@Emerell
Erg goed voor één nacht 👍🏻 150 NOK voor een staanplaats inclusief elektriciteit. De ingang is vrij smal. Toilet oud maar schoon. 👍🏻
Sitecode: 19192
Zeer mooie locatie, zeer vriendelijke ontvangst. Toiletten en douches zijn vrij nieuw en schoon. Ook de ruimte om te koken en af te wassen is fijn.
Vrij duur. Kaartjes moeten vooraf bij de automaten gekocht worden. Voorzichtigheid! Toen we terugkwamen, zei de inspecteur dat we niet betaald hadden. Ontvang uw bon per e-mail wanneer u bij de geldautomaat betaalt!
Sitecode: 20532
Vriendelijke gastheer. Erg mooi uitzicht! Voor één nachtje prima. Momenteel worden de verdeelborden vervangen. Helaas is de hygiëne van de toiletten een schande! 360 kronen met elektriciteit.
Hoewel de plek momenteel nog gesloten is, konden we er toch gebruik van maken. De eigenaar kwam 's avonds even langs en vroeg 100 NOK voor één nacht. Toiletten, douches en afvalwater kunnen ook gebruikt worden. Elektriciteit is ook inbegrepen! Toplocatie op de eerste rij.
Zeer aardige gastvrouw die ook nog eens veel informatie kan geven. ☺️ Deze plek is momenteel gesloten. Na wat bellen en vragen mochten we meteen met twee campers komen. Wij mochten gebruik maken van het toilet in een hut. Met elektriciteit betaalden we 350 NOK per persoon.