@FamVerschueren
- 2015
Voor ons als gezin en top plek! Wij hebben een groot span camper en aanhanger (auto) dus de grote plaatsen zijn top voor ons. Strand op loopafstand! In het seizoen paar winkels, wasserette, bakker en barretjes en strandtenten open. Camperplaats zelf rustig, alleen in de avond wat geluid vanaf de omliggende campings. Verzorging is aan de overkant van de CP. wij komen 100% terug.
Prima ontvangst en locatie is goed hoor. Bij de receptie staan meerdere toiletten wat gewoon niet iedereen weet en zijn keurig schoon. Stroom is aanwezig en de bushalte bij het hek. Wij boeken nog een extra nachtje bij.
Vriendelijke ontvangst! 3 sterren waardig. zwembad, waterparkje, restaurant, bar etc. plekken hebben privacy d.m.v. afscheidingen met struiken. Voor de camperaars met grotere campers is hier gelegenheid. Wij staan er met onze 9meter lengte en 2,5 hoogte prima. Ze moeten wel even de stroomkabel omhoog houden op één plekje, maar dat doen ze graag voor je ;-) Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug.
Mooie locatie in de jachthaven. Weg loopt er achter, maar is te doen. Betalen kan met creditcard of contact door een nummer te bellen van de havenmeester. Klein centrum en supermarkt is op loop afstand. Sanitair erg netjes en schoon. zoals eerder genoemd, je kunt ook wassen en drogen, dit zit bij de prijs inbegrepen. Water kun je pakken en grijswater kan in een regenput. Chemische toilet afvoer hebben we niet gezien.
Erg mooie plek, wij stonden alleen en hebben genoten van het uitzicht en de korte wandeling naar boven. Wel een wat drukke weg er achter, maar in de avond en nacht rustig en goed te doen voor ons.
Sitecode: 19171
Er staat inmiddels een duidelijk bord verboden voor campers. Er stonden wel 2 campers (Noren), andere tijdelijke locatie is gesloten. Wij zijn doorgereden naar camping-motel Midttun.
Plek oké om lopend of met de fiets Utah beach te bezoek. Verwacht van de CP niet teveel, maar €11,60 is dan ook niet veel geld. Automaat was defect, maar na een belletje werden we vriendelijk geholpen en toegelaten. Afvalbakken staan een stukje verderop in de straat bij ingang van de camping. Pizza automaat staat ook in de straat richting het strand en wat fastfood gelegenheden in het hoogseizoen
Wij hebben deze plek alleen gebruikt als veilige parkeerplaats voor een bezoek aan Étretat is, dat 10-15min lopen vanaf daar.voor de overnachting zou ik eerder de camping kiezen, maar die was vol, dus wij zijn wat doorgereden. Voor de deur is ook een serviceplaats tegen betaling afvoer water+toilet, schoonwater.
Ligging van de camping is mooi, sanitair was niet heel proper helaas.. wel alle voorzieningen aanwezig voor service camper. Mooie plaatsen met uitzicht op zee. Op loopafstand van de haven met restaurants en winkeltjes. WiFi en shuttlebussen gratis.
In juli gestaan. Het is een parkeerplaats, maar voelde ons veilig en voorzieningen (lozen, water etc.) werken goed. Wat betreft de locatie sta je top!! 3min lopen naar het zandstrand. Hou er wel rekening mee dat een toegangsweg is voor iedereen dus best druk en gehorig. Ook zijn er veel afvalbakken die netjes zijn, maar de glasbak wordt veel gebruik van gemaakt. Verder dient de CP zijn doel!
Mooie locatie op loop/fiets afstand van de boulevard. Wij hebben hier een nachtje gestaan in juli. Ruime plaatsen op gras en je kunt nog even buiten zitten als je wil met goed weer. Afvalcontainers zaten overvol, maar zal een moment zijn geweest.. alle voorzieningen werkten. De boulevard met zandstrand is best leuk en hebben er heerlijk gegeten. Voor 1 á 2 nachten leuk.
Wij hebben hier twee nachten gestaan in juli, vriendelijke eigenaren! Leuke terrassencamping met mogelijkheid op uitzicht over het meer. Voor de kids is er speelplezier en ook is het mogelijk een waterfiets of kano te huren. Sanitair schoon en gratis wassen en drogen is een plus punt! 5min lopen van een leuk strandje met voorzieningen. Wij komen zeker een keer terug als we in de buurt zijn!
Eerder geweest dit jaar in februari/maart toen was ik nog wat sceptischer, maar nu in de zomer zag er alles top uit! Leuke camping voor de kids en alles netjes en zuiver! Als we weer in de buurt zijn komen wij zeker weer terug!
Wij hebben een aantal nachten op de camping gestaan op een comfort plek die zijn mooi! Wel erg ongelijk dus lastig om vlak te krijgen. Ruim en schoon sanitair, zwembad, speeltuin, restaurantje. Je kunt ook bij de rivier komen al is daar wat klim en klauterwerk voor nodig. Vriendelijke eigenaren! CP gezien, ziet er oké uit. Stadje niet spectaculair..
We begrijpen als je aankomt dat je denkt, we draaien om.. maar voor een overnachting of doorreis is het goed te doen. Stroomkasten zien er niet al te fraai uit, maar het werkt zoals ook de rest water etc. Wat wel prachtig is, het park wat op een kleine 10min lopen er achter ligt. Zeker voor familie met kinderen. Mooi aangelegd park met kinderboerderij, speeltuin en oude ruïnes.
