@Eerdome

1983

Een locatie beoordeeld5 maanden geleden

prima camping, elke medewerker lacht je tegemoet! goede service, denken met je mee. als invalide heb ík speciale wensen. goede invalide wc en douche. op gegeven moment wees een camping medewerker ons andere plaats en gebaarde ‘doorrijden’. hij had niet gezien dat hij het verkeerd had. forse kras op onze camper! eerst zei hij ‘ík riep stop, stop!’ maar later gaf hij toe dat hij verkeerd zat, uiteindelijk betaalde de camping ons eigen risico

Een locatie beoordeeld6 maanden geleden

uiterst onaangename ontvangst bijna agressief! ik ben invalide en vroeg of ík de voorzieningen mocht zien. no way, geen sprake van, en ík moest 2 plaatsen betalen want m’n aanhangertje met rolstoel nam ook plek in. In het restaurant was de bediening ook onaangenaam. de plekken zijn klein en duur.Kortom, ík zou even verder zoeken!

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

prachtige camping, groot terrein. zeer vriendelijke dames die erg behulpzaam zijn. 15 appartementen op het terrein. erg lekker gegeten in hun restaurant. internet is alleen in omgeving van de receptie. omdat het hard regende toen we aankwamen kregen wij appartement voor helft van de prijs.

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

aardige mensen maar erg op de poen. vrienden mochten max 2 uur komen ‘anders gaat u in het zwembad ook ‘ Acsi kaart? ja die had u bij binnenkomst moeten laten zien, nu kan het niet meer bij betaling’

Een locatie beoordeeldbijna 2 jaar geleden

niet doen! de campers staan allemaal schuin langs de zeer smalle toegangsweg! bij regen waarschuwt de baas eerlijk “je komt nooit meer weg” met grote camper kan je nergens keren.mooi uitzicht, dat wel maar wat heb je daaraan als het maar 5 campers vol is. we werden naar de buren verwezen die niet bepaald vriendelijk waren en ons eerst weigerden ´u bent te laat ´ om 20 uur