hebben het zo geïnterpreteerd

Sitecode: 19583

De plaats is eenvoudig, maar heeft alles wat nodig is, is handig, rustig en het centrum is om te lopen slechts ongeveer 25 minuten. Douche en toilet ook beschikbaar. We betaalden € 6,00 per dag in juni

De plaats blijkt echt te zijn een hoogtepunt. Value = ok. Alles wat je nodig hebt ... douche, toilet, elektriciteit, 's morgens vers stokbrood ... geweldig. Eigenlijk, als een camping, alleen de plaatsen zijn een beetje klein ... luifel omhoog kan. Op het plein kunt u ook de tickets voor de metro kopen als u wilt Valencia bezoeken ... Bestel een paella Tradionale !!! waard

De plaats is direct aan het strand, en op sommige plaatsen zelfs uitzicht op zee is mogelijk. Alles is eenvoudig maar functioneel. Douches, toiletten, lozen en laden, brood bestellen, elektriciteit... alles mogelijk. Pitch voor 120 campers. Prijs 11,45 € is ok

Grote parking met gereserveerde plaatsen voor Mobile. Echter, deze zijn vaak bezet door auto's. Het toilet in het park kan verder worden gebruikt om 21.00 uur. Douches in het buitenzwembad (toegangsprijs) ten opzichte luid door de aangrenzende weg en honden op de kazerne, evenals de gasten van het bad. Vanaf 22.00 uur is het stil.

Geweldige plek, maar te smal plots voor onze smaak. We hebben geen macht, maar de prijs voor de locatie ontdekt en wat er wordt aangeboden is ok. Toegang enige barrière, zodat het veilig is. , Voor het bereiken van bakkerij restaurants winkels allemaal binnen 5 minuten lopen.

Parkeerplaats voor meer dan 20 campers, royaal plaatsen op twee niveaus en in het groen. .. 's Avonds verlicht. Speeltuin, barbecue en toilet faciliteit op de plaats. Rustige ligging, ongeveer 1 km van het centrum. Deels ook mooi uitzicht. Wie geen keggen bij zicht heeft ... heeft een klein probleem, omdat de sommige plaatsen erg schuin zijn.

Gelegen op de weg naar Frankrijk als je vanuit Portugal komt. Goed te vinden. Plaats is niets bijzonders, meer een parkeerplaats met aangewezen gebieden voor campers. Voor één nacht wel ok en ook gratis.

naast de zee. Afgezien van een loos en laadplaats (gratis) is er niets dat een goede camperplaats maakt behalve locatie, rustig, prijs. Het dorp heeft een paar kleine winkeltjes, en in de ochtend komt zelfs een reizende bakker naar het plein. Voor een dag of twee, dus zeker ok.

Camperplaats voor 11 campers, romantische locatie, onder Duits beheer. Gemarkeerde plaatsen op gravel, door gazon secties omgeven. Zeer rustig, met alle voorzieningen, zoals douche, toilet, wasmachine, ... en draadloos internet ... bijna als op een camping. Exploitanten van zeer vriendelijk en behulpzaam. Er is een cafe in de nabijgelegen stad, waar u ook kunt krijgen in de ochtend zijn brood.

ongeveer 50 stacaravans zijn hier ... gratis! direct aan de haven, maar zonder voorzieningen. Stadje op loopafstand ... supermarkt ook. absoluut ok voor een nacht

eenvoudige camperplaats bij de sportfaciliteiten. Een indicatie van deze plek, helaas, zijn er pas bij de ingang. Beter de coordinaten volgen N 38 ° 47'20 coördinaten "W 9 ° 22'29". het is vanaf de parkeerplaats te voet in ongeveer 20 minuten in het centrum van Sintra. We betaalden 5 €. Maar Sintra waard !! zichzelf

Het hotel ligt direct aan de haven, maar vooral anders biedt, maar rustig en dicht bij de zee niets.

De toonhoogte rustig gelegen in Hafen..schön. Elektriciteit en water inbegrepen. Een manier om ontdoen wordt ook aangeboden. In de kleine haven zijn er een aantal kraampjes met eten en drinken. 3 restaurants en andere kraampjes. Al met al leuk hier.

8 gratis plaatsen op een verharde parkeerplaats tussen het centrum en de camping. Lozen gratis en water tegen vergoeding. Al met al OK. Rustige plek, bewegwijzerd met veel uitzicht op groene omgeving. Gemarkeerde plaatsen, in het dorp al aangegeven. Picknick tafels, toilet aanwezig. Maximum verblijf: 48 uur. Het hele jaar door geopend.

Verharde ruimte voor ongeveer 25 campers, op een rustige locatie naast een tenniscentrum in de buurt van het dorp. Afhankelijk van waar je staat, heb je uitzicht op de prachtige bomen en struiken en luister je naar een kleine beek die langs de plaats stroomt. Nadeel: Afhankelijk van hoe de wind waait, kan je gemakkelijk de snelweg horen, slapen wordt hierdoor niet gestoord.