Gestaan in juli. Ruime camping met eromheen een riviertje. Alles is netjes en schoon wel wat gedateerd. Let op als u wat slechter ter been bent u moet voor het sanitair en receptie flinke trappen omhoog. De eigenaren zijn echt super vriendelijk!
Aardige camping, gestaan in juli. Uiteraard veel speelplezier voor de kinderen. Sanitair verwarmd en schoon. We hebben eten afgehaald en dat was goed. Wij vonden het personeel en de animatie niet zo vriendelijk helaas...wellicht te maken met de Corona tijd, ze kunnen niet alles doen als anders.
Leuke camping voor de kids! Water en zand speeltuin en in de schuur speelgoed (voor buiten) wat de kinderen mogen lenen om mee te spelen. Speurtocht enz. Sanitair netjes verzorgd, mooie plaatsen. Ps. Als je de speurtocht doet let op er zitten veel muggen in het bos die brook hongerig zijn :-) dus lange kleding of muggenspray is aan te raden!
Grote camping met een 5 á 6 speciale camperplaatsen. De plas to zand is op loopafstand en alles midden in de natuur. Je loopt zo het bos in. Voorzieningen voor zover dat te zien was ivm Corona maatregelen waren tip top in orde. Voor de kids veel speelgelegenheid en extra vermaak! Leuke plek en komen deze zomer terug!
Pinksterweekend gestaan, was prima ondanks de maatregelen. Wij hadden een plaats met uitzicht op de weilanden dat is mooi de koeien in je voortuin :-). Met kleine kinderen wel oppassen ivm veel water (lees: sloten). Wel speeltuintje en speelgoed voor de kids!
Hier geweest in de meivakantie 2020. Ondanks de Corona maatregelen (waar niemand iets aan kan doen), prima voor elkaar hier. We hebben er met plezier gestaan, sterker nog we hebben een weekje verlengd. Leuk strandje aan de Waal op loopafstand, heerlijk wandelen en fietsen. We komen nog eens terug!
Plek op een industrieterrein, wel een veilig gevoel gehad. Wel puur een plaats om alleen te overnachten en je eventuele service uit te voeren.
Sitecode: 21950
Fijne plek, nette plaatsen! Met een bijna 8 meter camper ging het net om de draai te maken en in het vak te passen. Sanitair schoon. Wasmachine en droger aanwezig tegen betaling. Winkels, Mc. Donalds en dorpje op loopafstand. Wel wat geluid van de achterliggende waterzuivering, maar niet heel storend. Prima gestaan!
Prima plaats midden in het dorp. Bakker om de hoek. Stroom gratis, 3 vaste plaatsen, maar met 5 kun je er wel staan. Ook voldoende stroom daarvoor, ieder vast vak heeft 2 aansluitingen normale Europese stekker. Wij vonden het wel wat gehorig, maar op zich goed geslapen. Goed geregeld!
Wat gedateerd, maar op zich mooie locatie, rustig gelegen aan een vijver. Gelijk aan de cp een leuk park, met picknick tafels en bbq gelegenheden. Voor de kids een mooie speeltuin die er vrij nieuw uitziet. SanitaIr gesloten, maar ziet er van buiten ook niet uit dat ik denk nou dat zal er binnen beter uitzien. Afvalbak, stortplaats, schoon water en chemisch toilet lozen bij de prijs inbegrepen.
Prima en netjes aangelegde plekken! Mis alleen een goede afvalbak, je kunt het wel kwijt op de naast gelegen camping. Snelweg loopt vlak langs, je hoort het wel, maar wij hebben er geen last van gehad.
Inchecken via automaat. Rustig deze periode op de camping, je staat buiten de officiële kampeerplaats op het grind. WiFi tegen betaling €3 voor 24h prima verbinding. Speel gelegenheden voor de kids. Sanitair is netjes en schoon. Zwembad buiten is dicht, logisch deze tijd van het jaar, maar zag er ook niet aantrekkelijk uit..water vol (groene) algen. Als het al zo moet blijven zou ik het afdekken.
Sitecode: 1985
We waren hier 22-2, mooi weer en prachtige omgeving! Camperplaats is wel erg gedateerd, maar voor de omgeving wilde we wel blijven. Echter helaas was er een storing in de betaal automaat en in het weekend niemand te pakken kunnen krijgen. We zijn door gereden, maar willen nog wel een keer terugkomen als we in de buurt zijn.
Sitecode: 72094
Mooie nieuwe plekken/parkeervakken prima voor onze doortocht naar Clermont Ferrand. 10min van de A77 bij Nevers. Afvalbak aanwezig.
Hier gestaan in februari. Mooie plaatsen! We hadden wat slechter weer, maar de binnen activiteiten van Landal zijn ideaal met de kids. Eten was ook goed. Al met al prima plaatsje, komen zeker terug!
Prima plaatsje om te overnachten en/of een mooie strandwandeling te maken. Vlak aan zee. Met een beetje geluk de krijtrotsen van UK te zien.
Leuke plaats! Supermarkt Lidl om de hoek en Le Tréport makkelijk aan en af te fietsen. Gemakkelijk betalen met Credit Card. Let op voor watertappen heb je een Gardena verlengkoppeling nodig.
Best een mooi plekje, maar helaas was de automaat defect (was ook niet van 1 dag zo te zien) en daardoor werkten de voorzieningen niet helaas. Toch maar even doorgereden naar Parking Ville D’eu, Eu. Maar als we weer eens in de buurt zijn doen we deze als nog aan.