@F.T.S.-
Lid van Campercontact sinds 2019
Sitecode: 2004
We zijn hier al verschillende keren geweest. Het blijft een fijne, eenvoudige en zeer rustige plek om te overnachten. De vogels fluiten en de koeien bellen vrolijk. 18-6-2019 FENT.
Er zijn 6 voorgeschreven plaatsen bij de sportvelden. Er zijn 6 stopcontacten voor gratis stroom en er is gratis water en afvoer beschikbaar. Super rustige plaatsen.
Helaas, dit is een enorme misser. Op het eind van een vervallen industrieterrein, waarbij de plaatsen ook nog eens gebruikt worden om vrachtwagens en containers op te plaatsen. Heel jammer, er zijn zo veel betere plaatsen in mijn stad te bedenken.
We waren hier op 15 mei 2018. Plek is ongeschikt, heel scheef en onverzorgd. Verzorging is nu gratis. We zijn niet gebleven.
We hebben hier op 1 mei 2017 opnieuw overnacht. Super rustige plek waarbij alle faciliteiten bij de prijs zijn inbegrepen. De brug vanuit het dorp is alleen toegankelijk voor voertuigen van maximaal 220 cm breed. Vanaf Vivonne is een perfecte omleiding aangegeven, als je die bij vertrek gewoon weer terug rijdt is er geen enkel probleem.
We waren hier van 27 tot 30 april 2017. Uitstekende camperplaats met (meestal) zelfs gratis elektra. Helaas valt de stroom op onverwachte momenten uit en ging de laatste dag ook niet weer aan. Een munt voor water koop je bij de Tabak of het gemeentehuis. Op het gemeentehuis heb ik de problemen met de elektra gemeld. Ze wisten er van en waren er mee bezig ..... Evengoed een dikke voldoende.
We waren hier op 26 april 2017. Prima plek om te overnachten. Vroeg in de avond komt een pizzabakker verse pizza 's bakken. Er is geen elektra, verder alles oké.
We waren hier op 25 april 2017. Prima camperplaats om te overnachten, ruimte zat. Je kunt heerlijk wandelen.
Prima camperplaats op grote parkeerterreinen. De gereserveerde plaatsen waren bezet maar er was voldoende plaats om te overnachten. Heerlijk om te wandelen.
We waren hier op 22 april maar alle parkeerplaatsen waren bezet door personenauto's. De camperplaatsen zijn ook niet echt gereserveerd. Na een tijdje zijn we maar vertrokken naar Kalmthout.
We waren hier van 23 tot 25 april 2017. Uitstekende camperplaats Er komen inderdaad wat "rokende" jongeren maar beslist zonder overlast.
We staan hier op 19, 20 en 21 mei 2016. Prachtige plek waar je 3 nachten mag staan volgens mededeling op het aanplakbord. Mooie ruime plaatsen, recht en waterpas. Alle voorzieningen behalve elektra. En vers water tappen uit de zelfde kraan waarmee ook de cassette wordt omgespoeld. Daarom maar een 7.
We waren hier op 18 mei 2016. Opnieuw waren de 4 plekken vast bezet. We hebben besloten om deze plaats af te voeren van onze lijst met mogelijke camperplaatsen. Bijna altijd als we hier zijn is de plaats bezet.
We staan hier op 18 en 19 mei 2016. Prachtige camperplaats met (nu) alle voorzieningen, ook elektra. Kost nu wel €7,= per nacht, te betalen in het prachtige dorp.
We waren hier op 13 en 14 mei 2016. Nog steeds een prima plek, alle voorgaande beoordelingen kloppen nog steeds. Vanaf de N 10 is nu een uitstekende omleiding aangegeven!!
We staan hier van 15 t/'m 17 mei 2015. Super plek met alle voorzieningen. Er zijn 4 euro-stekkers, op telefonisch verzoek komt een vriendelijke meneer de stroom verzorgen voor €2,= per nacht. Wel op tijd komen want het is zo vol.
