@Enterprice
Een mooie, vrij rustige plek. De operators spreken alleen Tsjechisch, maar zijn erg aardig. Wij waren de enigen met een camper. Het is allemaal ouder, maar schoon.
Super mooie plek met veel weide en wat dieren. Er is alles wat je nodig hebt. Super aardige exploitant. Je kunt gaan wandelen met honden en zo. Stad is goed bereikbaar met de fiets. We komen graag terug.
Een super mooie plek achter een hotel tussen de bossen en het meer. Alles inclusief. Zeer aardige exploitant. In het hotel is er ook de mogelijkheid om te ontbijten of dineren. Naast ons stond hier nog een stacaravan. Grote plaatsen op weide.
Jammer. We zijn hier twee keer geweest. We vonden het eigenlijk leuk. We hebben nu meerdere malen schriftelijke vragen ingediend, geen antwoord. Bij telefonisch verzoek kregen we het advies dit schriftelijk te doen. We kunnen niets anders bedenken. Nou, er zijn ook andere plaatsen.
We zijn hier meerdere keren geweest. Een goede plek om zo centraal mogelijk te zijn. Er zijn twee ruimtemanagers, je moet je niet door één laten afschrikken. De andere is erg aardig en behulpzaam. Hier staan is heel veilig. Gesloten perceel. Mooi park tegenover.
Geweldige plek voor een korte stop. Rustige nacht en geweldig met de honden. Netto, drankenhandelaar en Rossmann in de buurt.
Geen parkeerplaats voor ons, smalle en glooiende percelen. Maar wie vindt het leuk. Wij staan het liefst op de plaats van de wijnmaker midden tussen de wijnstokken.
Standplaats gebruikt als slaapplaats. We stonden alleen op het veld met uitzicht op de Main. Vliegroute met de vliegtuigen stoorde ons niet. 'S Avonds zaten een paar mensen bij de Main en praatten, wat ons niet stoorde. Het was een rustige nacht.