@EllenKa
We hebben hier twee nachten gestaan. Parkeerplaats was leeg, dus er was genoeg ruimte voor een grotere stacaravan (8m lang). Niet te luid 's nachts ondanks dat het dicht bij de straat ligt. 7 € / 24u en kan nu ook betaald worden met de EasyPark app. Aan-/afvoer, chemisch toilet kan gratis gebruikt worden. Naast het afvalpunt staat een prullenbak. Afvalpunt kan gemakkelijk geparkeerd worden en onbereikbaar als de parkeerplaats vol is. Supermarkten op loopafstand.
We waren alleen op zoek naar een parkeerplaats voor de nacht voor de verdere reis en hadden geen sanitair, aan / afvoer of elektriciteit nodig, als zelfvoorzienend. De ruimte was veel te duur voor ons. We reden verder en zochten een andere plek.
Is ook een parkeerplaats voor auto's. V / E blijkbaar gratis. In de zomer was het veel te luid voor mij door de straat (het voelde alsof voertuigen de hele tijd voorbij reden, zelfs 's nachts). Minder geschikt voor grotere stacaravans (3,4m hoog, 8m lang) hangende takken, weinig geschikte parkeerplaatsen. Kleinere voertuigen zoeken schaduw.