Verschillende grootte in plaatsen (onderverdeeld in plaatsen voor kleine, middelgrote en grote campers). Stroom tegen vergoeding. Lozen gratis, water tegen vergoeding). Groot pluspunt: Je kunt gebruik maken van de sanitaire voorzieningen van de camping, toilet en wastafel. Douches tegen een vergoeding, maar dat is ok. Plaatsen direct aan de Rijn en direct aan een prachtig Radrundweg

Mooie parkeerplaats naast het sanistation, met inbegrip van stroom (in prijs incl). De plaats heeft een stervorm en op elk perceel staan meubelen gemaakt van hout ... geweldig idee! Plaatsje ... heel mooi met oude molen, mooie wandelpaden en een meer. Je kunt wandelen rond het meet en gebruik maken van het overdekte zwembad. Het is gratis voor gebruikers van de parking, evenals het gebruik van lokale bussen.

Meer dan 400 parkeerplaatsen alle, indien gewenst, met elektriciteit, 2 sanistations, broodjesservice, gasfles wisselen. De cp heeft ook bestaansrecht door de nabijheid van Solemar (slechts ongeveer 200 meter van P1). Ook is de plaats mooi en rustig, kan je goed zien op P1, mooi aangelegd. Kritiek: is een beetje duur.

Fraai aangelegde camperplaats met camperservice, barbecue, broodservice en een prachtig uitzicht op de natuur.

Biedt alles wat je nodig hebt ... en daar houden we van.

Geweldige plek direct aan de rivier en dicht bij het mooie dorp.

Royale parkeerplaats met douche en toilet, een supermarkt niet ver, en de zee niet

Finale Ligure: camperplaats vlak, grind, geen schaduw, geen elektriciteit, .. biedt plaats aan ongeveer 50 campers ... ..WC huisje, loosfaciliteiten .. prullenbak .De plaats is erg eenvoudig ... maar in rij 1: vrij uitzicht op de zee !!! Dit laat het uit dan

Ruimte voor ongeveer 20 campers, in een rustige omgeving, gazon ondergrond op verzoek electriciteit en douche, maar tegen meerprijs. Toilet loosfaciliteiten en spoelmogelijkheid aanwezig. Locatie: zeer rustig, naast een klein beekje, uitzicht op de bergen. Tot het meer ongeveer 500 meter. Echter, naar mijn mening, voor de aangeboden te duur.

De camperplaats ligt direkt aan het meer, verbonden met de Camping Gretl, mooi uitzicht op de bergen inclusive. en biedt loosfaciliteiten, elektriciteit, toiletten en douches. Al deze extra's zijn opgenomen in het tarief. Goed uitgangspunt voor wandelingen in de bergen of langs het meer. !

Sitecode: 2051

In de stad is de camperplaats super bewegwijzerd. Plaatsen een beetje krap, maar goed. Bakkers op ongeveer 300 meter afstand. Openbaar toilet is meestal rustig ... aanbevolen voor een overnachting.

De plaats is rustig en gelegen aan een doodlopende straat ... in de stad is slechts een paar minuten. Locatie nice ... direct aan de haven. Ver / verkoop, douches en toiletten zijn beschikbaar. Stroom niet er helaas

De plaatsen worden verkaveld, je bent op gravel. Ent / Versorung inbegrepen in de prijs. Toeslag Er is zelfs stromen en de mogelijkheid om in de visvijver om te vissen. U kunt pre-order baguette, en er is zelfs een mooi klein restaurant.

Camperplaats is ok voor een nacht als je de haven van Livorno als bestemming hebt, want vanaf hier is het slechts ongeveer 50 km naar de bestemming. Sommigen gebruiken de ruimte voor langere opslag van het voertuig, zo lijkt het ..jammer.

De camperplaats ligt mooi met uitzicht op de bergen, ver weg van de wegen. Camperservice, broodservice en voldoende grote plaatsen.

Van sommige plaatsen uitzicht op zee is zelfs mogelijk, gescheiden van de zee door de promenade. Er zijn toiletten, afwasmogelijkheid, zelfs douches, zij het koud. Slechts enkele meters van de camperplaats is er een kleine supermarkt, diverse restaurants aangrenzend.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Class Standplaats met uitzicht op de zee, zelfs indien gewenst stroom. De plaats ligt op slechts een paar haltes meter verderop. We willen graag weer terug te komen.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Mooi aangelegd en rustig gelegen. Camperservice. In de buurt van de camperplaats, zijn ook winkels, zodat deze plaats alles heeft wat je nodig hebt. Aanbevolen!

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

We hebben hier 2 nachten goed gestaan. Rust, camperservice, en zelfs elektriciteit. De afstand naar het centrum en naar de winkels is ongeveer 500 meter. Stadje is erg leuk om te bekijken.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Prachtig gelegen parkeerplaats (uitzicht op de Moezel of op de haven vanaf vele plaatsen mogelijk). Elektriciteit, toilet, douche in de prijs inbegrepen. Bakker in de buurt. We komen zeker terug.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

Alles wat je nodig hebt, douche, toilet, camperservice, brood service. Gedeeltelijk uitzicht op de Moezel. De plaatsen zijn op gras straatstenen. Blokken aanbevolen.

Een locatie beoordeeldbijna 9 jaar geleden

erg mooi en een fantastische locatie ... in de eerste rij uitzicht op de zee. We hebben hier rustig en veilig zijn.

Een locatie beoordeeldongeveer 9 jaar geleden

Goede plek om Beaune te verkennen. Af en toe verkeerslawaai door de parkeerplaats en de weg. Winkels op loopafstand. Goedkoop tankstation vlak naast de camperplaats. We verbleven hier meerdere malen en het was altijd ok. Anders absoluut ok voor tussenstop. Gratis.