@Els-K.-
- 2016
Mooie CP met schoon sanitair. Aangekomen op maandagochtend 19 mei en het was behoorlijk vol. Reserveren is een aanrader. Prijs incl.stroom 23,50
Op CP voor camping gestaan. In mei betaalde ik 18,00 per nacht zonder stroom. Meest mooie en luxe sanitair. Snap niet waarom mensen de CP duur vinden. Stroom 4,50 wel wat hoog. Ligging mooi, vooral voor fietsliefhebbers een aanrader.
Sitecode: 12075
Prijs voor 1 of 2 personen nu €25,- Stroom €3,00. Hele fijne camping, prachtige douches en schoon toilet. Dichtbij centrum Schwerin, maar je kunt natuurlijk ook mooie fietstochten maken.
Had ivm ligging deze camping uitgezocht, maar bij aankomst gaf het geen fijn gevoel. ik snap dat er ook bijna niemand stond. Dus...verder gereden.
Mooie camping langs het water. Snackbar, schoon sanitair en dichtbij de stad. Groot winkelcentrum 2 km. Loop of fiets vooral even naar en door het grote park. Prachtig rosarium.
Mooie CP. Is open van maart tot november. Aanrader, zeker als je lekker wilt fietsen in de Bourgogne. 10 euro per nacht extra 60 ct pp toeristenbelasting.
Een prima plek voor als je Enschede wil bezoeken. Als de 5 officiële plekken vol zijn kun je dichtbij op het parkeerterrein gaan staan. Wordt gedoogd door de gemeenten. Ik stond hier met Koningsnacht en vanaf 23.00 uur was het heel rustig. Jammer dat de vuilcontainer met ketting dicht was, maar ach....dan neem je het zakje toch mee.
Prachtige plek. Uitzicht op landerijen of bos. Aparte prijs voor 1 persoon is ook top. Inchecken doe je zelf via modern apparaat. Rustig gelegen in prachtig loop en fietsgebied.
Goede camping met ruime plekken. veel niet schaduw. Jammer dat er door sanitair wel geregeld een doekje wordt gehaald, maar douche vloer ook eens langs de randen boenen: hoe maar. Receptie is prima!
Sitecode: 19597
Heel aardige ontvangst. Jonge mensen, zeer hulpvaardig. Meest mooie en schoon sanitair. Wij betaalden slechts NOK 210. excl stroom. Douches (badkamers) gratis en uitstekende WiFi. Zijn bewust langer gebleven.
Sitecode: 102090
Beetje oud alles, maar ligt heel mooi. Prima douche en toilet en dat alles voor een schappelijke prijs. 230 NOK. Een goede Noorse camping!
Mooi aan water. Keuken prima, maar campers gebruiken dat veelal niet. 1 dames toilet, andere stuk. Douche: geen ruimte voor iets van kleding. 400 NOK is veel te veel gevraagd voor wat het biedt.
Omdat ik geen stroom nodig heb moest ik met mijn VW California op het stroomloze veld staan. Geen waarschuwing vooraf dat het veld heel zompig was, dus stond meteen vast. Werd wel snel geholpen. Verder prima camping, gelukkig heel weinig kampeerders, dus dan is sanitair prima.
Leuke camping met prima plekken. Als je geen stroom gebruikt hoef je dat ook niet te betalen. Stad en supermarkt op loopafstand. Sanitair redelijk. Altijd bij aankomst even zitten met koffie. Hanteren ook eenpersoonsprijs!!!!
Sitecode: 91998
Mooie, schone camping. Heel fijn is dat iedereen een groot stuk kunstgras voor de camper of caravan heeft. Ruime plek. Is wel SVR maar doet er niks mee. Geen korting of toeslag als je geen lid bent. Jammer vind ik dat prijs inclusief stroom is en ik gebruik voor bv 5 dagen nooit stroom.
Mooie ligging en goede prijs kwaliteit verhouding. Sanitair iets te weinig met zoveel mensen op de camping.
Prima camping en niet zo giga druk als in Flåm. Je kunt leuk met de busboot naar andere plaatsen. Wel beetje lawaai van de 2 wegen die in de buurt lopen.
9-8-2018 op deze camping. prachtige ligging en mooi schoon sanitair. Een aanrader!
Medio mei met 4 camperaars geweest. Zwembad in aanbouw, maar wordt heel mooi. Ruime plaatsen zon en schaduw. Aardige en behulpzame eigenaren. NL sprekend.
Sitecode: 20377
Mooiste en schoonste sanitair in 50 jaar camping ervaring; ligging aan Weser prima en ontvangst was uitermate vriendelijk. Prijs 22 euro in hoogseizoen voor camper en 2 personen is redelijk.