Sitecode: 12088
We hebben hier op 9 en 10 mei 2016 overnacht. Rustige camperplaats bij de visvijver. Waterinname en elektra niet mogelijk, automaat is stuk. Verder een prima plek in klein dorp met brood en wat levensmiddelen in de bar te koop.
We stonden hier op 6, 7 en 8 mei 2016. Schitterende camperplaats waar eigenlijk maar 10 vaste plaatsen zijn. Water kost €2,50 voor 100 liter, stroom ook €2,50 voor 50 minuten. Werkt alleen met speciale munten, verkrijgbaar bij de beheerder of (tijdens de openingstijden) bij het gemeentehuis. Beheerder is een heel aardige man. Kortom: Een nagenoeg ideale camperplaats.
Vandaag, 3 mei 2016 hier aangekomen. Prima camperplaats, net aan de rand van het dorp. Heel goed aangegeven. Er is een kraan en er zijn vuilnisbakken. Helaas geen elektrische aansluitingen en behoorlijk scheef. Blokken zijn dus wel nodig. Al met al een dikke 7.
We waren hier op 16 en 17 mei 2014. Prima plaats op camperplek in de hoek van een groot parkeerterrein waar ook heel veel campers gaan staan. Mooie stad, bezoek zeker waard. Hier kun je meerdere dagen zoek brengen. Helaas moesten we na 2 dagen verder. Aan te raden overnachtingsplek
Wij waren hier op 15 mei2014. Camperplek beetje buiten het stadje, we stonden hier met nog 2 Spaanse campers. Lijkt wel een heel veilige plaats, ook alleen waren we wel gebleven. Prima geslapen maar minder geschikt om langer te staan.
We waren hier op 9 en 10 mei 2014. Mooie, rustige plaats met alle voorzieningen, zelfs gratis elektra. maar 2 stekkers dus even overleg met de buren om samen te doen en dat gaat prima. Zo kom je ook in gesprek. Aanbevolen plaats.
We hebben hier van 12 op 13 april 2014 overnacht. Van plan in Commercy te overnachten maar daar was alles bezet. Void Vacon is een prima alternatief, heerlijk rustig geslapen. Een aanrader voor een rustige nacht. We waren hier al eerder geweest.
We waren hier op 21 augustus 2014 en zijn vlug verder gereden. De camperplaats was voor een deel in gebruik door auto's van winkelend publiek. De rest van de plekken was bezaaid met hele dikke eikels, die wil je echt niet op het dak hebben. Daarnaast is het een hele drukke plek met af en aan rijdende auto's.
We waren hier op 8 en 9 september 2014. Prima plek, vriendelijke beheerder. Jammer dat uit de douche alleen koud water kwam. Verder niets op aan te merken.
Mooie camperplaats. Er kunnen maar 3 campers staan. Verder alles dik in orde, we staan hier op 12 en 13 mei 2014. Een aanrader, maar klein: dus kom op tijd.
Beetje onbegriojpelijke reacties want hier is helemaal geen camperplaats. We zijn op 11 mei 2014 wel een nacht gebleven omdat we laat aankwamen. Het is een onduidelijk pleintje en een hobbelig grasveld bij het zwembad en de werkplaats van het waterleidingbedrijf. Als camperplaats ongeschikt.
Wij waren hier 11 mei 2014 en vonden de plek toaal ongeschikt. Er was een mogelijkheid om water in te nemen en toilet te legen maar de instalatie is stuk. De camperplaatsen zijn niet aangegeven dus zomaar ergens gaan staan?? Er liepen nogal wat mensen met onduidelijke bedoelingen langs. Kortom: WEGWEZEN
Hier is helemaal geen camperplaats. Een groot parkeerterrein waar misschien ooit eens iemand overnacht heeft. Er is een paaltje met een waterkraan en een sleuf in de grond voor afvooer van grijs water en dat is het dan. *************************************************************************************************************************************************** Beheerder Campercontact: is dat niet het kenmerk van een camperplaats?